kristen.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kristen.
Memberno oletame et teed rinnalt surumist 3 x 8-12 järgi
teed esimesel nädalal 3×8 näiteks 60kg
treenides nii, tunned juba ise et võid korduste arvu seerias tõsta kuna oled juba rohkem jõudu saanud
niisiis tõstadki seeriaid kuni 12ni välja, ja kui 12ga ka ära teed siis tõstadki raskust, nii olen vähemalt mina teinud
areng missugune

kristen.
Memberhead harjutused kõik
kristen.
MemberÜldise kiiruse jaoks väga head harjutused on rinnale võtt , rebimine , lõuaalla kiired tõmbamsied ning ka tõukamine(jalad harki või jalad koos) . Ise kasutan veel pörkega või lihtsalt väga kiiret rinnalt surumist , raskused hoian üldiselt parajad ,et jõuaksin kõike enam vähem 5kordust teha ja kas 4 või 5 seeriat . Jalgadele kiiruse tegemsieks soovitaks kas poolkükki kiire tõusuga , kõrgemat kasti kükki sammuti kiire tõusuga või siis lihtsalt kiiremat täiskükki , nedes harjutustes hoian ma raskused sellsied et jõuaksin 4-8 kordust teha ja 4-5 seeriat . Jalgadele pakuks ka veel välja kangi või hantliga kükist ülesshüpped . Vähemalt neid harjutusi kasutan mina kiiruse ja plahvatus jõu tegemiseks .Tere kõblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kristen.
Membermassi jaoks ikka mass2, rohkem süskareid ja kcal…
kristen.
Membertelli siit endale toitumiskava
kristen.
MemberTore, teeme veel saateid sellest et ennast ka rassistideks kutsume, see ei annaks Venemaale ju üldse mitte põhjust kutsuda meid natsideks
september 20, 2011 at 12:56 p.l. in reply to: Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis! #313978kristen.
Memberkes siis võitis ja mitme kordusega?
kristen.
MemberTänud! Läheraamatukokku ja hakkan õppima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kristen.
Memberaga äkki keegi ise ka ostnud banaani maitselist maxx whey-d? 2kki tal peabki selline nats kibea ja mõrkjas aftertaste olema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , asi oli suht odav ka isegikristen.
Memberno…parim enne lõppes 7dal augustil 2011 aasta
kristen.
Memberaga sellel oli tähtaeg ka üle juba, mõjutab see midagi?
kristen.
MemberTere, ostsin toote maxx whey ning see on kapipeal olnud juba kuu aega kuni hakkasin seda tarvitama. Ennem seisis pakk kinni mitte lahtiselt, kui seda veega juua siis jätab pärast siukse mõru järelmaitse (muidu ostsin banaani maitselise) kui niisama pulbrina proovisin on ikka magus ja hea. Kas on v6imalik et see siukse ajaga on halvaks l2inud? On 2kki keegi ise ka seda toodet ostnud?
kristen.
Memberselge pilt, tänud teile
kristen.
MemberMa arvan, et ta loodab, et ega ei lähe halvemaks?jah, seda küsisingi
kristen.
MemberMina leian täpse energiakulu kasutades tavalist kaalu, kui kaal on vähenenud, on kaloraaž kergelt miinuses, kui püsib paigal, katab täpselt ära jne. Muidugi peab ise trennid jms pisiasjad arvesse võtma ja samal ajal kaaluma, kuid küllaltki lollikindel lahendus.ise teen täpselt samamoodi
AutorPostitused