KONDIPUKETT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KONDIPUKETT
Membernüüd võib rahus surra -aamen
KONDIPUKETT
Memberjah -endal tekkis ka siuke imelik mõte asjast ,kui olin e-mailile saabunud kirja läbi lugenud – et fatafaak , miks sellist juttu peab rääkima
KONDIPUKETT
MemberKONDIPUKETT
Membermis tahad ratesse pildi panna oma kõhulihastest või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Membermina olen kyll kindel et saad ilma hakkama-katsu võimalikult tervislikult lihtsalt toituda,nii et poleks lisavalgu vajadust-söö parem kohupiima pole mõtet raha raisata.
mina arvan nii
KONDIPUKETT
Memberolen kuulnud et jaanuse treener kord pörutada saand
KONDIPUKETT
Memberjah -see on hea kava,endal ka au selle järgi teha, sisaldab täpselt neid harjutusi mida rattasõiduks vaja-et jõuad nokka ikka tõmmata ja puha- muide sama kava soovitab joey friel ,Maastikutratturi treeningpiiblis ,nii et õige wärk..
KONDIPUKETT
Membervõib siis öelda et Arnold pold kaugeltki täiuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Membermina soovitaks julgelt kepikõndi-seal just paras pulss rasvapõletuseks
Memberise kasutasin eelmine aasta biotechi kreatiini -ja tulemus oli 3-4 kg massi lisa ,mis minusuguse tookord 65 kilo kaaluvale vennale oli suht palju -ja eks ka jõudu tuli seoses
lihastega juurde.Niipalju kui mina asjast aru olen saand ei ole monohydraatidel mingit vahet, kui just mingit kahtlast kraami ei kasuta
Memberigatahes arvan et vahet pole,sest ega kreatiini kohta pole öeldud et samal ajal ei võiks suitsetada. aga nikotiin minu teada takistab vitamiinide omandamist vmidagi siukest..kreatiini puhul ei oska täpselt öelda
ja katsu mitte ettaniga liiale minna -pärast ei saa enam pidama
KONDIPUKETT
Membervõtab pisara silma …
suur töenäosus et Markkot me enam mm-il ei näe:(
KONDIPUKETT
Memberet jah tahaks ise kah teada ,et miks seda mõtetuks keegi peaks pidama …
nagu süsivesikuid vist ju sisaldab korralikult või ma eksin…keegi tädi olevat veel rääkind telekas,et kartulit pole hea süüa kui gripp või palavik on ????
KONDIPUKETT
Memberaga mina olen õnnelik kuna tapan iga nädal mõne looma ära ,panen pannile ja saan maitsva roa,siis söön raisa ära.JA mul pole mingit süütunnet ,kas ma nüüd taevasse ei saagi ve????