kristen.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristen.
MemberMa ei ole veendunud, et midagi oluliselt muutub selles vallas. Suurenenud verevoolu tõttu ja erinevate retseptorite tundlikkuse ning lihasvigastustest tuleneva vajaduse tõttu peaks küll paranema kiirus millega saavutatakse ka suurem valgusünteesi tase. Aga ma ei ole kursis, et valkude seedimine kiiremaks või effektiivsemaks muutuks. Muidugi võttes arvesse, et üldine kaloraaž ja valkude tarbimise normi kõikumine ise-enesest seedekiirust võib mõjutada küll… siis võimalik, et mingi muutus vahetult peale trenni tõesti on.
Kokkuvõttes IMO on tegemist levinud ületähtsustatud ja osaliselt müütilise ettekujutusega. Mõneti oluline võib see olla näiteks paastunult treenijatele või totaalselt max. tulemusi taga ajavatele naturaalidele – aga isegi siinkohal ma arvan, et on ka palju tähtsamaid asju mille üle pead vaevata.
Seega isegi, kui valkude seedimise kiirus ja effektiivsus peaks paremaks muutuma siis minu küsimus/vastus oleks: “And? So what? Therefore?”
kristen.
MemberAga viitsib keegi välja tuua paar lisandit mis kiirendaks valgu imendumist, süsivesikud vist olid üke neist, aga mõtlen mingit toidulisandi toodet näiteks.
kristen.
Memberlihasmassi kasvatamiseks 2x nädalas on naeruväärne, saad lihtsalt oma lõbuks jõusaaliga tutvumas käia
kristen.
MemberSööö Sööö Söööö!!
kristen.
MemberTervis on korras enamvähem,aga halb on see,et nii kiiresti ei saagi tagasi normkaalu,see võtab aega??
Oleneb mille arvelt võtta, rasva arvelt võid end kiirelt ”suureks” süüa
kristen.
MemberTere!
Võib-olla läbi käinud, aga ei hakka kõike otsast lugema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui palju ja mitu korda päevas tuleks tarbida Mass Blast ja Fast Creatine. Eesmärgiks massikasvatamine.Aitäh.
pakil kirjas ju
kristen.
MemberPole nii oluline…
See sõltub täpsest treeningu iseloomust NING sellest kuidas ülejäänud päeval sööd.
No rohkem süsivesikuid just sellepärast, et trennis ikka rohkem energiat on. Kuna ta ei toonud oma toitumisplaani välja, siis pole ka mõtet spekuleerida kuidas ta üleüldine toitumine välja näeb. Ta esitas küsimuse ja sai õige vastuse. Ja eeldasin et ta teeb ikka jõusaali trenni.
kristen.
MemberMida soovitaksite süüa enne trenni, et saada piisav energia kogus kätte ?
Tavaliselt olen söönud pakk kohupiima, kuhu olen lisanud pähleid ja rosinaid ning klaas mahla.
Midagi, kus oleks rohkem süsivesikuid
kristen.
MemberAitäh nõu eest! mahutrenn tundus endale ka ekstreemne, ma olen veel täiesti algaja ja pean palju uurima…
kuid kumb võtta kas “5×5 jõutõstekava algajatele” või üla alakeha milel all mõtled vist seda kahe Kahefaktorist jõutreeningut http://www.fitness.ee/treeningkavad/31 ?
viimane tundub päris raske,nii et homme läheb käiku vist esimene variant. Vanasti kui treenisin, tegin nädalas 3 trenni ja puhkepäeval aeroobset. Siit tulebki küsimus et kas massi kasvatamiseks on 3 päevane trenn hea või kasutatakse ka Edasijõudnute kava nt jaotatuna neljaks või viieks. ning… mitu ja kui pikka aeroobset nädalas, nt jooksmine v ratas, kombineerida selle 5×5 kavaga. homme panen käiku selle siis kui nii jaab.
Kui oled täiesti algaja võta endale kuuks või kaheks siit algaja kava mille järgi treenida. Mõõda kaalu ja lihasmassi/rasvamassi protsenti ka.
kristen.
MemberKui ma sellest mõistest õigesti aru sain, siis minul on olnud. Umbes poolteist aastat kestis. Ravisin koormuste vähendamisega, tegin mõned Diclaci kuurid, käisin massaažis (kuigi see valule ei mõjunud kuidagi) ja tegin rotator cuffi harjutusi.
no ja, aga artiklis kirjas ju et kui õlg viga saand, siis ei tohiks üldse rotator cuff harjutusi teha, aga no eks see suhteline ole.
kristen.
MemberEi tea. Ma söön küll tihti korraga 3 pakki + kallan pool liitrit veel keefiri ka peale. Ning kõhtu küll väga täis ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*Söön siis rohkem, kui suurt kana poes ei ole ja pean pisemaga leppima või üldse kana poest otsa saanud. Vahest ikka juhtub.
Korraga 3 pakki süüa, siis ju päris kõva valguports. Kõik ju ära ei imendu. Aga kas see on vähegi söödav kui keefiri peale panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristen.
MemberRohke kohupiima tarbimiseks läheb raskeks see, et asi ise kalorivaene aga ajab kõhu kiirelt täis ja ruumi väga kõhus üle ei jää. Siis tekiks tavalisest hoopis kalorivaesem päev aga valgu saaks jah kätte. Ja see tähendaks, et päevas vähemalt 3-4 pakki lasta. Saaks kuskil 130-140g valku kätte + muu söök. Välja arvutades läheks kohupiimade peale kuus kokku umbes 60euri, päevas 2 euri.
kristen.
Memberkas sellise rindkerega tüübil on miskit lootust laval? http://f.postimees.e…168t44hd6b1.jpg
Pildilt näha kuidas üks rinnapool on teisest poolest kõrgem… arendades kõiki lihaseid…kas sellise kehaga on mõtet võistlustele mõeldagi? mõtlen kui lihased võimsamaks saab siis klassikalise kulturismi/fitnessi võistlused…
Inimese keha tuleb vaadata püstises asendis (st. seistes kahel jalal) , mitte et otsustad analüüsida keha välimust lamades olekus või ma ei tea mis muus asendis. Selili lamang asendis näiteks ei paistagi rinnalihas löövalt välja.