koomik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
koomik
MemberKas teil mingi vanusepiirang kah on?
koomik
MemberEi saa öelda et oma viga et trenni ei tee.Meil näitex ei lubatud üldse jõusaali kasutada.Jõudsid jõuka uksest sisse kui juba käsutati rivvi et minna näitex territooriumi koristama ja nii iga kord.Kohustuslikud trenni korrad jäid ka ära sest ülemused ei viitsinud meiega metsa jooksma minna.Passisime toas ja ei tohtinud ninagi õue pista,muidu keegi veel näeb et me ei jookse.Kaitseväes sõltub paraku kõik ülemustest.Kui on normaalsed siis veab kui mitte,kannata ära.
koomik
MemberFalcki peakorter on Tammsaare tee 25.
koomik
MemberMina käisin 2001 kaitseväes.Sain haige põlve ja 13 kilo rasva juurde.Väga mõtetu oli.Mõtlesin et saan trenni teha aga see jäigi mõttex.Haiget põlve ei saanud ka metsas trööpamisest vaid tänu lollile arstile.Kaitsevägi sakib täiega.
koomik
MemberProovisin korra ja kuigi kilodega probleeme pole tuli põlvedele nii suur pinge et jube.Mul oli kunagi põlves liigese põletik ja peale seda ei kannata selliseid asju eriti teha.Aga noh tänud ikkagi.
koomik
MemberIse käin hommikuti jooksmas.Jooksen rahulikus tempos u30 min.Pärast terve päev hea olla.Esimene kord olin päris läbi päeval.Nüüd kõik ok.
koomik
MemberMina tossasin 15 aastat.Nüüd jätsin maha(7 kuud tagasi)Üli hea on olla.Peavalud kadusid.Jõuan trenni paremini teha.Käin hommikuti jooksmas.Elu on ilus.
koomik
MemberMul oli see Hobby Halli oma,”Sarda”vist oli nimeks.Tegin kuu aega trenni sellega.Täitsa tore oli.Kuu aega hiljem viskas aparaat õli välja.Uut juppi Hobby Hallis pole kuna aparaati tehti vist kuskil Hiinas ja varuosi neil pole.Nüüd seisab see mul toa nurgas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koomik
MemberKollane vedelik on VEREURMA ROHI.
koomik
MemberMa mõtlen just enne sööki jooksmas käia.
koomik
MemberKui palju peaks nädalas jooksmas käima,et lihasmass ei kaoks.Teen 3x nädalas jõudu(kava jaotatuna 3x)Rasva tahan saada maha vöökohalt.
-
AutorPostitused