kossar2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2009 at 1:39 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179818
kossar2
MemberMis suu kehakaal siis oli?87
jaanuar 12, 2009 at 5:55 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179348kossar2
Membermina nt surusin 14 aastaselt 125 kilo. aga nüüd jään talle kõvasti alla:D
kossar2
Memberlenda julgelt peale lihtsalt tüübile kes ülbab ja anna nii palju kui torust tuleb.
saad tappa siis saad aga vähemalt ei jää häbisse.
kossar2
Membertänavakakluses loeb ka väga palju inimese iseloom
kossar2
Membernr.3 Marko Savolainen
kossar2
MemberTvaline inimene hakkab massi koguma pudru ja piimaga Levrone, aga natuke teist moodi.see on hästi öeldud:D
kossar2
MemberMiks siis sinu allkirjas oleval rate kontol on vanuseks kirjas 33?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see seal all oli mu vana rate konto mis blokiti nüüd selle nime all ilmselt uus tegelane mu konto on nüüd s1mka
kossar2
Memberpole veel 16 aga 130 läheb üles
kossar2
MemberJa sa ise oled….kes…..?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enamus on netis küll kõvad lahmijad, kuid tegelikult ei tea teist keegi mitte kui midagi. Teema, milles on mõttetu sõna võtta neil, kes asjaosalisi vaid laval või teleekraanil näinud.
aga sina aktivist sa ei teagi mida ma nende …. all mõtlesin äkki seda et tokko on tore aga äkki midagi muud???
nii et ära hakka kohe paukuma
kossar2
Memberno seda et tokko on üks paras …. tean ma ammu aga et nii …. poleks küll osand arvata!
kossar2
Membermul küll tulemused ja füüsiline vorm ei langend kui lõpetasin kreatiini söömise läx isegi veel paremaks!
kossar2
Membermina surusin 14 aastaselt 110 kg
ja olexin läind sinna -90 kehakaalu
kossar2
MemberMarek Kalmus!
kossar2
Memberrespekti on küll kõvasti juurde andnud,kui ikka teed trenni siis sind austatakse rohkem jne
august 27, 2006 at 8:40 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89730kossar2
Memberno kui kanepit mingi korra kuus tõmmata siis on see küll tervislik ja to kirp liiter õlut on ka kasulik
-
AutorPostitused