kristen.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristen.
MemberNojah mis teha kui teemaalgataja aadressi valesti kirjutab
kristen.
Membermis see reg number veel on?
kristen.
MemberMai saa aru nad ei vasta meilidele ega telefonile, raha kantud aga n2itab bodyvision kontol et toode ikka ootel,
kristen.
MemberTavaliselt jääb creatine kuhugi nurgataha campima ja killib valgu ära.Aga vahel kui juhtub väga l33t valk olema siis teevad nad carbs-iga koostööd ja ownivad creatine ära (kui carbs pole noob).
Üldiselt on creatin üks paras cheater. Aga muidu teema ruleb kui skilli on.
mida sa ajad?
kristen.
MemberKas keegi oskaks öelda mis on taimse ja loomsevalgu erinevused?
kristen.
Memberteie jutust ma järeldan et soja siis pmst ei aita üldse..
kristen.
Memberkas tohiks võtta soija90 peale trenni kohe 100g ja rohkem seda päeva jooksul mitte võtta? Kas see oleks sama kasulik kui võtta seda nii nagu pakendil kirjas või peabki just seda nii võtma?
kristen.
Memberma ei saand selle kava põhimõttest aru vahepeal 1×15 ja siis m6ni muu nädal 4×6
selline vaheldus siis peaks kaasa aitama kiiremale kasvule?
kristen.
MemberTuleb tööl, ette küllaltki palju raskuste tõstmist, ja ma käin 2x nädalas jõusaalis ka , lihtsalt olen massiperioodil ja üritan asja kiirendada
kuigi tean, et sellest pole tolku, aga no ega ma pekijurakas pole… võin ju süüa küll… ja see proteini sheik on pmst nagu massilisajana 1/3 proteiin ja 2/3 dextro.
Täna nädal teine päev, asendasin proteiinisheigi kohupiimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> osdtsin hunnik kodujuustu, kanafileed, muna, rosinaid, mandleid khm:D päris burksi näost sisse ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen enam kui kindel et su raskuste tõstmised tööl ei aita sul lihast kasvatada, olen isa töödand laos ja närvi ajas kui mingid nublud ei mõista miks nad suured ja tugevad pole kui on aastaid ladudes ”raskusi” tõstnud, pigem on see hea kaloripõletus.
kristen.
Membertänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristen.
MemberLol. Kallist pole miskit.500g liha – 100g valku – 2eur
200 kohupiima – 36g valku – 48s
5 muna – 30-35 valku – 40s
170g valku ainult 3 euri eest. Eks lisa muud kraami juurde ning 200g on lebo kätte saada. 300g võib-olla hakkab juba veidi maksma, aga siis oled arvatavasti suur poiss ka ning peaksid maksta jõudma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehe, hea vastus
kristen.
MemberHommikul omlett, vahepalaks kohupiim või kodujuust, lõunaajal liha/kala/kana, vahepalaks kohupiim või kodujuust, õhtuks liha/kala/kana, ööooteks kohupiim või kodujuustOlenevalt sellest, millal trenni teed asendad ühe vahepala korraliku valgujoogiga.
+peotäis rasva ja süsivesikuid siin-seal
Lihtne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub üks kallis sööma sul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristen.
MemberMa naudiks ka seda. Visuaalselt on kitsas keskkoht alati ilusam.Teemaalgataja võiks visata pildi sellest, mida peab üldse kitsaks.
saab tehtud
kristen.
MemberHera80 pole küll mingi supertoode selle raha eest, koguse ja kvaliteedi suhtes. Aga see selleks.Valgul ja valgul on ka erinevusi. Kuid sööd niisama seda päeva jooksul ja trenni ei teegi, siis see vahe haihtub suures osas ning jääb ainult labane valgusisaldus enamasti mida võrrelda. Ning selles suhtes võid küll kohupiima ja munadega mõned sendid võita.

Kuid üldiselt peale trenni on valgusjoogid eelistatumad variandid. Nende eelis on kiire imendumine, mugavus. Ning siin on ka peamine koht, kus erinevad tooted omavahel konkureerivad. Vadakuvalk ongi selline, mis juba kiirelt imendub – kuid siiski on variente mis veelgi kiiremini sihtpunkti jõuavad.
Ütleme siis nii, et neid valgutooteid, mis tuleksid odavamad kui kohupiim/munad on väga vähe – ja üldiselt pead ostma suurtes kogustes või allahindlusega. Kuid kokkuvõttes löövad oma mugavuse ja kiire imenduvuskiirusega tavatoitu.
Samas sportlikule inimesele, kes väärtustab aega ja tulemusi, veidi rohkem kui sente lugeda – selle jaoks on valgupulbrid ikkagist suhteliselt asendamatud tooted.
Muidu ise söön ka päevas ikka pool resti mune ja paki või kaks Selveri/Maxima kohupiima. Lisaks pool kilo liha, jogurtit + sheik. Niiet valku tuleb mühinal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahaline kulu siis selline:
Pakk kohupiima – 32g valku, 52s
400-500g liha – 80-110g valku, 1,5-2,5Eur
5 muna – 30-40g valku – 35s
25g valkupulbrit – 22,5g valku – 80-90s (kasutan väga kvaliteetset ja suhteliselt kallist valku)
Kokku valku ca. 200g (+veidi veel muudest toitudest) ja raha kulub ca. 4-5Euri ja pm suurt rohkem päevase toitumise täiendamiseks vaja polegi. Rasvad saab enamasti ka juba kätte neist toitainetest, lisaks veidi süskareid ja ongi toitumine paigas. Rahaline kulu tavaliselt üle 100kr vanas rahas ei lähe, mis meie praeguseid toiduhindu arvestades suhteliselt hea.
Kui vanemad tegelevad toidu ostmisega siis ma ei usu, et on raske neid veenda liha või muna, kohupiima ostma. Tegemist ju niivõrd tavaliste toitainetega, mida söövad pea-aegu kõik inimesed.
nojah eks ma nüüd söön siis 2 pakki kohupiima päevas, selveri oma 200g pakk
kristen.
MemberJa ma olen seda arvutanud, kohupiim annab 200g pakist 36g valku, ja sa kohe mitte ei saa üheski lisandist seda kätte nii 65 sendi eest! 300g kodujuust annab 16g 100g kohta ja maksab ka euro. Nii et heaga muule jamale kulub raha tervislikuks toiduks ja kui aitab, siis las vanemad ostavad, äkki hakkab neilegi tervislik toitumine külge!nojah eks siis tuleks igapäev lasta 2 pakki kohupiima , saaks 72g kätte isegi pluss veel toit, kuigi kui igapäev 2 pakki lasta siis ta väga odavam ei tule kui massijook
AutorPostitused