koit107
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
koit107
MemberPaar aastat tagasi sai ka talvel meres ujumas käidud, Riided seljast vette-natuke ujumist-siis rätikuga kuivaks ja riidesse tagasi. Eks ilm pidi ka vaikne ikka olema, tuulega ei kannata eriti. Aga tervisele mõjus ainult positiivselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nüüd pean leppima ainult külma duššiga, sest mere äärde talvel enam ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .koit107
MemberTere sooviksin jõusaalis käima hakata, Rakvere või selle lähiümbruses, Vanus 28 kaal 104 ja just suitsetamisest loobunud. Tahaks korralikult asjaga tegelema hakata, mida soovitate, kuna olen töötu siis vaba aega on piisavaltTänud vastajatele
Vali omale treeningkava:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Alusta algajate kavaga
Otsi jõusaal kus käima hakata!
Kui tahad saad tellida omale treening ja toitumiskavad:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Jõudu!!
koit107
Member350.- jõusaal
lisandeid ei tarbi
Sööme koos perega
koit107
Memberkoit107
MemberPlaju ÖNNE!
koit107
Member2-3 korda nädalas ca 1 tund
koit107
MemberMina soovitaks sulle anttilast seda
koit107
MemberOlen nüüd kuu aega jõusaalis käinud ja käin 2 korda nädalas. Hakkasin mõtlema, et kui ma kunagi kava vahetan siis mul ei oleks võimalust üle 2 korra nädalas jõusaalis käia. Ega 2 korda nädalas väheks ei jää tulevikus?Mingit kulturismi eesmärki pole, lihtsalt tahan vormi hoida ja lihaseid kasvatada. Vanust 15.
Käin ka tavaliselt 2 (vahest 3) korda nädalas jõusaalis ja nii juba viimased seitse kuud. Vormis saad ennast kindlasti hoida, lihas kasv on nagu ta on(mitte just märkimisväärne
koit107
MemberParima tunde saavutamiseks kasuta kõrvaklappe.Nii hea vid lihtsalt, laksab nii hea meeleolu.
koit107
Membertäitsa nunnu jah…
koit107
MemberKeefiriga on hea, pettiga on hea aga hapu piimaga on kõige parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koit107
MemberTuleb vist söögi kõrvale joomisest loobuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaatab, kas on teine tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koit107
MemberSiis tuleb ikka korralikult kokku osta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb kindlasti kohale minna!!!!!
koit107
MemberTondil, Audentese lähedal Selverist.Mina sain Saare selverist 9.90.- 200g Kodujuustu
koit107
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> really funnyAutorPostitused