klubikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
klubikas
MemberAga mismoodi magamisasend peaks olema. Vaevalt, et küljega tohib magada juhul kui õlad on ette vajaunud. Ja ega padja kuhi kaela all ka eriti teretulnud ei ole. Kes annaks nõu?
klubikas
MemberKui palju see optimaalne l- karnitiini kogus päevas olla võiks. Kas 1000mg või 3000mg nagu on FatBurner joogis.
klubikas
MemberNeed jalad pole enam normaalsed…lihased tulevad väga sügavalt välja
klubikas
Membersavinaator on ikka parim vastus minu meelest
juuni 15, 2006 at 8:10 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #86190klubikas
Memberkas keegi oskab eelmise aasta kogemustest ka rääkida. Kui laager läbi, ootaksin hea meelega kirjeldusi
klubikas
Memberainult üks suur vaidlus käib. pooldan ikka neid kes peavad pausi
klubikas
Memberkõige parema tulemuse annab ikka L-Carnitin liquid, looduslik ja kindla toimega.
klubikas
MemberParem ennustaks, milla eesti meeskond kasvõi sinna kohale mindud saab
klubikas
MemberMinu treener käskis alati teha veinuti aga ma viilisn, lausa raspeldasin. Nüüd on kõik kätte maksnud, et ma ei viitsinud korralikult teha
klubikas
MemberMa rokkisin seal lava ees nii et nina verine
klubikas
Member1) KUI logo muuta, siis tõesti seda ainult teha veebis. Ja mitte päriselt muuta vaid tõesti ‘mängida’ sellega, nagu on teinud/teeb seda GOOGLE – ehk siis kajastada mingit sündmust (EMV’d, suve/sügise algust, jaani, uut aastat vms). Sellist ideed toetaks ehk ka ise.
Aga võtkem see käsile! Tuleb vaid alustada ja kõik kombes.
klubikas
Member
klubikas
MemberKuskil nagu oleks näinud midagi sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda ma mainisingi, et se on võetud googlist näiteks!
Need logod, mida klubikas pakkus, on huvitavad jah. Portaali võiks neid panna küll, aga fitness.ee ametlikuks logoks nad ilmselt ei sobi. Ja toodetele ka ei saaks erinevaid logosid panna iga kord.Seda ma ka juba mainis, et need oleksid mõeldud a9nult veebi jaoks, mitte toodetele.

klubikas
MemberMiks mitte ei võiks meil olla erinevad temaatilised logod ainult amazon.ee veebi portaali jaoks. Kes teab, siis näiteks googel teeb seda. Tuleb neid vaid korralikult kujundada. See ei maksaks palju ja usun, et see pole tüli kasvõi pealehel üks logo ära muuta iga kord kui selleks tuleb vajadus.
see logo võiks tähistada jalkpalli MM

see võiks tähista jaanipäeva algust

see võiks tähisata suve algust

Need on vaid halvad kujundused ja üks on pealegi võetud googlist. Ei usus, et palju kuluks raha selliste asjade tegemiseks. Lisab igatahes vürtsi meie ellu.
Samuti võiks olla logo, mis soovib edu Eesti meestele, kui on tulemas mingi tähtis võistlus. Ja miks mitte ka võitu läbi logo kujunduse tähistada
klubikas
MemberTegelikult ega vana ka just väga hea ei ole. Võiks korraldada mingi logo konkurssi kasutajatele. Äkki tuleb kellelgi midagi head ja sobivat välja.toetan ideed kuna alati tuleb rahvalt häid ideid. Ei pea ju võtma uut logo, võib sedasama ka täiendada. Aga kui midagi sobivat välja ei tule võib samaks jääda. seda kirjut ei toeta
AutorPostitused