kristin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristin
MemberKairito ja Eliise,
mis on teie sääre ja reie ümbermõõdud? Kuidagi tuttav mure:)
kristin
MemberRohelise tee osas päris palju huvitavaid arvamusi. Kuidas on aga suhtumine Mate teesse? Endale meeldivad mõlemad:)
kristin
MemberHuvitav, kes neist kolmest võiks kõige rohkem kursis olla toitumis- ja treeningkavaga naiste jaoks? Või kes neist võiks viitsida sellega tegeleda. Tekkis ka huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristin
MemberLp Herman! Kui sa juba nii otsekohene oled, siis ehk ütled välja ka selle tunnustatud spordiarsti nime.
kristin
MemberVägivaldur, tänud sulle nii põhjaliku vastuse eest. Sain lootust juurde:) Ma praegu valmis tegema midaiganes, et jälle normaalselt trenni saaks teha. Just hakkas kõik sujuma…
kristin
MemberSöö tihedamini aga mitte palju, siis tekib vähem rasvu.Seda üritangi viimasel ajal teha. Aga millegipärast tundub mulle, et tihedam söömine kiirendab ainevahetust ning seetõttu läheb ka kõht kiiremini tühjaks. Lõppkokkuvõtteks võib juhtuda, et päeva lõpuks saab 4-5 väikse söögikorraga kokku söödud rohkem kui 3 söögikorraga. Aga eks ma ka alles mõni aeg tagasi alustasin sedasi. Trennipäevadel tuleb söögikordi vähem, sest reeglina praegu enne ja pärast trenni ei söö.
kristin
MemberTänud vastuse eest, shreku. Jooksmist ma ei salli aga rullitamine ja ujumine sobivad küll. 4-6 x nädalas pole just vähe, aga üritan. Millest iganes, aga ca kuu ajaga on mul õlavarre ümbermõõt kindlalt suurenenud (julgen arvata, et mitte rasva arvelt aga mine sa tea ka. Vähemalt ei paista sedamoodi:) ) Toitumine pärineb mul shapingu ajast (ei sööda enne ja peale trenni), mis suht vastupidine siinsetele soovitustele. Aga süües peale trenni kohe tunnen kuidas paisun (või kujutan lihtsalt ette). Enne kui kindlaid soovitusi pole, ei hakkaks muudatusega ka riskima.
-
AutorPostitused