Krisss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Krisss
MemberTeema algataja moto: “Sixpack is my life”
Vähemalt selle esimese postituse põhjal nii paistab. Mida väiksem rasvaprotsent kehas, seda paremini kõik sinu lihased välja paistavad.
Ei väida, et ise välimuse ja figuuri pärast jõusaalis ei käi, kuid mis kasu on sul ilusatest üles pumbatud sixpackist kui ise oled küürakas ja jalad praktiliselt tikud all, rinda pole ollagi jnejne..
Küll kõik tuleb omal ajal.
Kuna eelnev suht OT, siis ütlen ka miskit tarka. Otsi siit foorumist kõhuteemad üles ning tee võimalikult õige tehnikaga ja küll ka tulemused paistma hakkavad.
Vb kuu, vb aasta, vb kolme aasta pärast!
Krisss
Memberwow, ei imesta miks sul kuuga 2-4 kg juurde tuli, sa oled ju megalt alakaalus mu meelest..ma ise olen sust 10cm lühem ja 10kg raskem ja ma olen üpris peenike
Krisss
MemberOlen ka ise kiire ainevahetusega. Tahtsin samuti kaalus juurde võtta, ning mõtlesin isegi ainete tellimise peale.
Nüüdseks olen siin palju ringi liikunud (siin foorumis) ja tean enda kogemusest, et pole vaja isegi seda toitumiskava tellida (kui just massiliselt juurde võtta ei taha)
Kui loed siin teemasid ja poste, eriti TOITUMINE JA DIEET alafoorumis, siis saad enda küsimustele lahenduse.
Kodujuust, jogurt, kohupiim, muna, kala, liha, pelmeenid… neid on veel ja veel. Burgerid, pizzad ja muud kiirtoidud unusta ära!
Praeguseks olen kuuga juurde saanud ca 2-4 kg ja ise olen täitsa rahul. Trenni teen 5 päeva nädalas. Eesmärgiks pole fitnessistiks saada, vaid suveks keha vormi ajada.
Pikkust mul 185, kaalu 66, vanust 19
Suveks loodan saada 75 kg peale. Elame ja näeme kas mul see ka õnnestub.
Söö, söö ja veelkord söö. Minuteada pole leiutatud veel aineid, mis ainevahetust aeglustaks?
Krisss
MemberAlkohol pidi seedimist kiirendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nätsu närimine?

Krisss
MemberAga kuidas on lood magamisega kas see mängib ka piisavalt suurt rolli millal magama lähed kui trenni teed? toitumis kava tuleb kindlasti võtta, kuna olen alustaja siis hakkan käima jõukas sellisel kellajal kui inimesi pole, selle asja juures on aga 1 miinus kuna kangi võin ju valesti hakkata nühkima (tehniliselt), pärast noh nühin tühja..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis kas ennem jõukat jooksmine on hea mõtte et nagu soenduseks?
Teisi sa küll kartma ei pea. Olen ka ise suht kõhna 185 pikk ja kaalu tsipa alla 70. Kui alustasin jõukas käimist (oktoobris) siis astusin sisse, suured mehejurakad ümber. Oli ka algul endal ebamugav seal trenni teha. Kui aga kavaga alustasin, siis olid need suured ja hirmuäratavad mehejurakad abiks. Näitasid kuidas ja mida miskit teha ning see oli ainult positiivseks nähtuseks.
Need suured mehejurakad olid rammumehed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krisss
MemberÜhesõnaga see üks 0.5l pudel trenni kõrvale midagi halba ei tee, sest seda jooki ei anna võrrelda sidruni hapususega. Joogile veel veits suhkrut sisse ja kärab. Eks katsetame ära ja annan ka teada kuidas kustutab janu jms.
Krisss
MemberPaneks isegi kõrvataha üht-teist. Ise olen 2 kuuga saavutanud just sellise tulemuse nagu avataril paistab.
Et natukenegi teemasse panna, siis juurde võib ju alati teha. Järgid kava ning et see liiga üksluiseks ei muutuks, teed paar kolm harjutust niisama kava väliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krisss
MemberJube raske on midagi tarka öelda, kui ei tea, mida sa täpselt trennis teed. mina näit teeks õla ka jalapäeval. Trenni pikkus pole nii tähtis kui efektiivsus. Näen saalis tihti kutte, kes omavahel räägivad, et näed-ma täna juba kaks tundi siin olnud…. Aga sellest kahest tunnist pn reaalset trenni võibolla 20 minutit, ning seegi sikutamine sooritatakse 50% Kui ikka asja vastu suurem huvi, lasen mõnel tegijal vennal kava teha(neid leiad foorumist küll) sest tark on kohe algusest hakata efektiivselt treenima, sest point on ju tulemuses.Mainiks, et neid olen ma ise ka näinud. Linnapeal jutud, et surub 100kg, enda keharaskus 60. See pole küll võimatu, aga siiski kõrvaltvaatajana pole ta võimeline seda tõstma.
Max aeg seeriate vahel on minut vms… Ja iga lihasgrupi all harjutusi ca 3 tk.
Ja ise teen veel harjutusi vahele, et kava liiga rutiinne poleks.
Krisss
MemberEndal arst saatis Tartusse mingi arsti juurde, et too pidavat harjutusi õpetama, mis selja sirgu ajavad. Käisin, saatis mind tagasi ning ütles, et tule kahe kuu pärast tagasi. Sinna ma jõudnud pole, kuid peale jõusaali külastamist on asi veits natukene paranema hakanud. Nimelt enamus harjutusi tehes PEAB olema selg sirgelt ning olen ise seda ka jälginud. Soovitan lihtsalt ennast käsile võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krisss
MemberSuht kindel, et ektomorf – kuiv, kõhn, vähe lihast.
Arvad, et peaksin sama kava edasi tegema?
Hetkel tuletan peast meelde, et oli midagi sellist:
I. päev
Rind
Biitseps
Kõht
II. päev
Õlg
Selg
Triitseps
III. päev
Jalad
Kõht
Alguses oli treeningpäeva pikkuseks 1.5 tundi, kuid nüüd hakkavad asjad juba 45-60 minutiga ära saama.
Krisss
Memberveidike offtopic teema vb aga ma tahtsin teada et kas see aitaks ntx rinnalihastel kiiremini areneda kui peale rinnapäeva järgmisel päeval teha ntx 50 kuni 100 kätekõverdust….või siis kas oleks yldse mõtekas päev või paar peale rinnapäeva kätekaid teha….(vb natuke imelik küsimus, aga ärge algajaga pahandage
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Nagu mina aru olen saanud, areneb lihas just puhkepäevadel. Ehk siis lihas tahab puhata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parandage mind, kuid kas rind just nii väga kätekõverdustega areneb?!
Krisss
MemberSiin on sul ribid küll vale koha peal. Ribid peaks paiknema inimesel küljepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja neid nimetatakse küljelihasteks. Võivad tunduda kui ribid, kuid tegelikult on seal väike lihaskate. Loodan et mõtlesid seda.
Krisss
MemberÜldiselt tõsisemalt hakkasin jälle saalis käima alles augusti lõpus vms. Samas sai ka enne suvevaheaega(aprill, mai) kaks-kolm kuud käia, kuid siis tuli aheaeg peale ja tuli muid tegemisi. Nüüdsest kuna ise olen pikk ja peenike, siis mõtlesin et EI, midagi peab ette võtma ning alustasin siis saaliga. Vaevalt ta midagi halba teeb ning loodan kosuda kasvõi natukenegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)