Kreks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kreks
MemberKui varem juba palju joonud (mingi joodik vms) et siis kui joomise lõpetab taastub keha ja hakkab taas proteiine normaalselt sünteesima jne?
Kreks
MemberVõta trennis rahulikult, ära üle pinguta ja tee aeroobset (jooksmine, ujumine jne – südamele head).
Kreks
MemberTellisin endale aga siis sai juba laos otsa.
Kreks
MemberMis vanusest sinna MMA’sse võib minna?
Kreks
MemberSiis ma mõtlesin ikka, et soovin kaalu lihasega, mitte pekki. Kaalu ajan taga kuna olen alakaalus.
Kreks
MemberKaalu vist ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihast ikka trenni tehes.Kreks
MemberOlen proovinud maasika, vaarika, vanilli ja kakao
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kumb sul rohkem kaalu tõstis? Mass2/Multi Mass?Kreks
MemberKõik inimesed peaksid seda nägema, ehk mõtlemine muutuks siis.
Kreks
MemberJoo 1 liiter joogijogurtit 1 toidukorraga (saab 10 krooniga kätte) ja näed kuidas kaal hakkab tõusma. Lisaks saad 35 grammi valku ka kätte.Selle proovin kindlasti ära.
Hommiku poole lõuna ootena söön paki kodujuustu ja paar kohukest, et oma kogus kätte saada. Õhtu ootena kas sama või teen sheiki Multi Mass 3000’st.Kodujuustust suht villand juba ja kohukesi sõin ka varem päris palju kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga Multi Mass aitab?Kreks
MemberAga mingit pulbrijooki ei soovita?
Kreks
MemberOn neis ikka piisavalt valku? Varem kasutasin Mass2’te 2x päevas, mis pulbritest arvate?
Kreks
MemberPäris jube film.
Kreks
MemberKandsin raha üle 03.08, siiani pole pakki kätte saanud.
Kreks
MemberMul juhtus täpselt samamoodi kätega kui lõuatõmbekangil möllasin. Ma tõmbasin koledama naha ära ja panin sideme ümber, paranesid ilusti ära.