Koomikaa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Koomikaa
Membertäna leidsin sellise tegelasekasulik kõigile algajatele… head vaatamist
seda harjutust mida ta esimesena näitab kui teha seda , pm nägu lendamine hantlitega kaldpingil kuid ma teen ka seda kas see siis treenib seda lihast millest ta räägib ?
ära näägutama hakkake
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koomikaa
MemberJah.enne trenni tuleb soendus venitus ja 1km sõudmist
kangi surumine lamades 3X10 40-50kg raskused
lendamine hantlitega kaldpingil 3X10 15kg hantlid
surumine kangiga kukla tagant istudes 3×10 25kg raskused
siis mulle on ka sõbra poolt leiutatud 5kg kang millega ma treenin käsi , käed on sirgel selle istumis asjanudse peal ja siis rusikatega tõmban seda kangi ülesse alla 3×10
lendamine hantlitega külgedele 3×10 10kg hantlid
siis on kõõhulihasel 3×20
trenasööri peal külje pealt keskele 3×10 30kg = see ma täpset nime ei tea kuid see pidi rinnalihast treenima
Kava on mul enda jaoks natuke ümber tehtud , kuid lähiajal pean ka seda muutma
jalgadele teen nii palju trenni et surun jalgadelt 3×10 90kg
ja jalgade surumist küljelt küljele 3×10 30kg taas ei tea masina nimetust
Koomikaa
MemberTänud proovin järgi , kuid siiski üritan kala millegi muuga asendada
Koomikaa
MemberKas peaks ka peale igat trenni , mingi ütleme 400g kohupiima alla lasta mul tuttav teeb sedasi ja räägib ,et see hea
Koomikaa
MemberToit on sul rammus ainult süsivesikutest. Ürita rohkem liha ja piimatooteid lisada.Näiteks: hommikul juustusaiade kõrvale praetud mune. Õhtu ootele lisa singiviilud peale või söö kodujuustu lisaks. Viimane söögikord on veidike liiga vara, õhtul võiks veel korra midagi süüa valgu/rasvaga näiteks mune või kodujuustu kalaga.
aga midagi muud selle kala asemel ei võiks v, probleem selles ,et ei söö kala
Koomikaa
MemberToo oma toitumine välja, siis oskab paremini aidata,et mida ja kus parandada.No päeva rutiin on umbes nii ,et hommikul 7.10 ülesse üks kohv (kindlasti) + kui jõuab 2-3 juustusaia
koolis 12.25 lõuna tavaliselt praad midagi ikka seal puhvetist saab mingisugused kodused kotletid vms,
14.55 jõuan koju siis näksin midagi paaar võileiba või midagi , 18,30 õhtusöök tavaliselt kartulid soust või midagi , kuidas kunagi kuid alati on see toit nägu rammus
ja peale seda ma enam ei söö
Ma ise arvan siiski , et seda ei ole piisavalt või on midagi minuga väga mäda
Koomikaa
MemberOleks tore, kui sa annaksid täieliku ülevaate oma treeningust. Kaalulangus võib ka tingitud olla ülekoormusest, eriti kui kurdad, et jõudu pole.te mõtlete naq ülevaadet kavast ?
Koomikaa
MemberEi ole tingimata vaja toitumiskava tellida.Otsi siit foorumist toitumisega seotud teemasid, saad Kindlasti väga palju targemaks.
Lõpuks koostad ise endale toitumiskava.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles asi ongi ma alles jätsin suitsetamise maha ja mu toitumine ei ole ka just kõige paremas korras , kuid ma üritan ennast parandada
-
AutorPostitused