Kreks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kreks
MemberAga see mingi imelik värk, et sõudsin kiirusega 32m/sec ja 500m ajaks luges masin mingi 2:20, aga kui sõitsin terve aja 38m/sec siis läks kauem aega läbimiseks.
Kreks
MemberJõusaalikohapealt võiksin soovitada Arcticut, ise käin ka seal. Aga raskustega peaks ikka olema su enda jõu järgi.
Kreks
MemberMõtlesin et ostan ikka AC-C ja Muscle+. Kas tuleks siis nii tarvitada et AC-C enne trenni ja Muscle+ pärast? Ja mul veel ligi 400g kreatiini, et ega ma seda sinna juurde ei või panna? Ja vaatasin et seda internetipoes pole AC-C’d, kas on tulemas?
Kreks
MemberAga mis arvate AC-C ja Muscle+?
Kreks
MemberAga kui teised ka arvavad et see 100%WGS hea on, siis ma proovin ära selle.
Kreks
MemberHera80 mul oli, see oli veega tehes hästi vedel… keegi seda piimaga on teinud või ta ongi selline? (Sellist eriti ei tahaks)
Kreks
MemberJärsku vähe sooja teinud!?
september 3, 2007 at 3:23 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #124236Kreks
Member8-10 tähendab kordusi ja 3 on seeriad (teed nagu 3 korda 8-10 kordust). Ma ise kasutan ühte kava 3 kuud, nõnda ka kusagilt lugesin et 3 kuu tagant tuleb kava vahetada.
Kreks
MemberMa ükskord unise peaga hakkasin plaksuga tegema, ei jõudnud käsi alla panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2007 at 1:35 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123802Kreks
MemberArcticusse võiksid minna küll. Täna just lõppes remont ka. Korralik koht ja head treenerid seal..
Kreks
MemberTohoo, ma arvasin seni, et kõige valgurikkam suupiste on vinnutatud veiseliha ( Beef Jerky), mis on maitseeelistuste poolest mu enda lemmik. 100 grammi kohta 52g valku, 4g süsivesikuid, 4g rasva.Ma sõin neid algul peale trenni, siis läks veits kalliks ära… Hind läks sel kõrgemaks.
Kreks
MemberMa jõin 1,5l musta teed järjest.
Kreks
MemberKui on, siis palju?
Kreks
MemberKas mustas tees on ka midagi kohviga seotud?