kreits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kreits
MemberSellel on tõepõhi all, nimelt ise algul suurt midagi ei jaganud ning pidevalt kavasi vahetasin.Kui trenni läksin, siis surusin ~55 (max)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 7kuud hiljem 82,5 .Kindlasti oleks veel rohkem saanud, aga toitumine ei olnud kohe kindlasti algul paigas (ideaalne pole siiani).Kehaehituselt olen ektomorf.
Ise viimaselajal teen rinnale:
2 seeriat rinnalt surumist 5-7 kordust
2 seeriat hantlitega kaldpinnalt surumist 5-7 kordust
2 seeriat nö rööbaspuudel surumist u 10 kordust
Trenazööre kasutan võimalikut vähe, üritan kõik hantilte,kangidega jms asendada.
Edit: minupuhul aitas harjutuste vähendamine kaasa aregule (vahepeal areng oli väga väike).Samuti käin 4korra asemel 3 korda nädalas trennis.
Aga kuidas sa siis seerjaid ja kordusi kombineerisid selle aja jooksuL? Et kas sul oli näiteks selliselt et ykskord vähem kordusid ja rohkem seerjaid või siis kuidas täpsemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?kreits
MemberTahad Jonny Bravoks saada, et jalgu ei treeni või ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No tegelikult ma teen kykke ja jõutõmmet ka, aga seda mitte nii palju.
kreits
MemberMina leidsin yhe päris huvitava pildi Imre Vähi orkuti albumist, kus absoluutne Euroopa meister teeb hotelli ees suitsu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Link on siin: http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom.aspx?u…d=1243430863389
Ise teen trenni ja suitsu kahjuks ka, aga mingit suurt vahet nagu ei märka, lihas kasvab kyll korralikult.
kreits
MemberPean ca 5kg alla v6tma..samas trenni tehes…:S Mismoodi siis sööma peaks?Praegu dieet igatahes edeneb ja j6udu tuleb juurde..MIlleks rasva veel vaja???
aprill 22, 2009 at 10:56 e.l. in reply to: Kõht :D sellel teemal ilmselt sada korda juba räägitud. #192543kreits
MemberEks nad muutuvad jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga eks ma siis kasutan otsingut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kreits
Membert2nud k6igile, peaks abi kyll olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>