Skip to main content

klubikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 92 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Viin #99931
    klubikas
    Member

Viin on tõesti väärt jook mida saab teha isegi saepurust. See selleks, aga ma tahtsin tähelepanu pöörata neile seltkondadele kes viina tarbivad. Esimesed ja kõige õigemad on loomulikult need kes seda naudivad kas üksi või sõppradega. Eks ta kord ole juba hea pinge maandaja või lihtsalt õhtu sisustamise jook. Teiseks on need kes selle maitset üldse ei talu ja joovad viina pealjoogiga. Selliseid mehi leiab ringi koonerdamas pidudel kus eesmärk on end lihtsalt kiiremini täis saada viina abiga. Kolmandaks jäävad paadunud joodikud, kes joovad tihti oma kuupalgagi maha ja viimaks on need lorud kes viina ootuses hakkavd jooma süütevedelike, igasugu värvide lahusteid ja “Pärnu Viina”

KÜSIMUSED:

Kui paljud teis on proovinud 80% puhtala või pealjoogiga? Kuidas maitses?

Vend Vähk, ma arvan et sa veini ikka jood? Võin ka eksida!

in reply to: Õlad. #99546
    klubikas
    Member

Mul on sama viga. Õlg on üldse üks väga probleemne koht. Vähemalt minu puhul ei ole tegu seljataha jäänud treeninguga kohe mitte sugugi. Pigem on asi selles, et ma võtan vale haarde suuruse ja siis saavad liigesed rohkem vatti kui nad peaksid saama. Proovi erinevaid haarde laiusi, et vähendada rõhku liigesele ning ära unusta venitusi. Nii kui ma hakkasin õlale korralike venitusi tegema, hakkas paljudel harjutustel ka liiges puhtamalt tööle.

in reply to: õlg naksub #99544
    klubikas
    Member

Endal 100% sama probleem ja lisaks on see jama veel vasaku küünarnukiga. Korralik soojendus ei aita, raskuste korrigeerimine ei aita. Tuleb vaid leida harjutus mis sobib. Küünarnuki seon veel kinni nii, et “kont” liikuda ei saaks, aga õlaga pole midagi teha.

Kui vana sa oled? Noortel nõgisevad paljud kohad kuna liiges on alles kasvamas.

in reply to: Kõigi arvamus vajalik #97903
    klubikas
    Member

Suved jätan küll vahele, aga juba septembrist alates olen treeninud jõu kava järgi. Küsimus on nüüd selles, et kuna ma hakkan lihasmassi treeninma esmakordselt, mis kavaga ma alustan. Tugev jõusaali põhi on juba alla.

in reply to: Unehäired #97548
    klubikas
    Member

Ma tean tegelikku vastust. Väljas on täiskuu, täiskuuajal lähevad hullud ka hullumajas hullemaks ja paljud ei saa magada. Praegu on see mul suur probleem, et üldse und saada ja rahulikult magada. Kui sa mind ei usus siis pea päevikut natuke selle magamise kohta ja näed, et see võib olla tõsi.

in reply to: kui vanalt hakkasite massi viskama? #97192
    klubikas
    Member

Kaalu erit mul ei tulnud kuna tegin ainult jõudu. Alustasin 13 a. ja nüüd olen 17. Algusest peale olen ca. 13 cm pikemaks kasvanud

in reply to: Koos lihastega tuleb ka rasva(mitte palju)? #96826
    klubikas
    Member
    in reply to: Mass! #93567
    klubikas
    Member

Anna täpselt kogu kava muidu me ei oska midagi targemat öelda?

in reply to: Kultuurist #89654
    klubikas
    Member

Töötab vaid lihas, süda taob

olen nõus end pingutuse ohvriks tooma

pole aega mul muust mõelda

Punnis veresoon ja kõrge on mot*

peeglist on näha kulturisti pilk

kuid iialgi ei hakka keemiat sööma

Oh mõista mind, oled mu keha

palun luba massil kasvada veel,

sest olen sõltuvuses sinust!?

mot* – motivatsioon

Vabavärsiline, mis peegeldab meie keskendumisvõimet lihastele.

in reply to: Kultuurist #89651
    klubikas
    Member

Arnold, teeme kulturismi-luule teemalise võistluse.

in reply to: Kas osta ära? #88558
    klubikas
    Member

Töötan sealsamas teeninduses kus sa ostmas arvatavasti käisid või alles tuled. Kuulsin kuidas teenindajad omavahel suitsunurgas rääkisid, et Kiivikas tuleb autot ostma.

in reply to: Alkohol #88557
    klubikas
    Member

Viin teeb mehele head, aga miskipärast viin koos spraidiga pidavat liiga tegema. Vein, erit punane, pidi hävitama kehas vabu radikaale.

in reply to: Kolme suure O taaskohtumine #88291
    klubikas
    Member

Miks just öine treening!

in reply to: Aidake! #88079
    klubikas
    Member

http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…;products_id=28

http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…;products_id=75

Üks neist oleks suurepärane valik alustuseks. Hiljem siis vaata endale sobivama maitse järgi teine mark.

Iseenesest võiksid kreatiini ka osta, see teeb vaid head. Algatuseks võiksid võtta Creatine (300g) esiteks soodasa hinna tõttu.

in reply to: kus saaks osta-pika ahelaga süsivesikud? #88077
    klubikas
    Member
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 92 total)