Kreks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kreks
Member16 oli vist
Kreks
MemberKuna keegi ei vastanud siis lisan pildi ka, ehk saate nüüd paremini aru millest rääkisin:

Kreks
MemberEi oska neid täpselt diagnoosida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nagu klimbid ikka, ebameeldivad.Kreks
MemberKuidas sinna 3D majja näiteks Balti Jaamast saaks oskab keegi öelda?
Kreks
Member2. Ma lugesin siit foorumist et mõni rääkis vaheajal teha kõhulihaseid, kätekõverdusi jms.
3. Just seda ma tahtsingi teada, et mis lihastele venitused.
Ise mõtlesin et poksi asemel võiks minna MMA’sse kuid see pidi vist alles septembris 3DTreeningus peale hakkama. Aga kui seal poksitrenn toimub kas siis võib sinna niisama pealtvaatama minna?
Kreks
MemberTänud, sellist akent üldse ei märganudgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreks
MemberNo ma arvan et võib vahelduseks jalga ka visata.
Kreks
MemberMingi vanusepiirang ka on?
Kreks
MemberEestis on ikka igasuguseid tarku… Kindlasti kuulsid seda kunagi oma vanematelt või sõpradelt, lihtsalt kadedad on.
Üks hea lause
:Hea jutt siin, “lihasest on kakluses vähe kasu”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas lihast keegi kaklemise pärast treenib või? Laskjad (ka vibu) ka treenivad laskmist, et tänavatulistamistes edukas olla?Kreks
MemberLihtsalt söön vähe soola/soolasemat toitu et kehas seda rohkem oleks?
Kreks
MemberJõusaali kinnastega käin näiteks koolis ringi?
Kreks
Memberloodan et sul see higistamine nii hull ka pole 2 aprillil oli rd dok saade higistajatest vot seal higistati xD aga m22ri k2ed kalgiga kokku yks valge pulber on siis see takistab peopesade higistumist..Niihull see muidugi pole
Kreks
MemberEelmine aasta oli vist 16.
Kreks
MemberNagu et siis?
Kreks
MemberAga mingi kaalu järgi siis?
AutorPostitused