kristen106
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristen106
MemberMa ise kaa mõtlen vaimu koha pealt nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu trenni ei tee eriti hetkel(saan kaa toitumisega kaalunumbrit näha kahanemas) kuid kuna sai patustatud kõvasti siis lähen hommikul enne kooli tühja kõhuga kardiot tegema . söödud sai pea einena salatit(jogurti majoneesiga) juustu võileibasi koos singiga (kaetuna majoneesiga) läks kaa nigu nalja (neid kohe läks õige mitu), kartul koos kapsaga ja siis oli juba juhe koos, võtsin suure koguse jäätist (peaaegu kilo) ja valasin jäätise üle M&Ms kommidega nagu ameerika filmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> komme jm majustusi sõin kaa juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristen106
MemberPiisvalt mees olles väldid kaklusi…kui ei siis saad ilma ka hakkama…ei pea kukke mängima igalpool…pooldan seda arvamust!
kristen106
Membertänud. too artikkel tegi asja selgemaks.
kristen106
Memberma ajasin nime sassi. carnipro 1000 on õige nimi. Ja eelnevatele postitajatele ütleks et ma ei usu rasvapõletajasse kui imevahendisse vaid kui kergesse abivahendisse. Mis pärast te seda väidate et ta üldse ei toimi kui pool maailma pasundab sellest toimainest (L-karnitiinist) ja on ajakirjad, artiklid(fitnessi lehel samuti) mis väidavad et rasvapõletajad on tõhusaks abivahendiks? Seda ma kohe kindlasti ei usu et mingi jook või tablet mul kaalu numbreid muudab aga vähemalt nii nagu minu teadmised ütlevad (sellega nad ka piirduvad
kristen106
Membertäitsa õiget juttu räägid!!! riiklikus õeldi et oodake me helistame siis kui opini on 1 kuu jäänud (kodus ootamist enne mitu kuud). Läksin tasulisse seal õeldi 2-3 tuhat maksab ning sellest hetkest kui opi eelsed analüüsid tehtud nad 2 nädala jooksul lõikavad ära. Ainuke jama on see et lõikuse jaoks peab terve olema (nohu kõha jne , külmetus haigused) aga mina ei ole ja mul on 10 päeva pärast konsultatioon. Peab kiiresti ravima muidu lükkub lõikus kaa pikalt edasi. Aga asja kokku võte on selline et ma pole eelnevalt mitte kunagi olnud haigustele nii vastuvõtlik kui präegu ja lõikus saab tulema esimesel võimalusel.
kristen106
Membersuured tänud teemale vastajaile. Ma olen juba lõikus järjekorras, häirib mul kõike laulmist,sportimist kooli õppimist ning haigestun teistesse haigustesse kaa kergemini. Just täna hakkas pihta kammaijaa olen ägedas nohus ja vastik bronhiidne kõha kaa tuli juurde. Mis siin ikka, eluvennad ütleks selle peale huumoriga SITT SEIS LILLEKE
kristen106
MemberMinul on Polar F6 ja olen väga väga rahul. Lisaks on veekindel, kuigi proovinud pole. Ise kasutan seda shapingus, jalgrattasõidus ja BodyPumpis. Näitab kõike vajalikku.mul kaa polar f6 olen samuti väga rahul kõik olemas ja olen ka basseinis juba sellega käinud! soovitan soojalt
kristen106
Membertere! sain pulsikella sünnipäeva puhul kingiks ja nüüd on esile tõstnud end selline küsimus: kas kui pulsikella kanda 24 h arvutab pulsikell baasainevahetuse kaa kalorikulu hulka või ei? minu baasainevahetus on 2000 kcal olen 15a ja 182 pikk kaal 84kg tänud!
kristen106
MemberSee on vaga individuaalne(pole teada sinu vanus/pikkus/kaal/sugu), aga teada saada palju sina kaotad, selleks osta/laena pulsikell ja ongi olemas!tere, tegin ennem sellise teema kus küsisin mida täpselt see pulsikell teeb. ja kuna teemale ei vastatud siis küsin siit kas pulsikellaga saab võtta terve päeva kaloraasi ka kokku? selle all mõtlen kõiki tegevusi alates trennist ja lõpetades kohvitassi tõstmisega. teema selle kohta oli selline http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=12509 vabandan kui on loll küsimus aga ikkagi küsimus!
kristen106
Memberkas pulsikellaga on võimalik arvutada päevast kaloraasi? ja kui täpne ta on? oleneb ju missugune on inimese ainevahetus ! igataes oleks plaan osta aga ennem tahaks teada kas peale pulsi ta midagi muud ka tarka teeb!
kristen106
Memberei hakka uut teemat püstitama ja küsin siit otse!! endalgi on plaan osta üks trenasõõr millega hakata rasva põletama!! seda selleks et oma põlvi jooksmisest säästa!!! mida aga soovitate kas crosstrainerit või stepperit?
kristen106
Memberise olen seda nii sõõnud et avakaado tükeldan ära ja panen ta taldrikule, sinna lisan ananassi , krevette , kurki(tavalist)!!! ja peale panen majoneesi ja ketsupi kastme!!! kastmesse kohe kindlasti tuleb lisada helmans majoneesi ja tavalist!!! proovisin midagi analoogset ühes restoranis ja see retsept on väheke enda järgi kohandatud!!! pole ammu seda teinud ning koguseid täpselt ei mäleta aga ma arvan et teil kõigil suud peas ja saate selle ise maitset proovides kokku miksitud!!!
kristen106
MemberOlen avokaadot proovinud ainult püreena, kuhu oli sisse riivitud küüslauk ja mida söödi saia peal. Oli üsna maitsev, aga tahaks ka teisi variante teada, kuidas keegi seda sööb.Tegelikult olen seda ka oliiviõliga pähe määrinud, juuksed said kenad läikivad, aga kõht jäi tühjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise olen seda nii sõõnud et avakaado tükeldan ära ja panen ta taldrikule, sinna lisan ananassi , krevette , kurki(tavalist)!!! ja peale panen majoneesi ja ketsupi kastme!!! kastmesse kohe kindlasti tuleb lisada helmans majoneesi ja tavalist!!! proovisin midagi analoogset ühes restoranis ja see retsept on väheke enda järgi kohandatud!!! pole ammu seda teinud ning koguseid täpselt ei mäleta aga ma arvan et teil kõigil suud peas ja saate selle ise maitset proovides kokku miksitud!!!

kristen106
Member;)ise olen sama jama kogenud kuna kui tellida tahtsin siis oli ainult maitsetu!!!! mina muud ei oska soovitada kui pea vastu!!! mahl võib kaa abiks olla!!!! ise tarbisin teda puhta veega
AutorPostitused