kr2su
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kr2su
Memberkõlab väga massikava järgi, kuna kogu keha saab paar korda nädalas üldiselt läbi raputatud.
eriti kontsentreeritud see muidugi ei ole, aga peaks ikkagi kuu aja kohta väga hästi mõjuma. võiksid isegi 2 kuud seda teha ?
kr2su
Memberei ma ei kavatsenud paastuda

lihtsalt puht huvist pärisin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kr2su
Memberelu on näidanud, et kõrvalehüpet on kõige mõtekam teha hotellitubades, kuna nii väldid kõige paremini kehaliste vigastuste ohtu.
tark oleks ka sel perioodil oma treeningkavast mitte rääkida elukaaslasele või teistele treeningpartneritele (juhul kui kasutad mitut saali samaaegselt.)
harjutused on kõige effektiivsemad siis, kui vahetad neid, kusjuures ühe seeria juures võid kasutada ka mitut eri harjutust. edasi-tagasi korduste arv sõltub juba ainult vastupidavusest – harju keskmine on 7min järjest kordusi sooritada. nõrgemad piirduvad 2 minutiga, samas kui tutskemad suudavad üle poole tunni järjest kordusi sooritada. mõistlik oleks korduste arvu seadmise puhul konsulteerida ka oma treeningpartneriga, et te enamvähem sama kaua suudaks kordusi sooritada.
mitu korda nädalas trenni teha, see oleneb ka jälle võhmast kuna on ju siiski mingil määral aeroobne tegevus, aga 3-4 korda on paras. kui aga teha iga päev ja mitu korda päevas trenni, pole ka hullu.
edu eksperimenteerimisel
kr2su
MemberMina kasutasin paar kuuud tagasi BSN rasvapõletajat Thermonexkoos 2000kcal dieediga ja trenniga (5x nädalas aeroobset) võtsin esimese kuuga 10kg alla…
super toode minu arust .. ainuke kõrvalefekt oli see ,et magasin palju vähem … 6 tundi maksimum ,aga mingit väsimust ei tekkinud.
mõjus väga hästi aga purk maksab suhteliselt palju ja sellest jätkub väheks..
1 kuuga läks 2 purki ….
Ostsin siit samast fitness.ee poest ,hektel on need vist otsas aga küll need varsti tagasi müüki tulevad .
10kg sisaldas puhast rasva või kadus lihtsalt kaal ?
seda võiks ka märkida
kr2su
Membertegemist võib ka tõsise asjaga olla.
mina oleks 12-13 aastaselt sama jamaga lõpuks ratastoolis olnud kui poleks arsti juurde läinud.
selgroolülid on kuni 20-21 aastani lõplikult paika minemata ja seetõttu vale trenniga võid enda p**** keerata:
lühidalt satuvad närvid sul selgroo lülide / diskide vahele ja see põhjustabki tuima valu.
kr2su
Memberenivei, nüüd siis 10km juba linnulennult, aega võtab too täpselt 60min
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jookseb endiselt üle päeva. nädalate kaupa siis distants vaheldub pidevalt, 1 nädal kokku 40km, teine 30km, siis jälle 40km ja 30km…
kr2su
Memberheh, mkai.
päris sportlasetasemele ei kavatsend nagu jah minna…
mis vahet on igapäev ja üle päeva jooksmisel ? kumb mida arendab jne ?
kr2su
Memberoskab keegi sellel vaheldse teemal kommenteerida ?
kr2su
MemberSul ju asi toimib ilusti. Ei ole siin mingit ikkagit. Eriti kui eesmärk saavutatud. Tobe oleks hakata ju 2h jooksma, sest “raamatus” on nii kirjas.mõtlesin capoguy pakutud varianti.
äkki oskab mees ise kommenteerida seda 2h värki ?
kr2su
Member2 nädalaga 4-5 kilo alla võtnud. võhma on kõvasti juurde tulnud, mis oligi tegelt eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jooksen kusjuures mõnuga – hea enesetunne ja vaikne koht omades mõtetes olla, mingit surmväsimust lõpus ei ole. väga madalas tempos ka ei jookse, kuna ipodis mühiseb veidi tempokam muusika.
mõtlen, et soovitatakse mingi 30 minti joosta. olen nagu oluliselt rohkem teind ja ei ole märgand et väga meeletult vorm muutund oleks (samas 2 nädalt ka, vara nagu veel või nii…) – see minu küsimuse tekitaski. nüüd soovitatakse 2h panna, samas osadele jälle 30 minti. tean küll, et individuaalne, aga ikkagi…
kuidas ja kui kaua ja kui palju siin keegi jookseb ?
AutorPostitused