klubikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
klubikas
MemberMinu treener on öelnud, et kord kuus tuleb end korralikult umbe tõmmata. See pidavat isiklikud pinged maha maandama, eesmärgil et hiljem läheb trenn libedamalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isiklikult pole proovinud (veel)klubikas
MemberAga kui ma nt valmistan pannkooke. Kaalun ilusti ära jahu, muna ja piima. Siis arvutan kokku valgu koguse mida see sisaldab ja saan umbkaudu 40g valku toores tainas. Peale seda praen ma need ilusti läbi. Küsimus oleks: kui palju valku läheb toidu valmistamisel, antud juhul praadimisel kaotsi.
Tean, et see oleneb sellest kui pruuniks ma nad lasen. Palju siis umbkaudu võib kaotsi minna.
klubikas
MemberOn endalgi juhtunud üks kord midagi taolist. Kukkusin 105 kg kangiga kükki tehes pikali, aga õnneks mina jäin kangi peale mitte kang minu peale.
klubikas
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah nii see kaalu värk on, aga teglikult olen ma lühikest kasvu mees, väga lühikest. Eks eksida ole inimlik ja ega see mind ei kõiguta ka, kuna olen harjunud sellega. Kuidas siis see valgu värk mehele sobiks?klubikas
MemberEga nad ei taha poole võistluse peal ka kasvõi kusagil infot anda. Täielik põnevus ja info nälg on! ei olnud võimalust sinna minna.
klubikas
MemberSöö täsiteravilja leiba. Need kus on sees suured terad. Kõige tervislikum leib
klubikas
MemberSelge, saab tehtud. Tänud!
klubikas
MemberEga jah, naistele see ei sobi. Lihtsalt jube. Võiksid ainult fitnessiga tegeleda!!
klubikas
MemberEi tasu teha kreatiini laadimist, kui neerud nõrgad. Ka mina suhtusin 2 aasta tagsi halvasti sellistesse asjadesse ja arvasin, et need on mingid jubedad keemiad.
Lõpuks käisin ühel Oti koolitusel ja enam ma ei suuda isegi mõelda, mida ma peaksin tegema ilma nende nn. pulbritetta. Soovitan haarata näpust ja minna mõnele Oti presentatsioonile, kui ta neid veel teeb.
klubikas
MemberTee sellisel juhul, kui sul on rahakott piisavalt paks, et toita end selle kava järgi. Vahel võivad päris pikad ja kenad numbrid tsekile tulla. Aga igal juhul tasub ära!
klubikas
MemberAga kas nii ei või toimida, et ma teen ühele käele raskema raskusega trenni kuna tema lihas on väiksem? Ilmselt mitte, aga mis te arvate.
klubikas
MemberAga höövelson, temagi spordi mees! Baruto
Hoolimata rasvast ja sellest, et ta ei ole eestis.
klubikas
MemberNu nääd sa, poiss areneb! Triitseps nagu naha all jooksev hiireke.
Ps! Neegritel pidavat ikka suurem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>klubikas
MemberOlen Vahuega täiesti nõus kuna tagamaad on täesti tõsised, nimelt sai valk otsa ja mul oli vaja uus osta, aga raha jäi puudu. Vanamees oli nõus andma ainult juhul, kui ma loen talle õieti ette selle luuletuse.
Kusjuures see mis siin foorumis pakuti on ka vale veel. Tegelikult on kõik nii:
Silla otsad ühendatud,
Kandes ühte isamaad;
Tõe templiks pühendatud…
Nägu – millal tõeks saad?! –
ELU ON IMELINE JA NALJA TÄIS
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused