kobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kobras
MemberMina soovitaksin kas Universali voi Muscletechi tooteid.
kobras
Membermina joon alati v2rskelt!
kobras
Memberjah ka mul on seda mõnikord esinenud, et korraks sissehingates on valus. Perearst ütles mulle kunagi, et ole rahulik, see valu on sul rinnalihases mitte südames.
kobras
MemberOptimum Nutrioni Whey MRP mulle üldse ei sobinud. Selline paks magus löga, õnneks oli mul ainult üks pakike seda niisama proovida. Maitse asi muidugi
aaa…et siis soovitan 100% Whey Gold Standard, mega hea maitsega, ei ole selline paks vaid mõnus õhuline.
kobras
Membermulle meeldis Leedu, Venemaa, Soome, Norra. Saksamaa oli ka ok, aga showd polnud yldse ja mutt oli ka nagu vana barbi, aga hääl iseenesest hea
kobras
Memberma sain ka jah mingi 600 selle kunagi, päris kallis siin
kobras
MemberMinule tundus see väga hea valik.
kobras
Memberostan endale maitsva joogi….fitlerist
kobras
MemberBiolab on ikka täielik komöödia….kuidas seda yldse ostetaxe, see ju nii odav, et peax kahtlus tekkima, kas ikka on kvaliteetne. Minu vastus sulle: kogu raha ja osta parem kraam
kobras
Memberkle kas sa lähed juhuslikult SouthWesterniga usasse?
kobras
Membermidagi ei juhtu….aga kui sa oled haigeks jäänud ja pead antibootikume võtma, siis on kreatiini kuur sama hästi kui tühja läinud. Esimene kord peale antiboiootikumi kuuri lähed trenni ja jõud oleks nagu “väga otsas”.
kobras
Memberno väga positiivne otsus pakkuda seda toodet. Praegu ise söön seda ja meeldib väga!
kobras
Memberõige, znelle, õige