kossar2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 27, 2006 at 11:12 e.l. in reply to: Joel Stubbs – võimsaim ja paremini töödeldud selg! #89669
kossar2
Memberjalad on jh kuidagi väiksed
kossar2
Membermul just teised lihased suuremad kui rind,aga jh kõiki lihaseid tleb võrdselt treenida,muidu ple nagu ilus vaatada
kossar2
Memberelan ahulas treenin ahula ja aravete jõusaalis,vahest väga harva ka paide tervisekeskuses
kossar2
MemberMida sa siis leiutad ise… see on mõeldud vastandlihastele mitte, et teed suvaliselt 2 harjutust, eriti kui veel sama lihas mõlemal töötab. Põhimõtteliselt läksidki kõik seeriad sul triitsepsisse… kõik 20 või palju neid oli… mõtetu.hmm ei leiutanutki ise,järelikult ei saanud ma lihtsalt sellest artiklist aru mis sun oli
aga noh nüüd vähemalt tean
vigadest õpitakse ja mõtetu polnd nüüd trenn kindlasti;)
kossar2
Memberkrdi raske on seda teha
alla jõudsin ilusti aga üless tulles jõudsin aint 10neni:S,ja oli täiesti laip
tegin siis lamades surumist ja prantsuse surumist
lõpus ei jõudnud ena msuruda sellepärast et triits oli nii läbi
kossar2
Memberma ka 15 ja treenin nii et sitt väljas,hakka aga jõukas käima
kossar2
MemberSee mis ma seal ütlesin oli nüüd küll mõeldud hoopis vastupidises tähenduses. Sa olid vist kahjuks ainuke kes seda ei mõistnud, pole hullu. Ütlen siinkohal siis uuesti ja otse. Ma ei kasuta ja ei ole kasutanud steroide.Kuid ütlen ka seda, et jah ma olen neid mingil ajal proovinud. Miks ma neid aga siis ei kasuta? Esimene asi on mulle spordi ja selle ala juures see. et tahan ennast hästi tunda. Hea enesetunne peale trenni on minujaks olnud ALATI MOTIVATSIOONIKS NR1. Ma ei ole peale ühe korra kunagi seadnud endale eesmärgiks, et saada nüüd Eesti, Euroopa või Maailmameistriks. Need tiilid on lihtsalt minujaoks lisaboonus heale enesetundele mille annab mulle raske treening. Seda naudin ma ülekõige.
Minu õnneks, ei ole steroide kasutades enesetunne just kiita. (Võimalik, et see on nii ainult minu puhul, seoses minu tavalisest kõrgema vererõhuga) Seega loobusin nendest üsna kiiresti. Kuna see aga oli, jätan enda teada. Igaljuhul ammu enne seda kui Eestis esimest korda võistlustel hakati dop. kontrolle tegema. Piisvalt ammu enne seda.
n omida ma oleks pidand siis mõtlema kui te ütlesite et peale seda hakkasingi keemiat tarbima aga ei noh sorri kui valesti aru sain ega ma paha pärast:D
kossar2
MemberOlen ma kusagil öelnud, et kasutan dopingut??? Tuleta mulle meelde kus?Kui pead silmas seda juhtumit 2000 aastal EM-il Losannis, siis see kui sulle korra miskit antakse ja sa selle alla neelad ei ole veel dopingu kasutamine. Kuigi saatuse irooniana ma pean tõesti tervise probleemide pärast seda ainet kasutama arsti ettekirjutusel ka praegu. Kuid mingi samalaadse aine muudab dopinguks see kui sellega püütakse oma sportliku saavutusvõimet tõsta. Ravi eesmärgil selle kasutamine (arsti ettekirjutusel) ei lähe see aga dopingu kasutamise alla.
no te tunnistasite seal alo teemas ju et peale seda pulli seal hakkasitegi keemiat kasutama
Marek, ära ärritu mingi lohhi ütlemiste peale, oled Eesti parim kulturist ja jutul lõpp.ise oled lohh hoia oma mokk maas kui midagi ei tea!!!!
kossar2
Membervendv-l kõige parem anna hääle
kossar2
Membersee mees on lihtsalt loom
kossar2
Memberloll jutt
see mees kes seda ütles ei ole elus ilmselt millegagi hakkama saanud ja tahab nüüd kuulsaks saada seda sitta ajades
kossar2
Membertuharad,kõht jalad
kossar2
Memberholland võidab kindel laks nüüd on just nende aeg!!!
kossar2
Memberolin paar kuud tagasi haige aga tegin trenni ja trenni oli palju parem teha
kossar2
Memberwilliamsil ei ole minu arust just suured lihased lihtsalt hästi väljas
-
AutorPostitused