Kratos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kratos
MemberMillist viina eelistate ja miks??Mis on kõige usaldusväärsemad ja kvaliteetsemad viinad?
1) nimetage viina nimetusi, mida eestist saab osta ,mis on kõige kvaliteetseim ja paremate omadustega (HIND EI LOE)
minuarust ruski razmer ja viru valge, kuid ma algaja selles osas veel.
Peamiselt on kõige puhtamad kallid vene viinad. Ma olen kuulnud ühest viina margist mida filtreeritaksse läbi teemant filtrite, sellel pidi olema ka vastav hind
august 22, 2008 at 6:13 e.l. in reply to: Eesmärk massi- ja lihasekasvatamine, kuid soov ka aeroobset trenni teha #163877Kratos
MemberOlen võibolla ise asjast valesti aru saanud, kuid olen seni teadnud, et kui plaaniks lihase ja massi kasvatamine, siis aeroobne sport siin väga ei abista.Nädalas teen 4-5 korda lihastele saalis trenni ning päevane vajalik kalorihulk eesmärk-kaaluni jõudmiseks on ~3500 kalorit. Nädalas 2 korda teen ka aeroobset trenni millega kulutab 400 kcal umbes. Kui soovin kaalus siiski juurde võtta ja ka aeroobset sporti teha, kas nendel päevadel kui aeroobset trenni teen piisab sellest kui söön kaotatud kalorid tagasi, et siis nendel päevadel suurendada päevane kalorihulk 3900kcal peale ?
lihaste kasvu puhul on kõige tähtsam õige treening ning õige toitumine.
Kratos
MemberOskak keegi valgustada mind Alkoholide jookide poolestOn see tõsi,et Puhas viin peatab lihase kasvamist ja siis näiteks Vana Tallinn võtab jõudu vähemaks.Õlle ei kahjust eriti peale maksa midagi..?
Krt ma ise ka suve otsa jõin ning panin pidu, aga kui jõusaali uuesti läksin olid jõu näidud suht samad, aga võhma pold ja sixpack kadus ära
“>Kratos
Membervõimalik küll jh, aga ei usu et proportsioonist väljas on
Kratos
MemberVõimalik küll jh, ei usu et proportsioonist väljas onKratos
MemberVõimalik küll jh, ei usu et proportsioonist väljas on
Kratos
Memberolen proovinud küll ning mõju oli hea ses suhtes et jõudu andis ta küllaga, aga reklaami on rohkem kui toodet.
Kratos
MemberMa olen proovinud Mass 2 , Muscle+ ning korra proovisin Anatori ära. Mass2 Ja Muscle+ pluss olid head, aga anator oli ka hea, aga reklaami oli rohkem kui mõju.
-
AutorPostitused