Kratos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kratos
MemberSuured tänud teile nende vastuste eest, tegelikult ma kõigerohkem olengi enda toitumise pärast mures, sest tihti jäävad mul näiteks hommikusöögid vahele jne. Ning hetkel olengi mõtlemas osta toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)
E:// Ma ei leia “Pood” alt sellist toodet nagu Mass2 ka
, otsingus leiab aga siis ütleb, et Toodet ei leitud.Hmm, siis on otsas vist hetkel, aga küll juurde tuleb
Kratos
MemberTere, olen täitsa algaja ja sooviks abi üheasjaga – nimelt mul on nii, et mul on ilusti näha rinnakorvi ribisid ja seda on endal päris kole vaadata, ning samuti on hästi näha konti mul sealt õlgade pealt võinoh siin kaelakõrval. Ribisid niihullult näha ei ole nagu näljutatud koeral aga ikka on näha, ning tekibki küsimus kuidas neid ära saada noh massipeale sinna saada? Lihtsalt söömine ei aita ju, noh jõusaalis käin 3x nädalas aga kui söön koguaeg ja jõusaalis ilusti käin kas siis kaovad nagu peitu ära need lõpuks?Jah, ma olen loll ja algaja nii, et ärge karjuma hakake. Ning ei leidnud just sellist teemat ka,
Ma ise olin ka suht kondine kui alustasin, olen nüüd kaks aastat korralikult trenni teind ja rahul sellega, soovitaks sulle ka fasti toodet MASS2, hea toode.
Kratos
MemberKas soenduseks oleks sõuda 5 minutit normaalne või ainult lihased soojaks ja siis treenima?Tahaks küsida veel, et kui tõstan kangi 3x 8-10 kas siis 3 seeriat on piisav terve päeva peale või alguses 3, teen vahepeal midagi muud ja siis võib hiljem ka uuesti teha 3 seeriat?
Sõuda alguses on normaalne
Kratos
MemberKus seda tallinnas täpsemalt müüakse? Tekkis huvi sellise asja vastu.Mine vaata fitnessi poodi seal ka müügil neid
Kratos
MemberKus seda tallinnas täpsemalt müüakse? Tekkis huvi sellise asja vastu.Sportlandis olen näinud neid
Kratos
MemberLink siis siin: http://www.powerballs.ee/mida arvate, on kogemusi?

Hea tööriist pumpab käed punni küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
MemberOzzy Osbourne – Not going away
Kratos
MemberLink siis siin: http://www.powerballs.ee/mida arvate, on kogemusi?
Kratos
Member202cm, 87 kg, 19 a
Kratos
MemberVähene hingamine ehk?Vererõhk normis muidu?
Vererõhk on täiesti normis.
Kratos
MemberKäin jõusaalis ja siin lugedes räägitakse palju rinnalt surutakse. Kas selle raskuses on kangi enda raskus ka sees? Palju kaalub yldse kang 10kg, 20kg? Eks kindlasti on eri kange, kodu ja jõusaali omad aga ma pean siin silmas just nimelt jõusaali omasid.On ka selliseid kange mis kaaluvad 18,5 kg ning millel on kaasas 0.75 kg stopperid.
Kratos
MemberLNT on naiste jõusaalMida sa ka mees tead oled seal üldse käinud we ? See et seal on esteetika ja spinning see ei tähenda seda, et see naiste jõusaal on. LNT-sport on mõeldud kõigile kes soovivad trenni teha.
Kratos
MemberLNT on naiste jõusaalMida sa ka mees tead oled seal üldse käinud we ? See et seal on esteetika ja spinning see ei tähenda seda, et see naiste jõusaal on. LNT-sport on mõeldud kõigile kes soovivad trenni teha.
Kratos
MemberRakvere spordihall, või AQVA-st olen kuulnud rakveres õpilastele peaksid samad hinnad olemaaga kas see aqva on koos ujumisega we ?
Kratos
MemberTere!Sooviks teada millises jõusaalis Rakveres tasuks enam käija?
Rohuaia jõusaal veel üldse töötab?
Lntsport-is maksab 8x õpilaseke 370.- mis kannatab veel isegi ehk ära.Spordihalli jõusaali ei ole uurinud veel.
Ehk siis kokkuvõtteks,milline jõusaal on oma hinna eest kõige parem.
Spordihalli pole üldse mõtet ronima hakatagi kuna seal on alati rahvast täis teha seal mitte midagi ei jõua. Soovitan sulle LNT-d, ise olen käind seal ligi kaks aastat ning olen väga rahul. Vinni jõusaal pidi hea olema, paljud kiidavad seda.
AutorPostitused