Skip to main content

Kratos

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: VIIN #163880
    Kratos
    Member

Millist viina eelistate ja miks??

Mis on kõige usaldusväärsemad ja kvaliteetsemad viinad?

1) nimetage viina nimetusi, mida eestist saab osta ,mis on kõige kvaliteetseim ja paremate omadustega (HIND EI LOE)

minuarust ruski razmer ja viru valge, kuid ma algaja selles osas veel.

Peamiselt on kõige puhtamad kallid vene viinad. Ma olen kuulnud ühest viina margist mida filtreeritaksse läbi teemant filtrite, sellel pidi olema ka vastav hind

Kratos
    Member

Olen võibolla ise asjast valesti aru saanud, kuid olen seni teadnud, et kui plaaniks lihase ja massi kasvatamine, siis aeroobne sport siin väga ei abista.

Nädalas teen 4-5 korda lihastele saalis trenni ning päevane vajalik kalorihulk eesmärk-kaaluni jõudmiseks on ~3500 kalorit. Nädalas 2 korda teen ka aeroobset trenni millega kulutab 400 kcal umbes. Kui soovin kaalus siiski juurde võtta ja ka aeroobset sporti teha, kas nendel päevadel kui aeroobset trenni teen piisab sellest kui söön kaotatud kalorid tagasi, et siis nendel päevadel suurendada päevane kalorihulk 3900kcal peale ?

lihaste kasvu puhul on kõige tähtsam õige treening ning õige toitumine.

in reply to: Alkohol #163875
    Kratos
    Member

Oskak keegi valgustada mind Alkoholide jookide poolest

On see tõsi,et Puhas viin peatab lihase kasvamist ja siis näiteks Vana Tallinn võtab jõudu vähemaks.Õlle ei kahjust eriti peale maksa midagi..?

Krt ma ise ka suve otsa jõin ning panin pidu, aga kui jõusaali uuesti läksin olid jõu näidud suht samad, aga võhma pold ja sixpack kadus ära <_<“>

in reply to: Rind #163774
    Kratos
    Member

võimalik küll jh, aga ei usu et proportsioonist väljas on

in reply to: Rind #163773
    Kratos
    Member

Võimalik küll jh, ei usu et proportsioonist väljas on

in reply to: Rind #163771
    Kratos
    Member

Võimalik küll jh, ei usu et proportsioonist väljas on

in reply to: Anator #163351
    Kratos
    Member

olen proovinud küll ning mõju oli hea ses suhtes et jõudu andis ta küllaga, aga reklaami on rohkem kui toodet.

in reply to: Parim Valgu pulber. #163275
    Kratos
    Member

Ma olen proovinud Mass 2 , Muscle+ ning korra proovisin Anatori ära. Mass2 Ja Muscle+ pluss olid head, aga anator oli ka hea, aga reklaami oli rohkem kui mõju.

Viewing 8 posts - 61 through 68 (of 68 total)