KONDIPUKETT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KONDIPUKETT
Member19 aastane -68.5 kilo-130 kiloga 6-8 korda -pole maksi proovind.
KONDIPUKETT
Memberno mul,kes ma kaalusin muidu 65 kilo-tuli umbes kuuga 4 kilo juurde-mille ma oleks muidu saavutanud võibolla metsiku õgimisega -sest teen põhiliselt aeroobset trenni…muidu olin paar aastat püsind 65 kilo kandis…aga niipalju kui ma tean peaks -peale kreatiini tarvitamise lõpetamise,kehakaal veiz taas alanema…
KONDIPUKETT
Memberjah arnold päris omaduse suureks ja ilusaks saada just emalt aga võibolla hoopis vanaemalt või hoopis vanavanaisalt-aga kellegilt ta selle päris -igaüks ei saa selliseks nagu arnold…

??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
MemberKuna geenidest teatakse siiamaani siiski suhteliselt vähe, siis ei hakkaks siin spekuleerima.Teatakse jah, tõesti vähe. Tubli.
Mis see nüüd pidi tähendama?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan taheti öelda seda ,et geenidest ja kromosoomidest teatakse piisavalt palju ,et
on võimalik öelda ,mis on päritav…kes vähegi bioloogiat õppind peaks seda teadma

??:”>KONDIPUKETT
Membermina usun küll ,et eks see keha ehitus ikka on päritav…ise olen peenekondi ja siukse kitsa lihasega-nagu mu isa ja nagu mu vanaisagi-söön palju tahan aga pekki ei tule -mis
on loomulikult hea…
KONDIPUKETT
Memberpehme naine kõlbab aint madratsiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Membertäitsa nõus sinuga-mingi kõrend mängis arnoldit kah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Member..proovi kepikõndi kui niisama üless pulss ei tule-see õlavööle kah hea-ära häbene
KONDIPUKETT
Member60-70 peax jah see õige tsoon olema-kui ma ei eksi siis kasutab organism energia saamiseks 70-80 protsenti rasvu ja ülejäänd siis süsivesikud-igatahes paljud seda vist ei tea sest suusarajad on täis paksukesi kes silmad punnis ringi uhavad…
Membertglt mul täpselt sama küsimus-igatahes ma sõin vanaks läind kraami juba ära..hullemaks küll midagi ei teind
KONDIPUKETT
Membermis sa sest vaheajast lebotamisele kulutad..tee trenni ja topelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kooliajal saad puhata küll..ega õppimine su lihaseid ei kurna…
“>KONDIPUKETT
Memberminu teada peaks rauatablettide või ampullide söömine aitama-pole kindel
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Memberoli küll
“>KONDIPUKETT
Memberei tää palju sa kah präägu kaalud???
-
AutorPostitused