Kreks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kreks
MemberSellele küsimusele “Kus seda harrastada saab” või siis kus seda õpetatakse ma siit vastust ei leidnud, keegi oskab aidata?
Kreks
MemberNii et siis kasutan ennem selle proteiini + kreatiini + dekstroosi ära ja siis alles seda!?
Kreks
MemberKas seda võib ka kasutada proteiini, kreatiini ja dekstroosi kõrvalt? Nagu ses mõttes et teen neist peale trenni sheiki?
Kreks
MemberMa võtsin paari kuuga kaalu 42kg pealt 50kg peale kui millegi pärast hakkasin hommikul ja õhtul valgu sheiki tegema (2x päevas). Algul oli jube küll… isegi oksendasin koolis ükskord. Aga välimuse jaoks ei tohi ju piire seada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreks
MemberPeamiselt oleneb see võimalustest ja tahtejõust.
Kreks
MemberVõi nagu treener mulle soovitas, et noorest peast arenda ennem võhma (südamele) (jooks, ujumine, rattasõit jms) ja siis vanemaks saades jõutreeningule.
Kreks
MemberVahepeal oli nagu päris lihases aga siis läks suureks kuidagi…
Kreks
MemberSa võid maa all ka elada, see ei sega sul linna minemast. Ise elan ka maal ja käin linnas jõusaalis.
Kreks
MemberUuu inimesed millal maksma saab hakata?
Kreks
MemberMillal maksma saab hakata?
Kreks
MemberKas seal pildil on kõik kes kohal olid? Päris imelik oleks sinna tulla selliste suurte meeste sekka, ise selline väiksem vend
Kreks
MemberKuidas sa neid kahte viimast teed? Ärge pange tähele ma suht tohman nende asjade kohapealt.
Kreks
MemberEi saa ju olla nii laisk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealehelt “Tööriistad” ja “Venitustepank”. Lihtne ju!See läks täitsa meelest ära… tänud.
Kreks
MemberKusagilt mingeid näiteid neist venitustest ei saa? Ei oska tehagi vist enamusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreks
MemberMa just ei tahagi nii et oma asi oleks… Tahan et keegi annaks midagi kindlat, siis on seda hea teha.
AutorPostitused