koit107
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
koit107
Memberkoit107
MemberEndal paranes rüht peale jõutõmbe tegema hakkamist…Mul probleem selles, et selgroog alaosast natuke kõver. Tean et ujumine aitab aga kas ka jõutõmme????
koit107
MemberSeoses majnduslangusega jäi neli kuud jõusaalis käimata, aga tänu EURIBOR-i langusele jälle võimalus jõusaali külastada. Vahepealne treenimatus paistab igalt poolt välja. Võõümbermõõt paisus 4 cm võrra. Igatahes alustan uuesti treeninguid algajakava järgi ja loodan jõusaali külastada 2 – 3 korda nädalas.
koit107
Memberei kujuta ette kuidas j6uab 2 baas harjutust uhel paeval teha
koit107
MemberEt oleks sportlik keha, hea füüsiline vorm ja tervis
koit107
Memberloodan et peagi suudan loobuda
koit107
Member1.Vanus – 31
2.Pikkus – 188
3.Kaal – 78
4.Jalg – 55
5.Säär – 35
6.Biitseps – 36
7.Kõht – 83
8.Rind – 101
Trennis olen nüüdseks käinud 9 kuud, praegu puhkus trennist aga uuel aastal uue hooga
koit107
MemberKahjuks pean leppima ikkagi kahe korraga nädalas…..vatame mis tulemused on…tänud igatahes
koit107
Memberkaks korda nädalas trenni tehes on ka võimalik areneda, põhirõhk pööra toitumisele ja oleneb mis eesmärgid sul on. kas teha massi või kaalus alla võtta? kui kaua trenni teinud oled? teed ka aeroobset?Eesmärk on füüsilist vormi parandada, kaal normaalne. trenni olen teinud 5 kuud ja areng on olnud minu jaoks positiivne
koit107
MemberPole lihtsalt võimalik rohkem trennis käia. Kas algajate kava oleks efektiivsem?
koit107
MemberKas selle
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=13
kava järgi kahel päeval nädalas saab trenni teha, esmaspäeval ja neljapäeval?
AutorPostitused