Kratos
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kratos
MemberMa ise surun küll sirgete randmetega, minu arust kui suuremate raskstega teha siis teed endale rohkem haiget ja kui suruda sirgete randmetega siis peaks just paremad tulemused olema.
Kratos
MemberArmastus on väga ilus seda ei saa sõnadega väljendada, aga armastus võib olla ka väga valus.
Kratos
Memberrespect
Kratos
Membernh kui koos vennaga üksi olen siis kuulan tavaliselt ozzyt, rob zombiet ja rammsteini
, aga kui saal täis on siis käib ka rahulik dnb või isegi räpp
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
Member
Tere miks need tooted nii odavad ja kas nad üldse midagi aitavad, motlen et samas neid müüakse apteekides kah ,et päris mürk ta ei saa olla, aga kas siis tegu motetusega. Sest niipalju kui ma tean on need tooted vist raha tuulde viskamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen proovinud seda, ei kõlba kuskile, maitseb nagu mingi puder ja tulemust ka ei tuld, mõtetu toode.
Kratos
MemberNano Vapor on hea toode, soovitan.
Kratos
MemberACC effektiivsuselt on super toode..aga kahju ,et maitse on kehv. Alguses ei seganudki aga lõpuks tekkis mingi okserefleks antud toote vastu. Lõpuks pidin kõvasti pingutama ,et oma sheik ära juua. Ükshetk aga organismil sai vist enesepiinamisest villand – lõi pealt korgi ja alt põhja ära, lisaks veel 1-2 päeva totaalselt s*tt enesetunne.Sama lugu tekib ka Anatoriga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
MemberKui nende toodete maitse ja koostis pole viimastel aastatel muutunud, siis sa võid arvestada sellega, et õigepea kühveldad endale sisse sõna otseses mõttes jahu maitsega pulbrit.See maitseb nagu mingi pudru.
Kratos
MemberJala nr on 47
Kratos
MemberHiinlane see sööb kõike mida näeb
Kratos
MemberPole kunagi kasutanud jõutõmmet.
Kratos
MemberElan Rakveres ja käin Rakvere spordisaalis, mis oli eelnevalt LNT-sport.
Kratos
MemberAkido on kõige kõvem võitluskunst sellele lihtsalt vastu ei saa, kui oled meister loomulikult sellel alal
.Stiiven siigal mõllab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
Memberkaks korda olen 90 kg surunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kratos
MemberNiisiis tõmbasin täna jõusaalis raskusi tõstes selja ära ja valu on suht väljakannatamatu, hästi vaikselt saab liigutada, lamades tuikab natuke. Sooviks siis teada kas annaks midagi teha valu leevendamiseks, või peab lihtsalt rahulikult ootama, et ära läheks?ega jh selga ära koorma üldse puhka ja hoia teist soojas
-
AutorPostitused