Kratos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kratos
MemberIse käin Kalev Spa´s 3xndl.Ma käin LNT-spordis Rakveres treenimas või vähemalt käisin seal tuleb mingi omaniku vahetus
Kratos
MemberKas keegi saaks anda mulle nõu?Mul alaselg juba umbes kaks nädalat väga valus (isegi kõndides).Ei tea mida teha.Ala selg on valus selgroost natuke paremalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul endal ka vahest probleeme alaseljaga
Kratos
MemberKas keegi saaks anda mulle nõu?Mul alaselg juba umbes kaks nädalat väga valus (isegi kõndides).Ei tea mida teha.Ala selg on valus selgroost natuke paremalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hoia selga koguaeg soojas ning ära osuta mingit koormust alaseljale
Kratos
MemberTagasi “juurte” juurde. Kuidas talus kasvatati see loom yles ja kuidas ta tapeti. Erinevus t2nap2eva toiduainetet88stus+tapamajad kompleksiga on nagu 88 ja p2ev.OK
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
MemberÕhtust? Kui paljudel on jõusaalis äpardusi juhtunud? Endal on kangi surudes käed paar korda välja surnud ja ükskord kõik kettad kukkusid killadi-kolladi alla.Võib postitada ka videosid! ( ;
Mul kukkus ükskord 10 kilone ketas varba peale
Kratos
MemberKratos
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=8zVL9lDW7REKahju neist loomadest, aga ma ei suuda lihale elusees “EI” öelda.
Et liha saada peab tapma, aga loomulikult peab looma austama ka keda tapetakse, mitte peksma ning alandama.
Kratos
MemberKes meie fitnessi fännidest veel pole näinud doki “Super Size Me”, siis soovitan seda kindlasti teha.Dok. räägib siis üldiselt rämpstoidust ja rämpstoidu etikettide turundustegevusest, dok on rajatud eksperimendile, et kas MacDonalds keerab sinu tervise tuksi, kui seal tihti käia. 30 päeva sööb Morgan AINULT macis, hommik, lõuna õhtu. Ta peab ära proovima kõik, mis nende menüüs on. Sel ajal jälgitakse tekkivaid terviseprobleeme tihedalt.
http://www.imdb.com/title/tt0390521/
Hea söögi kõrvale vaadata
Kratos
MemberKes meie fitnessi fännidest veel pole näinud doki “Super Size Me”, siis soovitan seda kindlasti teha.Dok. räägib siis üldiselt rämpstoidust ja rämpstoidu etikettide turundustegevusest, dok on rajatud eksperimendile, et kas MacDonalds keerab sinu tervise tuksi, kui seal tihti käia. 30 päeva sööb Morgan AINULT macis, hommik, lõuna õhtu. Ta peab ära proovima kõik, mis nende menüüs on. Sel ajal jälgitakse tekkivaid terviseprobleeme tihedalt.
http://www.imdb.com/title/tt0390521/
Hea söögi kõrvale vaadata

.
olen ikka näind seal oli üks purksi maias ameeriklane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
MemberAdministraator võiks amazoni üles riputadateadaolevad spordiarstide aadressid ja telefonid.
Foorumis alati palju rahvast kes minu arvates nende
nõu vajaksid.
See oleks väga hea mõte jh
Kratos
MemberMõned pullimad pildid kulturismifoorumitest.Neil kes (minu) huumorit ei mõista palun teemat edaspidi mitte lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panen siis siia kraami ka edaspidi.
Positiivne kriitika ja kommentaarid oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dave Palumbo, kogu elu GH ja anaboolikute peal olnud
Sinises siis ta veetlev leedi. Lahedad pallid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes varem pole näinud implantaate mehel – palun!
Meesnaised või naismehed?
Kui maailmameistrid end lõdvaks lasevad..
Ka maailma tugevaimatel on nõrgad momendid..
Julm krt need naised on seal eriti rõvedad
Kratos
MemberVõitis mr olympial ühe aasta toidulisandi tiitlitest.Peaks teoreetiliselt päris tõhus olema, sees nii testoboostereid kui methoxyt jne
kindlasti mitte algajale
Selge
Kratos
Memberkui oled õpilane siis enamusel koolidel on jõusaal kus saab tasuta käia.Tartu ülikoolil peaks küll tasuta olema, minu teada.
Kratos
MemberOlen käinud 3 kuud jõusaalis nädalas 3 korda ja ujumas 1-2 kord nädalas aga kuna treeningud kalliks läinud ,enam vanemad ei anna treeningu jaoks raha,mida teha ,või kuhu trenni minna et oma füüsilist hoida?Hindadest niipalju et käin tartu ülikooli jõusaalis seal 1korra pilet 75.- ja kuu 800.- ,ujumisel auras 1 korra pilet 40.-kas Tartu ülikooli jõusaalis siis kuukaarte ei müüda we ?
Kratos
MemberSul on midagi ikka väga sassis… industriali mõtled ikka vist.krt jh industrial
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused