KONDIPUKETT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KONDIPUKETT
MemberTeatud piiril (kolm vs. kuus) toidukorda päevas on ainevahetuse kiiruse muutused minimaalsed. Kui läheb alla selle, siis läheb ainevahetus ikka AEGLASEMAKS.my bad -jäi valesti meelde siis
KONDIPUKETT
MemberVäga extreemne lähenemine igatahes minuarust. Ju asi sinu puhul ikka geneetikas. Raske lihast kasvatada, raske paksuks minna. Mul isa nt samasugune. Nagu hambaork. Söögu mida või kuna tahes.Sumomaadlejad vist söövad nii, et 1-2x päevas ja suured kogused toitu korraga, et kaalu koguda. Äkki see üks nipp?!
äkki ikka nii pole. Harvad toidukorrad ju pidid ainevahetust kiirendama.Sumokad on
parajad debiilad ka. Aga kuna ise samasuguse kehatüübiga siis mina puhta söömisega küll juurde ilmselt ei suudaks võtte, ennem söön end vaeseks-. kõva trenniga on need kilod tuld ja just lihase arvelt.
KONDIPUKETT
Memberüldiselt minu arust on need arctiku nii öelda tervisejoogid parajad mürgid kui koostist vaadata. E-sid ja suhkruasendajaid täis
KONDIPUKETT
Memberärge kujutage ette et RUHL suitsetab -videos peale kõssi tõmbamist selgelt ja punaselt kirjutatud – JUST KIDDING!!! Kui tal kõht tühi on siis ta sööb
KONDIPUKETT
Membermul endal ka jube jama selle unega- ei teagi milles asi vb närvid lihtsalt läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes ükskõik kui väsind poleks ikka vähkrlen väemalt tunni kui uni tuleb – ööselgi sama jama ,et mitu korda ärkan, samas trenni jõuan teha. Praegu proovin seda Une- MAti une rohtu vb aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PAistab et teistel ka sama mure , võimalik et siis äkki vitamiini puudus- talv on ka päris karm see aasta old -äkki tühjaks tõmband?
KONDIPUKETT
Memberma arvan et see oli lastedisko ja need pägad olid pargi all laua viina raudselt enne pidu ära lahendand.. ja selle tüübi kohta ei oska ma midagi öeld- aint seda et maru pikad käed tundusid olema.
KONDIPUKETT
Memberalates sellest 148-st pulsist hakkab piimhape nagu tekkima- hullem lugu on aga siis kui pulss juba üle anaaeroobse läve ,sest siis hakkab seda kõvast rohkem kerre voolama.
ja siis ka seda tähendab ,et sellel pulsil on saab organism veel energita rasvadest- kui juba kõrgem siis hakkab tahtma kiirelt süsivesikuid ehk seda mis söönd oled.
KONDIPUKETT
Memberjalaga pähe -täis taun vanamutt. et smigunn päävitas siis kui teised võistlesid see põhiline- a no see on eesti elu siuksi vanamutte kõik kohad täis, mingi nõuka aja jääk vist
KONDIPUKETT
Memberju nad siis pold ike naelased vaid kilosed, 45kgx18 = 810kg .vast siis ikka nii.
“>KONDIPUKETT
Memberkükk 310 kg
jalapress vist siis 45 naelased = 20 kilosed, noid tundus et oli 18 tükki peal, et siis 360 kilo lõpus raskus vist. või ma eksin kuskil
ei olegi palju juu
“>KONDIPUKETT
MemberMina suhtun sellesse kepikõndi natuke skeptiliselt. See inimene, kes sellega tegeleb, peab olema ikka väga-väga vormist väljas või peab tal olema mingi südame haigus. Aga millegi pärast on tunne, et täiesti algaja on siiski noor inimene ja ega see 55 kilo ei tohiks ka seda näidata, et üldse end liigutada ei jõua.siis sul on täiesti väär arusaam. paljud sportlased kasutavad seda just põhja ladumiseks
ja kiire tempoga on pulssi päris kõrgele võimalik ajada. Kui treenigud on 4 tunnised ja tempo pidevalt üleval siis väsitab see ka kõige kõvema mehe lõpuks ära. kahjuks ongi nii et väga paljud suhtuvad skeptiliselt- mõeldakse a-la mida see tossike teeb. Olen suhteliselt kindel, et inimesel, kes pole viis aastat trenni teind,ei püsi joostes pulss rasvapõletus ehk aeroobses tsoonis.
KONDIPUKETT
Membermina arvan et kui jõusaali peale hakkad raha raiskama , saa kõigepealt oma kondid liikuma . Kui sulle isegi km suusatamist ülejõu käib, siis ilmselt on ka jooksmine liiga ülejõu käiv . Nii et kepkõndi ja kepikõndi- mõjub hästi südamele ja kogu lihaskonnale ja alles mõne ajapärast jõusaalid ja värgid .
a no see minu arvamus
KONDIPUKETT
Memberok – selge -võib rahulikumalt hingata
??:”>KONDIPUKETT
MemberOlen kuulnud,et kreatiini tarbides pidi aeroobne trenn(jooksmine jne.) südamele kahju tegema! Vastab see tõele?
??:”>ei taha uskuda,kelle käest sa seda muidu kuulsid???
uurisin veits netist ja sain hoopis vastupidise jutu
…Furthermore, creatine and phosphocreatine have been used medically to reduce muscle wasting after surgery and to improve heart function and exercise capacity in people with ischemic heart disease . Creatine supplementation may even reduce the risk of heart disease by improving blood lipids
… ehk siis kreatiin vähendab südamehaiguste riski. Aga igatahes tahaks täpsemalt isegi teada ,kuidas mõjub kreatiin südame lihasele, teades et teisi lihaseid teeb suuremaks ja tugevamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KONDIPUKETT
Membertossikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused