kobras
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kobras
MemberNo selle info põhjal ei saa kindlasti öelda, mis raskusi peaksid kasutama. Kui pappi palju võib soovitada Coral Clubi, aga ise käin TTÜ saalis, mis on ok odava hinna kohta. Mainiks ära veel Idakeskus ja Reval. Pöördu siis jõusaali treeneri poole, küll tema juba sind aitab!
kobras
MemberOk ja mis toidulisandid need olla võiks? Proteiin, süsivesikud või….? Võibolla oskab keegi kommenteerida, kes ise kickiga tegeleb…kõik soovitused teretulnud! Aitäh!
kobras
MemberCellmass on päris kaif asi, soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 11:24 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #105900kobras
Member3x nädalas, 1h 15min trenni….kui ei lobise jõuab väga hästi selle ajaga
kobras
MemberLexus LS 460 President
kobras
MemberSeal Pandivere kõrgustikus kuskil metsas on mingi tegelane, Sarapuu nimeks.
kobras
Memberpalun tooga poodi siis juba ka SYNTHA-6 palun
kobras
Memberkõik oleneb inimesest ja protekast. Üldiselt ei ole kõrvalnähtuseid. Aga mõndadele võib ikkagi vistrikuid esile kutsuda ja mõne väga odavad proteka kasutamine võib põhja alt ära lüüa (N:Biolab)
kobras
Memberotseste abivahenditeta väga kõva areng, aga et seda sulle öelda, ei peaküll nüüd mingi teadlane olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kobras
Member2 aastat tagasi tulin Inglismaalt Eestisse, koos 2kg valgupulbriga. Kott lasti sealt x ray alt läbi ja kutsuti ka kõrvale ja küsiti mis mul kotis on. Vastasin, et protein. Seejärel võeti mu potsik kotist välja ja hakati sealt lugema. Kestis kokku mingi 5min, aga lahti ei tehtud midagi ja lubati edasi minna. Võibolla vedas.
kobras
MemberHärra Morozov, sa ju tead, et loll on see, kes vabandust ei leia. Mõtetu on sul sellisesse võrdlusesse, kes keda, laskuda, eks tulemused ju varsti üleval, siis näeb kes keda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kobras
MemberMina ei tee samuti jõusaalis jalga kuna puudub vajadus. Olen eluaeg tegelenud tennisega, mistõttu jalad on alati olnud väga massiivsed. Jõusaalis käingi sellepärast, et ülakeha järele jõuaks. Praegu hakkab juba enamvähem järele jõudma.
Aga jah imelik on küll vaadata selliseid, kellel biits ja rind on väga okei ja siis jalad on nagu kurel.

Minu jaoks jätavad tühikargaja mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kobras
Memberkreatiini ikka 5g, 1teelusikas peaks olema 5g….hmm või on 10….triiki peaks olema ikka 5g. Kas sul kohe kaasas ei olnud mingit kulpi? Neid mida mina söönud olen, on alati õnneks kaasas olnud
kobras
Memberhuvitav huvitav jah, ütlen ausalt ära, mina küll ei tea
kobras
Memberhuvitav kas mingid suured tüübid ka kickboxi teevad, ytleme need kes kaaluvad ntx 100 või 110 kilo. Kuidas nad oma jalga vajalikult kõrgele ja kiiresti suudavad tõsta? Neil vist rohkem ikka poksi teema. Üks parem sirge ja pikali
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused