kriskoix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kriskoix
Memberteemasse või mitte, aga ka minu poolt amazoni rahvale… head vana lõppu ja uue algust! ja rammu kõigile, kel vaja!!!
kriskoix
Memberenergiakulu 1 kg kohta 1es tunnis : magamine 0,93; puhkus lamades 1,1 ; puhkus seistes 1,37; söömine 1,4; lugemine 1,5; ujumine 7,14; duss 3,57; riietumine 1,69; jne jne – Andmed pärit: TPÜ füsioloogia
kriskoix
MemberNäiteks peatõsted raskusega (ketas rihmaga rippes) või siis lihtsalt näiteks horisontaalpingil selili olles ,pea üle ääre, hoides ketast (sobivad need tavalised nö. suured kettad(jõut.võistlustel värvilised) otsaesisel peatõsted. Väga head on kaelaharjutused maadlejasillas, ning ka mõnede teiste lihasgruppidele treenimiseks mõeldud trenazööridega on väga eduliselt võimalik kaelalihaseid treenida (näiteks arcomani seljasirutajale mõeldud trenazööril), variante on mitmeid.
kriskoix
MemberVaatsin just Arnold Schwarzeneggerist filmi (pumping iron aastast 75) ja ka Ron Colemani – The Unbelievable’i , hoopis erinevad kujud. Kui Coleman ei saa isegi särki seljast enmvähem , siis Schwarzenegger, Feringo, Nubret, Zane, Katz, Columbo jt olid ikka nö. liikuvad vennad. Kuid samas on teada ka Ken Wheeleri spagaadid võistlustel, nii et lõppkokkuvõttes oleneb kõik inimesest kuigi siiski… arvatavasti tänapäeval pandaks panused pigem Cutleri ja Colemani sugustele lihamägedele, kui Zane’i taolistele reljeefipoistele. Minu arvamus.
kriskoix
MemberArva, arva!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kriskoix
MemberJa selline küsimus veel lisaks, et kas see 50kg ketastega käimine on rammumehe võistlustel ka sees olnud? olen nagu kuulnud midagi.
kriskoix
MemberKord tuli üx purjus soomlane saali, algatusex istus 2 tundi saunas, siis mõtles et teeb trenni – niisiis tuligi saali, aluspükste väel, jauras ja jauras, mitu korda oleks pikali lennanud, ning siis kui ta scott pingil enamvähem jalgu treenima akkas !!?? tuli ta ikka välja saata. Muidu oleks võinud edasi naerda, sest rahvast eriti polnud, aga siiski…..purjus koomikud ukse taha
kriskoix
MemberKuule koos ikka, kuidas muidu! Koht veel lahtine, aga ega see ei vähenda koguseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kriskoix
MemberKui tervis lubab, siis kilose ikka teeks küll! Üks korralik võtmine, nii et tükk aega ei tahaks!
kriskoix
MemberRahulikke pühi ka minu poolt nii amatsoonlastele , kui muidu jõusaalirahvale!
Uuel aastal uue hooga!
kriskoix
MemberSama küsimus.
kriskoix
MemberKükist üleshüpped (selg sirge) hoiad sangpommi kahekäega jalge vahel.
kriskoix
MemberVastan Madisele : ma mõtlesin, et 2e h jooksul enne trenni ei tuleks süüa, muidu tehakse trenni konkreetselt täis kõhuga ( milles seisneb kasu? Kas seedimise ajal on pingutused kasulikud?)- loomulikult on kõik individuaalne, aga seda ma ei väitnud, et enne trenni süüa ei tohiks – lihtsalt 2h jooksul mitte.
Vett loomulikult tuleb juua – ma mõtlesin, et minimaalselt – niipalju palju organism vajab, mitte rohkem .piisavates kogustes teatud aja tagant.
Milleks, need kes massi kasvatavad, tarbivad valke ja süsivesikuid vahetult peale trenni? Kas need kes rasvast vabaneda püüavad peaks seda sama tegema? Juba ainuüksi pärast trenni riietumine , saun, koju minek, kodus söögi tegemine jne võtab oma aja. Kõik tehtud (u. 2h ongi möödas, ) söö täisväärtuslikku toitu, aga mitte palju. Üldiselt ongi asja mõte see, et mitte mingit eridieeti pidama hakata, vaid süüa rasvavaba toitu vähestes kogustes lühemate vaheaegade järel. Ainevahetus peab korras olema.
Renita – mis kirjandust soovitad, ning mis nõu annaksid naisterahvale, kes treenib aktiivselt jõusaalis – pärast veel aeroobset peale, peaaegu mitte midagi ei söö, aga vöökohta on lisandunud 10 cm.
kriskoix
MemberRonnie Colemanil on vist ka ülitugev põhi all – kulturismis head tugevat keha saavutada on väga raske, hoida märksa lihtsam. Colemanil ikka on ka mida pumbata!
kriskoix
MemberNaised, kes tahavad kaalust alla võtta (tagumik liiga suur) – ei tohiks vähemalt 2 tundi enne ning 2 tundi pärast (isegi rohkem) treeningut MITTE MIDAGI süüa, isegi vett tarbida võimalikult minimaalselt. Kui kaal on normis, siis energiavarude taastamiseks spordijooki , ühesõnaga süsivesikuid.
Tuharate (ka reite tagaosa) trenniks soovitan näiteks sirgete jalgadega jõutõmmet ja kang turjal väljaasteid poolkükki.
-
AutorPostitused