Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberDavai, ma tulen ka
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMillal film valmib siis?
Siis kui… valmib.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp, kuna ühistrenni TLÜ jõukas teeme?
Kasvõi esmaspäeval.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna tegin trenni maailma kõige armsamas nostalgilises jõusaalis ehk TLÜ jõusaalis.
“Soovitusi valgukontsentraatide kasutamiseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui suudan varase trenni sisse harjutada, siis edaspidi teeksingi seal kolm oma neljast planeeritud trennist nädalas. Hea privaatne.
Plokid ja trenažöörid liiguvad ka üllatavalt hästi.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberLaia pealthaardega lõuatõmbed on täpselt sama, aga raskem analoog.
Või ka näiteks ettekallutatult kangi tõmme vastu kõhtu.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVahepeal ei tohtinud tribulust tõesti toidulisandina müüa, nüüd aga asi muutus ja FitShopis on see olemas: http://fitshop.fitness.ee/ergutid/0/readmore/1038/Tribusteron-60/
Miks Teil tõrge tekkis, ei oska konkreetselt öelda, seda peaks ütlema vastav asutus.
Näiteks kui on liiga kõrge sisaldus või kui kirjelduses on “testosteroonitõstja”, siis võib tekkida probleem, kuigi aine iseenesest keelatud ei pruugi olla.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberwut?
Kristjan-Johannes Konsap
MemberPole paha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberIlmselt ma olen silmakirjalik, aga päris tänavalt testima viimist ma ei pooldaks. Mingid inimõigused võiksid ju ikka säiluda.
Nagu keegi kunagi kommenteeris, siis mis saaks, kui me hakkaks suva järgi turbaniga inimesi tänavalt ülekuulamisele viima? See oleks diskrimineerimine.
august 26, 2014 at 1:55 p.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #369889Kristjan-Johannes Konsap
MemberNüüd FitShop.ee-s saadaval Protein Pancake Mix – valgupannkookide segu!
Banaani-toffee
Vahtrasiirupi
Maitsestamata
Maitsevad imehästi koos kalorivabade kastmetega: Walden Farms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristjan-Johannes Konsap
MemberTänasel päeval sellest kiirest nädalavahetusest sain kokku oma dokumentaalfilmi kaameramehega ja vaatasime koos materjali üle.
Tunnistan üles, et filmi valmimiseni läheb veel aega, samas ega mul mingit siduvat lepingut ei ole.
Väikest kuvatõmmist ostlemisest ja söögivalmistamisest Teiega siiski jagan.
Kristjan-Johannes Konsap
Member
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKristjan-Johannes Konsap
MemberKristjan-Johannes Konsap
MemberEilse Punkrisaate video nüüd saadaval ka järelvaatamiseks internetis: KLIKI SIIA
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVähem kui tunni pärast Kanal 12-s eelpoolmainitud saade.
Vaatasin siin võistluste materjali läbi ja võtsin vaevaks üles laadida enda hooaja parima tulemuse, Reval Cupi, materjali.
Ehk siis natukene lisamaterjali ja pikemalt kui FitnessTV videosse mahtus.
AutorPostitused