kr28
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kr28
Memberpeale tere on teisigi tootjaid turul, aga jah paljudes on 15-16 %, yhes sinise pakendiga kohupiimas on rasva 0,1 ja valku 18, ei arusaadav et pulber on kiiremini omastatav, aga selline kysimus ka veel et kumb sobib rohkem kui mul on väga kiire ainevahetus ja raske kaalust juurde võtta, kas kiirelt imenduv vi aeglaselt.
14% valku on muidu Tere kohupiimas, v-b mõnes kohupiimas tõesti on ka 18%:“
http://www.tere.eu/products/tooted/kohupiim
Kohupiim 5%200g
Koostis: rasvata kohupiim, rõõsk koor.
100 g toodet sisaldab keskmiselt
energiat 116 kcal (488kJ) süsivesikuid 3,6g
valke 14,2g rasvu 5,0g
“
Valgupulbri omastab organism kiiremini kui tavatoidu, nagu kohupiima. See ongi põhiline erinevus, et treeningjärgselt kiirelt valku saada, siis sobib pulber paremini. Ja kohupiimas olev valk on tõenäoliselt aeglasem valk, st et organism tegeleb tema omastamisega kaua.
Valgukogus võib kõik energiaks minna, nagu ka süsivesikud lähevad energiaks, kui valkude lõhustamiseks pole piisavalt muid asju. On kuidagi nii meeles, et valku tarbides on oluline mingi kogus süsivesikuid tarbida, mis suhtes see oli, seda hetkel ei mäleta. Et kui tarbida vaid valgupulbrit veega, millesp ole süsivesikuid, siis see valk jääb tõenäoselt organismil omastamata suures osas.
kr28
MemberVõistlustel peavad jalad maas olema. Maas peab olema terve tald, kannad ei tohi tõusta. Kui jalad on pingi peal, siis sa ei jõua suruda. Kui eesmärgiks on surumise rekord, siis peavad jalad kindlasti maas olema.Ja kui sul on mugavam teha nii, et jalad ei aita suruda, siis on sul täiesti vale tehnika. Nii ei olegi võimalik eriti suruda. Suur osa jõust just tulebki jalgadest.
ok võistluste osas ei vaidle vastu sest seda ma kysisingi et kas võib, aga väide et jalad pingi peal ei jõua suruda on vale, ma surun rohkem jalad pingi peal kui jalad maas ja mitte et ma jalgasid ei kasutaks nii , vastupidi jalgadega surun täiest jõust vastu pinki, kuna ma olen mõne aja surunud nyyd jalad pingi peal ja meeldis nii rohkem ja proovisin jalad maas uuesti ja jõudsin vähem, seega tekkiski kysimus et kas on ebakorrektne jalad pingil ja kas see et jalad maas jõuan vähem lykata on vaid harjumusest jalad pingil lykata ja et harjumatu jalad maas jälle lykata või milles asi.
Olen 28 a vana, kaalun 78 kg ja mu surumisrekord on 141kg, nii et algaja ei ole aga lihtsalt tekkis kysimus ja otsustasin nõu kysida kuna ma võistlustel pole käinud.
ja kui jalad paned pingile ja tõmbad sääred võimalikult reite vastu saab jalgade jõudu nagu mulle vähemalt tundub oluliselt rohkem kasutada kui jalad maas, eriti kui on nahkpink ,siis ei teki ka libisemist.
aga kui keegi veel teab rääkida midagi siis oleks tore ja aitäh vastamast
kr28
Membernimelt siis kas kui jalad tõsta pingli peale erinevalt siis neid lihtsalt tavalises asendis hoides on ebakorrekte surumine või läheb ka selline arvesse ?no ytleme näiteks võistlustel siis, aga ka yleyldiselt et kas on korrektne nii või vale kas jalad peavad tingimata maas olema või võib ka jalad pingil suruda.
kuna viimasel ajal on nii mugavam tundunud.
kr28
Memberkreatiini osta kindlasti, ma lykkasin max 80 kg ja hakkasin kreatiini tarbima ja 5 nädala pärast lykkasin 100 yles. aga ma ei joonud selel aja jooksul ka tilkagi alkoholi ja sõin ka kõvasti ja kaalus võtsin ka 6 kilo juurde.
-
AutorPostitused