klubikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
klubikas
MemberPalun väga http://www.suur.ee/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see maksab
Aga vaata http://www.zone.ee/suurpeenis
Ma arvan, et kui need vennikesed seal aafrikas suudavad oma kaela venitad siis on ka võimlik peenist treenida
jaanuar 15, 2007 at 2:26 p.l. in reply to: Miks inimesed arvavad, et Ameeriklased on..rumalad? #101966klubikas
MemberMa pole siia veel kordagi postitus teinud, sest ei tea mida öelda. Aga nüüd sattusin just ühe noorte ajalehe peale kus sees oli intervjuu Eesti vahetusõpilasega , kes käis ameerikas. Tooksin intervjuust välja mõned lõgud!
Käisid seal kohalikus keskkoolis. Kuidas koolis oli, raske või kerge?
Hullult lihtne! Lõpetasin siin põhikooli, kui sinna läksin! USAs hakksin kohe õppima 12. klassis ning olin seejuures klassi parim! Aga kooli oli tore, inimesed olid lahedad, kuid kohati väga naiivsed.
Kas sealne haridussüteem erineb Eesti omast väga palju?
See on täiesti erinev. USAs on see hea, et sa saad alati valida aineid, mida tahad rohkem õppida ja rõhku pannakse just tunnis õppimisele mitte kodutööle. Võrreldes minu keskkooliga Eestis oli USA keskkooli õpilaste areng ümmargune null!
Mida uut ja huvitavat seal olles veel õppisid?
Õppisin näiteks kruvikeerajaga lukke muukima ning et on võimalik teha õli ja võid, mis sisaöldavad0% rasva. Neid asju, mida na õppisin, on väga palju, kuid enamikud liiga hullud, et lehetrükki anda.
Nii see seal käib. Lisaks tahaks veel tuua ühe lõigu vaba aja kohta välja.
Mida vabal ajal tegid?
…Muide, peod on küll sellised, nagu filmides näidatakse. Päris hullud! Aga nad ei kannata üldse alkoholi ning seetõttu saavad peod üsna kiiresti läbi…
klubikas
Membertarbi minimaalselt süsivesikuid ja rasvu. Võimalikult palju valke, et hoida lihast.
klubikas
MemberSellest see “lühenenud biitseps” kasvab, kui kätt korralikult alla sirgeks ei lase. Lase päris sirgeks ja kergelt isegi võid pingutada triitsepsit, et ikka korralikult sirgeks läheks.(Oleneb muidugi kehast ja võibolla enda pikkusest ning loomulikult eesmärkidest jms, aga ise ma küll 38-ga rahule ei jää, praegu peakski 38 olema)
Jah ega ma ka pikemas perspektiivis rahule ei jää, aga hetkel olen ma rahul kuna tulemused tulid oodatus kiiremini.
klubikas
Memberkas sa mõtled õlga või ma ei saa aru mis osa?
klubikas
MemberSeal pole ju algajate kava jagatuna kaheks??mina küll ei näe igatahes.
Jah, ma mõttlesin edasijõudnute kava kaheks tehtud. Vabandan
klubikas
MemberSiin pole väsimuses kaheldagi. 4 tundi 48 tunni kohta on meeletult vähe. Normaalne oleks 16 h 48 h kohta
klubikas
MemberJah, kusagil kuu kaks algajate kavaga põhi alla. Kui uuesti alsutad siis vaata, et liiga äkiliselt kohe treenima ei hakka. Tasa ja targu mingu koormus suuremaks
klubikas
MemberVõta parem algajate kava jaotatuna kaheks. Tee väike põhi alla ja siis hakka suuremate kavadega tegelema. Kõike paremat!
klubikas
MemberRaudselt teine
klubikas
MemberÖeldakse, et inimene peaks tarbima toitu mis on valminud 200Km raadiuses. Mind see küll ei huvita ja söön igasugu eksootilisis asju. Ütlesin seda lihtsalt teadmisest.
klubikas
MemberEi narvas taheta midagi ülejäänud Eestist kuulda, ega Eestis taheta narvast kuulda.
klubikas
MemberKunagi sai ioniseeritud vett osta kadaka prismast. Lasid kraanist oma pudeli täis ja päris odav oli ka veel. Enam pole ma seda toredat aparaati seal näinud. The end
klubikas
MemberPean ausalt tunnistama, et ma olin paha laps. Lubasin, et ma ei joo mitte tilkagi. Siis sai aga mekitud üks pits ja sealt see ohjeldamatu jooming algas. Hoomikul oli nii sitt olla, et ma ei tahtnud oma nime ka teada. Sellega sai rikutud minu kena 5 kuuline karskalse staatus. Igatahes kõik lubaisd nüüd korralikuks hakata. See on vähemalt hea.
??:”>klubikas
MemberMa ei tea miks, aga õlu mulle ei maitse. See on nagu kusevesi! Vabandan teiste ees kes seda armastavad.
AutorPostitused