kriskoixx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kriskoixx
MemberR. Coleman – The Unbeliveable
R. Coleman – The Cost Of Redemtion
F. Wheeler – Mass Construction
S. Ray – The Final Countdown
S. Ray – Inside And Out
M. Rühl – Made In Germany
G. Schlierkamp – Rockhard
H. Kallbach – The Berlin Wall
J. Cutler – New, Improved & Beyond
A. Schwarzenegger – Pumping Iron
K. Levrone – Maryland Muscle Machine
D. Yates – Blood And Cuts
kriskoixx
Member5-6
kriskoixx
MemberArvan, et kõik on siin piisavalt vanad, et oma erimeelsused kätega lahendada
“>kriskoixx
MemberMitte tingimata, kui oled algaja, siis ülepäeviti võid 2-3 korda nädalas teha juhul kui teed ühe kolme seerialise harjutuse päevas (nii rinda kui teisi lihasgruppe).
kriskoixx
MemberKõik on väga individuaalne. Mina söön 1,5 h enne trenni tugevasti kõhu täis, ainult nii on jõudu ja mõnus trenni teha. Variant et 3 tundi enne trenni tugev toidukord ja ~ tunnike enne trenni sheik minu puhul absoluutselt ei toimi. Nii, et tuleb katsetada ja leida see õige.
kriskoixx
MemberKardan, et õlg/triitseps ei puhka ära rinnatreninguks sellise variandi puhul. Katsu panna nii kava kokku, et rinnapäeva ja õla/triitsa päeva vahele jääks 2 päeva ja järgmise rinnatrennini vähemalt 3 päeva.
kriskoixx
MemberProovi näiteks:
1) Rind,
2) Jalg,
3) Selg, trapets
4) Õlad, triitseps
5) Biitseps, säär
kriskoixx
MemberIse teen iga kuue nädala tagant nädala puhkust. Teen siis kas ainult aeroobset, pikemate seeriatega kergeid ringtreeninguid või puhkan üleüldiselt ja ei tee midagi. Viimane variant pigem iga 12 nädala tagant. Mõjub väga hästi.
kriskoixx
MemberSelle veealuse pulsiga on üldse huvitav teema. Väidetakse, et kui su pulsinäit mõõteriistal on vee all ütleme 130, siis nö. norm tingimustes vastaks see 150 l/min. Numbrites võin eksida. Oskab keegi kommenteerida?
kriskoixx
Member30 kg raskemaga 10x
kriskoixx
MemberMuidugi tuleb. EI tasu kõike uskuda. Hakka aga tegema kasvõi see 1 kord nädalas, aga õieti!
kriskoixx
MemberKui toitumine, kava jne on paigas, siis harjutustest mõjuvad laiusele lendavad harjutused külgedele + muidugi tuleb teha kõiki teisi õlalihastele mõeldud harjutusi. Ja kui õlgu treenida, aga trapetsit mitte, siis tunduvad ka õlad laiemad.
Mis sinna viie seeria ja ületreeningu juttu puutub, siis omaltpoolt lisaksin niipalju, et sa võid kasvõi 6 seeriat ühte harjutust teha, kui lihasele mõeldud seeriate kogumaht jääb sinule tehtud kava piiridesse. Näiteks minagi teen praegu ainult 2 harjutust lihasele (mõlemat 6 seeriat , mis võrdub ju samaga , kui 4 erinevat kolme seerialist harjutust). Eesmärk on praegu muidugi ka jõud olnud.
kriskoixx
MemberMulle sobib vahemik : 6-12 (mass + jõud), kuigi ise olen märgnud, et just kükkide puhul sobivad pigem lühemad (-6) kui pikad seeriad.
kriskoixx
Member12.00 – 14.00 sobib mulle näiteks. Õhtuti olen teinud, aga see pole see.
kriskoixx
MemberC-vitamiin, küüslauk, ingverijuur.
-
AutorPostitused