kpiibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kpiibe
MemberOlen samal arvamusel.. ja ega iga päev ei jõuakski seda möga endale kõrist alla kulistada. Nüüd küsimus, millist valku osta ning milliseid süsivesikuid kasutada? Kas osta süsivesikuid ka eraldi pulbrina, või on võimalik vajalik kogus ka nt puuviljadest kätte saada?
kpiibe
MemberNii palju raha ma ka nendele pulbritele raisata ei tahaks. Kuid Valgusheik koos rohkete süsivesikute pärast trenni tundub üsnagi mõistlik. Puhkepäevadel jätaks igasugused sheikid vahele ja üritaks lihtsalt korralikult toituda. Parem ikka, kui mitte midagi?
kpiibe
MemberNii, et puhtalt massilisajale raha mitte kulutades võiksin osta korraliku proteiinitünni. Pärast trenni tõmban oma kehakaalule vastava annuse sisse, närin banaani peale ja tulemus sama? Või siis teistpidi hoian raha kokku ja ostan mõlemad komponendid eraldi? Sellisel juhul, kas keegi oskab miskit soovitada? Ning milline peaks valgu ja süsivesikute suhe olema?
kpiibe
MemberAa ja rinna päeval.. Surudes lamamine – töötab põhiliselt rinna keskosa, surumine rööbaspuudel – töötab põhiliselt rinna alaosa, surumine hantlitega/kangiga kaldpingil – töötab põhiliselt rinna ülemine osa, surumine trenažööril (liblikas) – kogu rinnalihast isoleeriv lõpuharjutus. Harjutused olen võtnud kõik Frederic Delavieri raamatust “Jõu, ilu ja tervise anatoomia”.
kpiibe
MemberKuna selg üks suur lihasgrupp, siis arvasin, et ei ole overkill. Harjutused tõmbavad läbi küll aga kokkuvõttes tunnen ennast hästi.
See nüüd viimane kava, mille kiirelt kokku klopsisin ja unustasin mõned harjutused lisada.. enne oli sees ka jalgade kõverdamine trenazööril, harva tegin ka väljaasteid ette. Lisada oleks tahtnud veel pöiasirutused (kang õlal).
kpiibe
MemberVõib olla teed jõutõmmet lihtsalt valesti. Kõvera seljaga jõuab esialgu rohkem tõsta, kui sirge seljaga ..
kpiibe
MemberKolmas harjutus (küünarvarte kõverdamine, peopesad vastakuti) mõjutab Frederic Delavieri sõnul ka veidi õlavarre-kakspealihast, aga on parim harjutus siiski kodarluulihasele, mitte jah – biitsepsile.. Nii, et seda ei tasu tõesti biitsepsi harjutuste alla lükata.
Scott oleks üldse kõige parem ma arvan, aga kahjuks selle võimalus saalis puudub, seega hakkan kangiga proovima. Pausid on mul umbes minuti kestnud..
Et siis umbes 6-8 seeriat biitsepsile ja korra kuus šokki, kui tunnen, et ei kasva? .. Aga miks kordused nii madalad?
kpiibe
MemberHammer ei sobi, sest sealne max. kasutaja kaal on 120 kg (ise 135 kg hetkel).
Finnlo hinnast oleks huvitatud küll. Kas ka hea masin?
kpiibe
MemberPaistab, et Concept2’st ei saa keegi üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nagu ma eelnevalt juba mainisin, siis olen sellega sõudnud ja tean, et on lust! Selle ost aga hakkaks rahakotile..Ei ole Paides.
Kas Kettleri poolt pole midagi head soovitada?
kpiibe
MemberElukohaks on pisikene linn Kesk-Eestis ja mitte pole aega kuskile klubisse vahepeal ronida. Kui oleks aega kuhugi sõudma minna, siis ma ei tahakski endale sõude-ergomeetrit OSTA. Seega, äkki ikkagi oskate midagi konkreetset soovitada!?
kpiibe
MemberVõin öelda, et lõuatõmbeid väga ikka ei tee küll.
Swung/rebimine on hea, selle võib küll kavasse sisse lülitada.
Eesmärgiks olen seadnud mõlemad – kaalukaotus ja jõud!
kpiibe
MemberTegemist on 135 kilose mehejurakaga, kardan, et hüppenööriga hüppamine osutub veidi liiga raskeks.
kpiibe
MemberHtilga – Oskan Google’t isegi kasutada ja olen kõikvõimalikud kohad, kus eestis sõudeergomeetreid müüakse läbi surfanud, nii, et linke pole mõtet mulle kopeerida, leian need isegi üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kpiibe
MemberConcept2 on kahtlemata väga hea, olen sellega isegi sõudnud. Too aga veidi kallis ikkagi

Aga plaanis on hakata regulaarselt treenima, vähemalt 3 korda nädalas (3x aeroobset, 2x jõutrenni).
Veel pakkumisi?
kpiibe
MemberLeiab küll, aga seal kõik nii üldised. Kui kellelgi aega, viitsimist, siis oleksin väga tänulik, kui saaksite vastavalt kirjeldustele mingisuguse kava kokku klopsida.
-
AutorPostitused