kpiibe
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kpiibe
MemberTeadsin, et midagi jäi lisamata. Kükk oli ka loomulikult sees. 3×20.
kpiibe
MemberTema järgi saigi Scotti pink oma nimetuse?
kpiibe
MemberEnamus harjutustega ongi väike varu jäänud aga rinnapäeval, eriti kahe harjutuse korral olen lõppu välja läinud. Nendeks on surumine hantlitega horisontaalpingil ja surumine kangiga horisontaalpingil. Mõlemat teen 3×8-12 (8/10/12), alustan väiksema raskusega ja tõstan vaikselt suuremaks. Viimase seeria kaheksandat lüket pressin korralikult, mõnikord ei jõuagi kaheksani, vaid asi piirdub seitsme kordusega. Alustanud olen alati hantlitega surumisest, kuna see harjutus nõuab rohkem jõudu ja paremat tasakaalu.
kpiibe
MemberOkei. Aga üks küsimus siia lõppu veel. Kas harjutused peaks kõik suutlikkuseni viima, või tuleks mingi varu ka jätta? Ise olen max raskused alati pannud, nii, et viimase seeriaga vähemalt 8 ära tuleks. Kui viimase seeriaga üle 10 läheb, siis panen reeglina raskusi juurde.
kpiibe
MemberKuuri ajal pean jooma palju vett, samas pissil käia ei tohi. No selge. Lugesin BCAA kõrvalmõjudest vikist ja räägitakse, et see aitab lahti saada ka rasvkoest talje piirkonnas. Vastab tõele?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kpiibe
MemberHea, et meelde tuletasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kpiibe
MemberNo selge, siis kuuri ajal kohvi, rohelist teed ja alksi ei tarbi. Peaksin veel midagi teadma?
kpiibe
MemberSelge. Aga rääkides muudest jookidest, siis kas alkoholi tarbimine kreatiini kuuri ajal on täielikult keelatud? Ja kuidas on kohvi ja rohelise teega? Kohvi võib mõõdukalt tarbida, kui olen õigesti aru saanud? Aga tee?
kpiibe
Memberhttp://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/Creatine(300g)/
Kavas oli monohüdraadi pulber osta, kuna too kõige puhtam.!? Seal aga kirjas, et vaja vähemalt 15g dekstroosiga segada, et paremini imenduks. Martinkink – tänan hea “nõuande” eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kpiibe
MemberEt võiksin triitsepsi päevale veel mõned seeriad rahulikult juurde lisada? Nt lõpus tagatoengus kätekõverdusi?
kpiibe
MemberVarem tegin vahelduva eduga “kolbapurustaja” asemel tagatoengus kätekõverdusi, nüüd asendasin selle siis prantsuse surumisega ning olen tundnud, et küünarnukid on kuidagi hellakesed. Aga see võib olla ka sellest, et raskused on viimasel ajal korralikult tõusnud.!?
kpiibe
MemberTehnika õige, tunnetus olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raskused:
Surumine lamades kitsa haardega 3×8-12 55-60 kg
Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil köiega seistes 3×8-12 35 kg
Prantsuse surumine kangiga lamades (kolbapurustaja) 3×8-12 17,5-20 kg
Ja triitsa teen ikka nädalas korra, mitte rohkem.
Esmaspäevane kava näeb välja selline
Esmaspäev (rind, triitseps)
Surumine kangiga lamades (lai haare)
Surumine hantlitega kaldpingil
Surumine trenažööril (käte kokku viimine)
Surumine kangiga lamades (kitsalt)
Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil
Prantsuse surumine
Kolmapäeval biitseps, käsivars ja selg ning reedel õlad, trapets, jalad.. ei hakka kogu kava ümber trükkima.
kpiibe
MemberVõtab sõnatuks.
kpiibe
MemberVäga õige jutt,inimesed pingutavad lausa rämedalt süsiveikutega üle.
Kas see on ka räme ülepingutamine, kui ma paar, kolm banaani pärast maitsvat proteiinišheiki veel peale ampsan?
kpiibe
MemberIdee poolest meeldiks mulle banaani peale närida aga.. kehakaal on mul endal umbes 83, seega proteiinišheik peaks sisaldama vähemalt 40 grammi puhast valku. Süsivesikuid peaks siis teooria järgi kuskil 2x rohkem peale närima. Ühes banaanis on ca 23g süsivesikuid (kuskilt hakkas silma, kas ka tõsi?), seega ma peaks oma šheikile kuskil 3-4 banaani kindlalt veel peale närima, et asi ka reaalselt toimima hakkaks.
-
AutorPostitused