Komodo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Komodo
MemberProovi järgi…Olen proovinud nii ja naa, selles pole point. Asi selles, et mu eelmine postitus oligi kerge sarkasmiga mõeldud, et mida keegi intensiivsuse all mõtleb.
Komodo
MemberKumba siis nüüd tänapäeval “struktuurse” välimusega lihase mootoriks peetakse, väikeste (5x) kordustega jõuseeriaid nagu ma T-nationist nüüd lugesin või 12+ kordustega seeriaid nagu muistsel ajal “reljeefi” nime all soovitati ?Pole paraku kunagi trenniteooriat eriti lugenud.
Kordused ei oma mitte mingit tähtsust, tähtsust omab süsteem. Iga treening pead olema parem kui eelmine treening (va. kui teed teadlikult taastavat kergemat treeningut või tsüklit), kui sa seda ei ole, siis järelikult teed midagi valesti – kas on toitumises, taastumises või süsteemis viga.
Komodo
MemberVaadates oma kavasid, siis reljeefi ajal pigem on varieeritud seeriate arvu, puhkepauside ning kasutatavate raskustega. St trenn on kordi intensiivsem, pausid seeriate vahel minimaalsed ja raskused väiksemad, sooritus puhtam. Teiste eest rääkima kahjuks ei ole pädev
Komodo
Member@jrx, kuidas näevad välja su (jõu)saalitrennid või conditioning lisaks siis erialasele treenile. Kuda üldse nädalakava on? Muidu (Y) ja jätkuvat arengut!!
Komodo
Member…
Komodo
Member.
august 31, 2007 at 3:03 p.l. in reply to: Tartu spordiklubi Elustreening Eesti alustab uut hooaega! #124037Komodo
MemberMa arvan, et Renkul on raske kellegagi treenida, liiga suur ja lai teine, teda ei pruugi keegi liigutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Komodo
Member…
Komodo
MemberFilmist ”Kartmatu” – fight and you may die, run, and you’ll live… at least a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willin’ to trade ALL the days, from this day to that, for one chance, just one chance, to come back here and tell our enemies that they may take our lives, but they’ll never take… OUR FREEDOM!
Komodo
MemberLiiga kooma.
Komodo
MemberLeianka, et 3 kuud on liiga pikk aeg!
Komodo
Memberüle pika aja pole teemat alustanud. teen siis ühe. jõutsükli kohta käib küsimus.huvitab siis nimelt kuidas siin tõsisemad mehed oma jõutsükleid teevad. eelkõige kui kaua see kestab ja kui tihti (mis aja tagant). ise olen viimasel just tähelepanu hakanud pöörama jõutsüklite osakaalule treeningutes.
tahaks teada kuidas siinsed olijad seda teevad, saaks üht-teist kõrvataha panna.
Enda kogemusest julgen soovitada 5 x 5 süsteemi. Ise kasutasin nelja baasharjutust : kükk, lõuatõmme, lamades surumine ja rinnalevõtt+ülessurumine. Superseeriana kohe igale neist mingi plahvatust nõudev harjutus otsa. Vt blogist, kuidas tegin. Ehk oli abi. Kulturismist on see süsteem vb kaugel aga küsisidki jõu kohta ju.
Komodo
MemberKus on triitseps biitseps ja miks õlga ja rinda 2 korda ?Üks nädal: E ja R rind ja õlg, K selg ja jalg
Järgmine nädal: E ja R on selg ja jalg. K rind, õlg
jne.
Biitsepsit võib ju selja ja jala päeval peale sipsida ja triitsepsit rinna ja õla päeval, aga need lihased töötavad nagunii kaasa, nii et palju pole mõtet peale teha. Ise tegin u 3 seeriat mõlemale.
Komodo
MemberAga proovi näiteks:
E) Rind, õlg
K) Selg, jalg
R) Rind, õlg
ja järgmine nädal vastupidi. Minu blogist võid täpsemalt lugeda kuidas tegin ja kuidas mõjus. Soovitan soojalt, aga vaata et mahud oleks OK.
Komodo
MemberHead uut aastat!!
Soovib: K
AutorPostitused