Skip to main content

kossar2

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 127 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Joel Stubbs – võimsaim ja paremini töödeldud selg! #89669
    kossar2
    Member

jalad on jh kuidagi väiksed

in reply to: Treenimine #89638
    kossar2
    Member

mul just teised lihased suuremad kui rind,aga jh kõiki lihaseid tleb võrdselt treenida,muidu ple nagu ilus vaatada

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #89582
    kossar2
    Member

elan ahulas treenin ahula ja aravete jõusaalis,vahest väga harva ka paide tervisekeskuses

in reply to: Rahurikkumine! #89405
    kossar2
    Member

Mida sa siis leiutad ise… see on mõeldud vastandlihastele mitte, et teed suvaliselt 2 harjutust, eriti kui veel sama lihas mõlemal töötab. Põhimõtteliselt läksidki kõik seeriad sul triitsepsisse… kõik 20 või palju neid oli… mõtetu.

hmm ei leiutanutki ise,järelikult ei saanud ma lihtsalt sellest artiklist aru mis sun oli

aga noh nüüd vähemalt tean

vigadest õpitakse ja mõtetu polnd nüüd trenn kindlasti;)

in reply to: Rahurikkumine! #89367
    kossar2
    Member

krdi raske on seda teha

alla jõudsin ilusti aga üless tulles jõudsin aint 10neni:S,ja oli täiesti laip

tegin siis lamades surumist ja prantsuse surumist

lõpus ei jõudnud ena msuruda sellepärast et triits oli nii läbi

in reply to: jõusaal noorele #89186
    kossar2
    Member

ma ka 15 ja treenin nii et sitt väljas,hakka aga jõukas käima

in reply to: Dopingu temaatikal laiemalt, mõned uitmõtted. #87612
    kossar2
    Member

See mis ma seal ütlesin oli nüüd küll mõeldud hoopis vastupidises tähenduses. Sa olid vist kahjuks ainuke kes seda ei mõistnud, pole hullu. Ütlen siinkohal siis uuesti ja otse. Ma ei kasuta ja ei ole kasutanud steroide.

Kuid ütlen ka seda, et jah ma olen neid mingil ajal proovinud. Miks ma neid aga siis ei kasuta? Esimene asi on mulle spordi ja selle ala juures see. et tahan ennast hästi tunda. Hea enesetunne peale trenni on minujaks olnud ALATI MOTIVATSIOONIKS NR1. Ma ei ole peale ühe korra kunagi seadnud endale eesmärgiks, et saada nüüd Eesti, Euroopa või Maailmameistriks. Need tiilid on lihtsalt minujaoks lisaboonus heale enesetundele mille annab mulle raske treening. Seda naudin ma ülekõige.

Minu õnneks, ei ole steroide kasutades enesetunne just kiita. (Võimalik, et see on nii ainult minu puhul, seoses minu tavalisest kõrgema vererõhuga) Seega loobusin nendest üsna kiiresti. Kuna see aga oli, jätan enda teada. Igaljuhul ammu enne seda kui Eestis esimest korda võistlustel hakati dop. kontrolle tegema. Piisvalt ammu enne seda.

n omida ma oleks pidand siis mõtlema kui te ütlesite et peale seda hakkasingi keemiat tarbima aga ei noh sorri kui valesti aru sain ega ma paha pärast:D

in reply to: Dopingu temaatikal laiemalt, mõned uitmõtted. #87447
    kossar2
    Member

Olen ma kusagil öelnud, et kasutan dopingut??? Tuleta mulle meelde kus?

Kui pead silmas seda juhtumit 2000 aastal EM-il Losannis, siis see kui sulle korra miskit antakse ja sa selle alla neelad ei ole veel dopingu kasutamine. Kuigi saatuse irooniana ma pean tõesti tervise probleemide pärast seda ainet kasutama arsti ettekirjutusel ka praegu. Kuid mingi samalaadse aine muudab dopinguks see kui sellega püütakse oma sportliku saavutusvõimet tõsta. Ravi eesmärgil selle kasutamine (arsti ettekirjutusel) ei lähe see aga dopingu kasutamise alla.

no te tunnistasite seal alo teemas ju et peale seda pulli seal hakkasitegi keemiat kasutama

Marek, ära ärritu mingi lohhi ütlemiste peale, oled Eesti parim kulturist ja jutul lõpp.

ise oled lohh hoia oma mokk maas kui midagi ei tea!!!!

in reply to: Vali Põhjamaade parim kuuspakk ! #87456
    kossar2
    Member

vendv-l kõige parem anna hääle

in reply to: Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets #87400
    kossar2
    Member

see mees on lihtsalt loom

in reply to: Piim on kole, milk is evil, mkay? #86635
    kossar2
    Member

loll jutt

see mees kes seda ütles ei ole elus ilmselt millegagi hakkama saanud ja tahab nüüd kuulsaks saada seda sitta ajades

in reply to: Naise Kõige Ilusam Lihas? #86534
    kossar2
    Member

tuharad,kõht jalad

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #85501
    kossar2
    Member

holland võidab kindel laks nüüd on just nende aeg!!!

in reply to: Musklimasendus Club #85440
    kossar2
    Member

olin paar kuud tagasi haige aga tegin trenni ja trenni oli palju parem teha

in reply to: Kalev/Cramo James Williams #85155
    kossar2
    Member

williamsil ei ole minu arust just suured lihased lihtsalt hästi väljas

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 127 total)