Kristelle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristelle
Membereesmärk ikka kaalu sibake langetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristelle
MemberNo on käes reede. olen koguaeg jäginud mida suust sisseajan ja eile trenni päeva polnud , päev nagu ikka õhtul sõin ka sellist kerget toitu nagu riis kana ja krevettidega ning lisasin ka muna sinna, kohe oli see 0,5kg tagasi mis maha võtsin…..MIS MA VALESTI OLEN TEINUD???
Kristelle
MemberUurisin juba mis sünnipäeva menüüs on
Kristelle
MemberNo ostisin nüüd ka enda toitumiskava välja mis kunagi sai tehtud kuid kui hakkasin selle järgi sööma siis jätsin poole toidust järgi kuna kõht sai mega täis. Aga üritan nüüd seda uuesti järgima hakata aga väiksemate kogustega mille jõuan ka ära süüa.
Kuigi see ndl on juba väheke tulemusi näha -0,5 kg
Kristelle
MemberTÄNUD!!!
Kristelle
Membertäna just sõingi tatart+liha+salati
Kristelle
MemberNo mul on Polari pulsikell sain nüüd paika oma kaalu, pikkuse ja sünnipäeva aga mis asi on HR sit ja HR max ja VO2 max?? HR max on ehk kõrgem pulsisagedus
Kristelle
Memberkas ma saaksin ka kuskil spordiklubis nende asjade paika panemiseks abi kui küsiksin. (käin planetis)
Kristelle
MemberVeel üks mure, ei tea kas kasutan õieti
Kristelle
Memberjah kohupiim mulle maitseb ja vbl tõesti on see nii et hommikul ei taha seetõttu süüa et on söödud õhtul…. sest eile õhtul ei söönud ma peale kella 19 enam midagi jõid vaid taimeteed. Ja hommikul oli tunda et kõht tühi aga sellegi poolest ei läinud rohkem sisse kui see puding ja puuvili.
Kristelle
MemberHommikul eriti süüa ei taha aga noh minu toitumine näeb välja järgmine (kui trenni pole siis on ikka õhtusöök ka sest muidu on kõht jube tühi)
Kell 8:00 – puuvilja smuuti 0,25 l
Kell 9:00 – 125g riisipuding, tee , puuvili
kell 10:30 – mingi puuvili
kell 12:00 – lõuna (kuidas kunagi aga tavaliselt on kartul või puder + lihakaste või lihtsalt liha + toorsalat)
Kell 14-15 vahel – puuvili või väike jogurt
Kell 17:00 – trenn
Kell 19:00 – midagi kerget mida kodus juhtub olema.
Tean, et see pole kõige parem toidusedel aga lihtsalt rohkem ei lähe seda toitu sisse kui trenni teen ja kui ei tee siis suurest igavusest hakkangi näksima igasugu asju, mis pole õhtul just kõige targem tegu.
Kulturisti välimust ei taha aga hea oleks küll oma rasva protsenti ka vähendada
Kristelle
MemberTere
Anna nõu kuidas oled oma toitumise korda saanud? Üritan ise ka kuidagi aga ei õnnestu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristelle
MemberTere
Ehk oskate öelda kas sellise firma pulsikellad on ka head nagu Suunto x3 hr?
Võrreldes Polari omadega kumb on parem??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristelle
MemberArvan et kes käib trennis (jõusaalis), et mehi või naisi aint vaadata on ühed suured luuserid. Ei muud midagi.
??:”>Ise käin ikka et head enesetunnet saada ja enesepärast mitte kellegi pärast. See, et see tõttu meeldin kellelegi rohkem see on juba lisaks aga mitte eesmärk. Eesmärk ikka enesega rahul olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kristelle
MemberMinul aga vastupidi. Proovisin ka seda dieeti. Pidasin 4 päeva vastu. Aga siis tuli nõrkus ja oksendus. Käed hakkasid värisema ja halb oli olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Muidugi kaal langes ka kiirelt
??:”> .Samas mu sõbrannal ei olnud sellist asja et halb olla vms aga kaal langes. Kuid tõusis ka sama moodi kui langes.
Kuid proovida tasub ikka. Saad ise ettekujutuse sellest. Ja usun et kui suudad pärast dieeti ka jälgida oma söömist suudad ka kaalu hoida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused