kossar2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kossar2
Memberirwwwwwwwwwwwwwww
kossar2
Memberno ###### minu arust on see teema siin iba,see lehekülg ongi selleks et inimesed saaksid oma küsimustele vastused mitte et neid hakatakse mõnitama
ja sa metanist peaxid ise sinna http://www.kid-amazon.ee minema kui sa ni isiin mõnitad
olgu need küsimused nii lollid kui tahes ei tasu kohe mõnitama hakata
kossar2
Membermnjaaaaa
minu arust on suht võrde seis
kossar2
Membersee mees on elajas aga ta ei oska õieti lüüa
kossar2
Memberma olen kuulnud et ka mõned kulturistid on metaani kasutanud!nimesi ei hakka nimetama
kossar2
Membermina sain igatahes väga persest kohe:D:D
kossar2
Memberlõpux saab ka siis tulemusi vaadata
kossar2
Memberhaigena ei jõua sa ju trenni ültse teha:/
kossar2
Memberkõik kes seal võistlesid võiksid siia oma nime kirjutada ja kuidas nad oma tulemusega rahule jäidmina isiklikult jäin väga rahule
Ise soovid, et teised oma tulemused paneksid, aga ei leidnud siit sinu tulemustgi. Äkki teed ise otsa lahti ja annad äkki ülevaate esikolmikust?
kuna ma ei olnud lõpuni ei tea ma teiste kohta enda tulemus oli 110 ja 3mas koht,oma esitusega jäin väga rahule
kossar2
MemberKreatiinil ilma proteiinita ei ole nagu eriti mõtet
kossar2
Memberkõik kes seal võistlesid võiksid siia oma nime kirjutada ja kuidas nad oma tulemusega rahule jäid
mina isiklikult jäin väga rahule
kossar2
Memberma jooxen 2x nädalas peale trenni 20 minutit
kossar2
Memberhelistasin just tervisekeskusesse saan oma medali kätte:P
kossar2
MemberKossar sa jätsis oma medali sinna selle suure minema kiirustamsiega
said vist 3 koha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga jah võistlejaid oli igalt poolt kokku voolanud.
mul oli kahjux väga kiire
kell13.00 läks buss
aga ma loodan et saan oma medali hiljem kätte
kossar2
MemberNii sain siis jällegi uut infot.Kuna ise tahan Paide võistlustele ikka kibedasti minna, siis öeldi, et No võite ju tulla täitsa, et osavõtjaid nagunii vähe ja,et kes ikka seda sissekirjutust kontrollib !
Seekord anti telefon mingi suurema Bossi kätte kes seda ütles ning ise helistas veel tagasi ja ütles et põhimõtteliselt võib täitsa tulla.
Siis selline küsimus, et kas on siis väljaspoolt Paidet minejaid ???
mina tulen väljastpoolt paidet aga elan järvamaal
AutorPostitused