kraaner
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kraaner
MemberJõud: 1 – 5 kordust
Jõud:Mass: 6 – 8 kordust
Mass (koos osalise jõu juurdekasvuga): 8 – 12 kordust
Jõuvastupidavus: 13 – 20 +
kraaner
MemberOn inimesi, kellele kreatiin ei mõju, glükotsüamiin mõjub enamikule neist ka. Ilma betaiinita on ta vist ohtlik aga selles segus on betaiin sees.Selge.. siis kui ma saan oma “Laksu” kreatiinist kätte, pole mõtet ju nii kallist kraami kasutada!? vms
kraaner
MemberMMMM… Farmi kodujuust segatud munavalgetega… Kuramuse hea asi!
Lahja kohupiim, on üksi küll nagu tsement. Kui vedeldada keefiriga siis enam vähem saab selle alla neelatud!
Kanaliha on huvitav süüa ja palju parem kui sea- või veiseliha
kraaner
Membertekitab ta siis mingi parema “pumbaefekti” ja annab rohkem jõudu juurde kui mõni odav kreatiin?
Ühesõnaga, on see toode oma hinda väärt?
kraaner
MemberPakun nappi 2.kohta…
Edu.
kraaner
MemberHangi endale ntx hantlid ja sangpomm koju .. siis saad peaaegu kõike teha.
Kätekõverduste kohta uuri ka netist. vkuskilt.. neid igasuguseid. kodus saab ennast vormis küll hoida .
kraaner
MemberMa vaatan et siis paljudel puudu huumorisoon!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahvas mis nokite koguaeg!
kraaner
MemberMa olen ise 2m pikk ja 117.8 kg. ümbrmõõt on ka 106cm ja ei ütleks et keegi jõukas imeliku pilguga vaatab.
Nii et anna aga tuld!
kraaner
Membermul on internet expl. blogide juures sama jama . nupoud on nagu natuke laiali ja taga jooksevad mingid lingid läbi!
kraaner
MemberKeegi ei oska siis vastata. mhh.
Soja e. taimsest valgust ei pidanud tolku eriti olema. Rohkem sööd sisse ja s…ud välja.
Ma ei tea kui õige see on ..
kraaner
Member80s – rocky – survivor – eye of the tiger
You are the best around (Karate kid theme)
Brian Tyler feat. Slash – Mustang Nismo
Selline muusika annab mulle rõhku juurde
kraaner
MemberSee, võtab kõhu lahti, on täiesti individuaalne asi. Mina isiklikult tegin endale põhiliselt apelisini- või viinamarjamahlast sheike, valgust ja kreatiinist. ja mul ei võtnud kõhtu lahti. Osadel on juba nii et kui klaasi hapukamat mahla saavad on kõhus torm lahti.
AutorPostitused