klubikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
klubikas
MemberViin on tõesti väärt jook mida saab teha isegi saepurust. See selleks, aga ma tahtsin tähelepanu pöörata neile seltkondadele kes viina tarbivad. Esimesed ja kõige õigemad on loomulikult need kes seda naudivad kas üksi või sõppradega. Eks ta kord ole juba hea pinge maandaja või lihtsalt õhtu sisustamise jook. Teiseks on need kes selle maitset üldse ei talu ja joovad viina pealjoogiga. Selliseid mehi leiab ringi koonerdamas pidudel kus eesmärk on end lihtsalt kiiremini täis saada viina abiga. Kolmandaks jäävad paadunud joodikud, kes joovad tihti oma kuupalgagi maha ja viimaks on need lorud kes viina ootuses hakkavd jooma süütevedelike, igasugu värvide lahusteid ja “Pärnu Viina”
KÜSIMUSED:
Kui paljud teis on proovinud 80% puhtala või pealjoogiga? Kuidas maitses?
Vend Vähk, ma arvan et sa veini ikka jood? Võin ka eksida!
klubikas
MemberMul on sama viga. Õlg on üldse üks väga probleemne koht. Vähemalt minu puhul ei ole tegu seljataha jäänud treeninguga kohe mitte sugugi. Pigem on asi selles, et ma võtan vale haarde suuruse ja siis saavad liigesed rohkem vatti kui nad peaksid saama. Proovi erinevaid haarde laiusi, et vähendada rõhku liigesele ning ära unusta venitusi. Nii kui ma hakkasin õlale korralike venitusi tegema, hakkas paljudel harjutustel ka liiges puhtamalt tööle.
klubikas
MemberEndal 100% sama probleem ja lisaks on see jama veel vasaku küünarnukiga. Korralik soojendus ei aita, raskuste korrigeerimine ei aita. Tuleb vaid leida harjutus mis sobib. Küünarnuki seon veel kinni nii, et “kont” liikuda ei saaks, aga õlaga pole midagi teha.
Kui vana sa oled? Noortel nõgisevad paljud kohad kuna liiges on alles kasvamas.
klubikas
MemberSuved jätan küll vahele, aga juba septembrist alates olen treeninud jõu kava järgi. Küsimus on nüüd selles, et kuna ma hakkan lihasmassi treeninma esmakordselt, mis kavaga ma alustan. Tugev jõusaali põhi on juba alla.
klubikas
MemberMa tean tegelikku vastust. Väljas on täiskuu, täiskuuajal lähevad hullud ka hullumajas hullemaks ja paljud ei saa magada. Praegu on see mul suur probleem, et üldse und saada ja rahulikult magada. Kui sa mind ei usus siis pea päevikut natuke selle magamise kohta ja näed, et see võib olla tõsi.
klubikas
MemberKaalu erit mul ei tulnud kuna tegin ainult jõudu. Alustasin 13 a. ja nüüd olen 17. Algusest peale olen ca. 13 cm pikemaks kasvanud
klubikas
MemberAnna täpselt kogu kava muidu me ei oska midagi targemat öelda?
klubikas
MemberTöötab vaid lihas, süda taob
olen nõus end pingutuse ohvriks tooma
pole aega mul muust mõelda
Punnis veresoon ja kõrge on mot*
peeglist on näha kulturisti pilk
kuid iialgi ei hakka keemiat sööma
Oh mõista mind, oled mu keha
palun luba massil kasvada veel,
sest olen sõltuvuses sinust!?
mot* – motivatsioon
Vabavärsiline, mis peegeldab meie keskendumisvõimet lihastele.
klubikas
MemberArnold, teeme kulturismi-luule teemalise võistluse.
klubikas
MemberTöötan sealsamas teeninduses kus sa ostmas arvatavasti käisid või alles tuled. Kuulsin kuidas teenindajad omavahel suitsunurgas rääkisid, et Kiivikas tuleb autot ostma.
klubikas
MemberViin teeb mehele head, aga miskipärast viin koos spraidiga pidavat liiga tegema. Vein, erit punane, pidi hävitama kehas vabu radikaale.
klubikas
MemberMiks just öine treening!
klubikas
Memberhttp://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…;products_id=28
http://shop.amazon.ee/product_info.php?cPa…;products_id=75
Üks neist oleks suurepärane valik alustuseks. Hiljem siis vaata endale sobivama maitse järgi teine mark.
Iseenesest võiksid kreatiini ka osta, see teeb vaid head. Algatuseks võiksid võtta Creatine (300g) esiteks soodasa hinna tõttu.
-
AutorPostitused