kreits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 3, 2009 at 10:24 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #232318
kreits
MemberVingelt paned muidugi.9 kuud järjest panna massikava ja 4 kuud jõukava otsa tähendab seda,et tegid kõike “poole kõvaga”.Oled sa kuulnud progresiivsest treeningust,treeningute perioodiseerimisest?Arusaam:”Mida rohkem seda uhkem”, ei pea paika.Selleks et kasvada on vaja progresiivselt treenida ja ka taastuda.Oled sa kursis, kuidas toituda massi- ja jõuperioodil?Otsi vastuseid tänasest foorumi teemast:”Nõrga treeningkava tunnused…”.Sealt leiad ka lingi I.Otsuse raamatule”Kulturism ja Fitness”.Kõige kergem on küsida abi profesionaalselt treenerilt,kuid sa pead ka teadma mida küsida.
Mingit mida rohkemat ega uhkemat polnudki tegelikult. Treenisin korralikult ja puhkasin ka. See yheksa kuud massikava oli umbes selline, et igale lihasgruppile yks harjutus. Ja raskusi lisasin jõudsalt ja päris hea progress oli. Treeningumaht oli alguses ainult kaks korda nädalas, hiljem kolm nii, et mingit yletreeningut ma kyll nyyd ei usu. Algul jalgu ei treeninud, see on kyll tõsiasi, aga pärast hakkasin ja mingit sixpacki ja jämedate käte kinnisideed ka polnud. Ja toitumise kohapealt ytleks seda, et selle kohta päris palju uurinud ja teada saadus tõdesid kasutanud ka.
november 3, 2009 at 2:50 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #232155kreits
MemberSunni ta raibe kasvama ja küll hakkab ka. Rohkem mind powerit, sest tuimalt ei tulegi suurt midagi!(Kui tohib küsida, kui vana oled, mis on kaasl ja kui suure raskusega trennis rinnalt surud?!)
19 olen ja 60kg trenn hetkel(suht vähe
) ise kaalun 85 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 8:38 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231243kreits
MemberSain ka lihtsalt nii aru, et teeb seda kava+programmi ..kuid ainult programmis pole muid harjutusi peale surumise sees. Ise teen ka Leesmanni kava hetkel, kus rinnaltsurumise programm on sees kahel nädalapäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ma teen ikka kava järgi ja seal kavas ju sees juba need muud lihasgruppid, lihtsalt sõnastasin valesti veidi võibolla.
oktoober 29, 2009 at 8:36 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231238kreits
MemberLeesmani kavas on ju need sees, miks sa eraldi lisad? või sain ma valesti aruma mõtlengi, et kava sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 7:47 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231211kreits
MemberKui teed seda Leesmanni rinnaltsurumise porgrammi, siis peaksid need “muud asjad” küll ära jätma, rinnale ma mõtlen. Ei taastu piisavalt ära muidu.Sellega on selline lugu, et muid rinnalt surumisele tähtsaid lihasgruppe tuleb ka arendada(triitseps, ülaselg, õlad)
oktoober 29, 2009 at 7:07 p.l. in reply to: Kas liiga kitsas kang võib olla põhjuseks, miks rind ei arene?? #231201kreits
MemberHaardelaiusest nagu ei tohiks väga oleneda…hantlitega surumist pole proovinud? kaldeid vahetada?hantleid teen ka jah, aga kallet vahetada pole veel proovinud.
Praegu yritan Kaido Leesmanni kavaga tulemust paremaks saada.
see sama kava mis seal tööriistatde all surumine on, aga muud asjad ka lisatud.
kreits
MemberMa sooviks surumiskava siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Teen trenni 3 korda nädalas ja kava jaotatud kaheks: ühel päeval rind, selg, triitseps ja kõht, teisel päeval biitseps, õlg, jalad ja kõht.
Trenni teen umbes aasta juba. Rinnalt surumise rekord 74kg (rind pole just mu kõige tugevam külg, aasta tagasi surusin 50kg rinnalt)
Praegu teen kõigile lihasgruppidele kava milles 3 seerjat ja 4-6 kordust, puhkus umbes 4 minutit vahepeal.
Olen 19 aastane ja kaalun 85kg
Kava võiksid saata aadressile kreits@hot.ee
Ette tänades!!
kreits
MemberLeidsin igatahes midagi sellist kama kohta:
Kamajahu koostises on segu jämejahvatatud ja pruunistatud teraviljadest ja kaunviljast. Teravilju esindavad rukis (30%), nisu (30%) ja oder. Kaunviljadest kuulub kama koostisse jahvatatud hernes (20%). Tera- ja kaunviljade sisaldus annab organismile rikkalikult kiudaineid, taimseid valke ja süsivesikuid, samuti B-rühma vitamiine. Inimorganismile on parim kiudainete mitmekesisus. See on kama väga tugev külg. Nüüdisaja inimeste üheks toitumisprobleemiks peetakse just kiudainete nappust. Kiudained on normaalses toitumises hädavajalikud.
kreits
MemberMis tähendab, et toime on hea?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui hakkasid kama tarbima, hakkas lihas paremini kasvama?
Järelikult hakkab kui valku on ja üldiselt kui ta on teraviljast tehtud siis peaks suht hästi töötama,
nagu ka pudrugi ma arvan. Ja süsivesikud on ka kvaliteetsed kamas.
kreits
MemberEga poleks arvanutki, et seal nii palju valke on. Jõin seda ainult maitse pärastKusjuures esialgu ma ka, suht maitse pärast ja tegi kõhu täis jne.
Siis vend rääkis, et selles palju valku ja yldse kasulik, ja nüüd hakkasingi laksutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kreits
Memberkarta on et maitse on p**k:Dkusjuures vaidleks vastu, kui paned mett või suhkrut ja kaneeli lisad ka siis on suht hea isegi:)
kreits
Membereks ma hakkan siis laksutama
MemberMul igatahes tekitas see mingi jõhkra protsessi, kui ära sõin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõht oli ilgelt lahti :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Member8-12 korda sikutan kangi ülesse, siis teen väikse pausi ja siis veel 3 korda ????Jah ja järgmised kolm korda jälle 8-12 kordust seerias. Ja pausi aeg peab ka okei olema. Olen lugenud et massitreeningu ajal minut kuni poolteist minutit.
kreits
MemberJa siis küsid miks rind ei arene?Kuidas jalgade trenniga rind seotud on??
Tegelikult ma olen lugenud seda kyll, et kykid ja jõutõmbed jne panevad keha kasvuhormooni kõvasti rohkem tootma, aga kas see loeb siis koguni nii palju??
-
AutorPostitused