Skip to main content

kraan

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kardiotreening #290801
    kraan
    Member

Tere

Olen siin tuhlanud ja vastust pole veel leidnud. Küsimus siis selles, et mis piirilt hakkab kardio lihast põletama?

Plaanin siis hakata uuesti trenni tegema, ja vormi saada. Eelmine aasta sai tehtud kardiod iga päev 8 nädalat( 1 kord kestis 20-30 min), seal hulgas ka lõuatõmbed, seeriad hantlitega, ning kõhulihased. Kahjuks pidin lõpetama, sest murdsin luu, aga selle 8 nädalaga sain kenasti rasva % vähemaks ja mingilmääral ka lihas arenes.

Nüüd tahaks targemalt trenni teha, uuesti sama kava: igapäev kardio 30 min, lõuatõmbed, kätekõverdused, seeriad hantlitega ning kõhulihased. Eesmärk ei oled lihast kasvatada, vaid rasva % vähendada ning lihased trimmi.

Tahaks ka teada toitumise kohta, sest eelmine aasta ma tõesti hoidsin toiduga tagasi, sõin kõike(v.a rämpstoit ja maiustused), aga vähe, ning tihti oli õhtul kõht väga tühi. Kas on tõsi, kui liiga vähe süüa siis keha hakkab just hoidma seda rasva? Hetkel ei kirjutanud täpset toitumist ja harjutusi, sest pole veel alustanud.

Edit

Lugesin juurde ja sain targemaks. Aga küsimus nüüd selles, kui ma peale kardiot veel kõvasti kõhulihaseid teen ja lõuga tõstan, kas on see tühja rabelemine või on sellest ikka kasu ka?

Viewing 1 post (of 1 total)