Skip to main content

Krall

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #237203
    Krall
    Member

1g alkoholi=7kcal

Alkohol tõstab inimestes naishormooni taset. See effekt pole märkimist väärt, kui alkoholi tarbitakse mõistlikes kogustes ning harva. Siiski – igaõhtune õllejoomine tõstab naishormoonide taset organismis sedavõrd, et keha hakkab vett kinni hoidma ning lisandub rasva. Joomine võib isegi põhjustada keharasva teket kohtadesse, kus seda leidub peamiselt naistel (puusad, reied). Seepärast tuleks kulturistidel regulaarseid pidusid vältida.

Et on oht end naiseks juua.

in reply to: Fasti tooted #233309
    Krall
    Member

Ega keegi ei tea mis see maitsestatud Hera magusaine on sama “tervislik” kui aspartaam?

Aga muidu nii üldisemalt – mõnusad potid naks lahti, naks kinni. Tunduvalt vähemaeganõudev, kui mingi poti keeramine. Seda mida oodanud olen, olen ka saanud (ma imerohtusid pole muidugi proovinud, kui fast neid üldse toodab).

in reply to: Konkreetne küsimus #173138
    Krall
    Member

Ise arvan, et 2 korrast võiks piisata küll, kui viitsid kõik põhilihased läbi treenida. See oleks üsna karm treeningkord muidugi, aga idee poolest, et paar päeva lihasele taastumiseks ja siis uuesti tulebki umbes kaks korda nädalas.

in reply to: Kohukese sees olev kohupiim. #159317
    Krall
    Member

Kohukestega meenub, et suvel toimunud suvelaagris saadeti sponsorite poolt kingitud kohukesed tagasi. Kas keegi äkki viitsib täpsustada põhjust (liigne rasv+valk imendumise kohapealt halb kombinatsioon, liigne kogus väheväärtuslikke süsivesikuid).

in reply to: kodujuust ja liha #170867
    Krall
    Member

Kust selline mõte üldse tekkis? Endale häguselt meenub, et vahepeal oli nn. teadlased kindlaks teinud, et süüa on soovitav vaid nn „sarnaseid“ toiduaineid, selle imendumise eesmärgil. Hiljem jõudis nn. grupp teadlasi järeldusele, et see on bullshit. Rohkem pole selle kohapealt pead vaevanud, aga kas on jälle mõni uus uurimus välja tulnud?

in reply to: Õnnetused jõusaalis #170787
    Krall
    Member

Kangi rinnalt surumise 3-ndat seeriat alustasin, kui randmed nagu iseenesest naksatasid sissepoole. Õnneks olin kangi pöialdega lukustanud ja kõige halvem jäi ära, aga üllatav oli just see ootamatu ja nagu iseeneselik nõksatus. Põhjus oli arvatavasti selles, et ei olnud piisavalt keskendunud.

in reply to: halenaljakas mure #170613
    Krall
    Member

Vahest on põhjuseks ületreenitus, et jätad lihastele liig vähe aega taastumiseks

in reply to: Mõningad küsimused. #169028
    Krall
    Member

1)Hiljemalt 30 mintsa peal trenni süsikaid, hiljemalt 2 tundi peal trenni valku

2)Üldiselt on levinud püha usk, et ainuõige on edasijõudnute kava, kus lihasgrupid on jaotatud päevade peale. Siiski huvi korral soovitan netis ka teistsuguseid arvamusi lugeda meeste poolt, kes on samuti rauaga tegelenud piisavalt, et omada väärtuslikku arvamust.

3)Nuh idee poolest võiks sul trenni vahepeal huvi olla selle vastu, kuidas oma valutavaid lihaseid paremini vormi tagasi süüa

in reply to: Küsiks nõu… #168770
    Krall
    Member

Kaalukadu ja vastupidavust kindlasti, jõus ma nii väga kindel ei ole, sest näikse, et taastumisaega on vähevõitu. Aga eks see täpsemalt sõltub muidugi treeningkavast ja veel paljudest pisiasjadest nagu kasvõi toitumine vahetult peale trenni jne.

in reply to: Jõusaali rituaalid #168502
    Krall
    Member

Poetan rätiku masina ligidale või peale, et nagu väike märk – ma teen praegu harjutusi siin. Reeglina toimib ja ei hakata vahele trügima, aga on ka teisiti läinud, koomiliseim juhtum vahest see, kui keegi näppas vahepeal mul kangipealt paar ketast ära nii, et ma avastasin selle alles tõstma hakates.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)