klaver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
klaver
MemberKalmus.
klaver
MemberKorduste arvuks märgitud 1 – 5, kuid lendamine plokil sain esimese seeria korduste arvuks hoopiski 10?
klaver
Memberisegi väga konkreetselt on kirjas!!! seal on joonis ja seda lihast mis klikkad hiirega,järelikult ju ongi sellele need harjutused!!! ja hakkad praktikas katsetama ,mis sulle sobivad paremini. kui saalis probleeme tekib,küsi uuesti ………..sest pildi pealt ju näha mis lihas KOLMNURGA MOODUSTAB!! natuke möelda vaja
No võiks tõesti natuke mõelda, enne kui vastata. Sain küsija postitusest aru, et ta täitsa teab, mis ja kus on selja lihased ning täitsa teab, et on harjutused, mis mõjutavad just laiust. Ja ta küsiski ju, et millised need just on.
klaver
MemberPüüdes arvata hääletajate valikut – Venemaa. Ise annan hääle Soomele.
klaver
MemberTänan, OldMan.
klaver
Memberei pea ju targemaks, loe uuesti selle lihase kurnamise kohta(kahtlesin oma väites)jutt ei old rind+triitsepsist vaid rind+biitsepsist no näiteks biitseps enne ja siis rind, nii kyll ei saaks teha kuna biitseps ei ole enam võimeline taluma koormust mida rinnalihas vajab aga kui rind enne kui biitseps, no ma ei tea, hakkad biitsepsit tegema ja lihas pool ära väsitatud juba no vb on ka õige, pole öeld, et ma palju tean, lihtsalt yritan aru saada asjadest.
klaver kus sa seda artiklit lugesid?
Siin samas amazonis, esilehel foorumi tulba all esimene artikkel.
Täitsa sinuga nõus, et peale korraliku biitsepsi enam korralikku rinda ei jõua teha ja vastupidi. Kui sa seda artiklit loed, siis seal sellest juttu.
klaver
MemberKaspar, soovitan lugeda kindlasti Janari artiklit “Treening võistlusvahelisel perioodil: osa 1”. Sellest aritklist oli mulle palju abi, et milliseid lihasgruppe koos teha ja millistel päevadel.
Nagu sinu eelmises foorumis mainisin, mul sama eesmärk, mis sinul ja treenin samuti samadel päevadel, mis sina. Kuid minu viimane kava oli enda apsaka tõttu kurnav ja muutis pika peale treenimise vastumeelseks.
klaver
Membereesmärk on lihasmassi suurendada, mingil määral.võtan ikka nõu kuulda, vb hakkangi mingil määral ka siis alakehale harjutusi tegema.
Bailey, mille järgi sa hindad seda, et su lihased taastund on?
Oled sa aru saanud, on sul lihasmassi suurenemise ja hea enestundega täna “lihtne” (ei pea jälgima toitumist, unevajadust jne).
klaver
MemberOlen 27a 180 pikk, tugeva kehaehitusega, suht eluaeg spordiga kokku puutund, pigem raskekaalu aladega. Eesmärk on treenida ülakeha, alakehaga ei viitsi jamada, sõidan ratast, aitab küll. Samasugust trenni teen kolm korda nädalas E,K,R.Mõistan, et selline treeningu ülesehitus ei ole päris õige, aga mind huvitab, mis arvate sellisest kavast, miks ta on vale, millline on sellise kava tulemus?
Mida sa mõtled selle all – eesmärk on treenida ülakeha. Üldfüüsis, jõud, lihasekasv?
Mul umbes sama eesmärk, et suurem rõhk ülakehale, väiksem alakehale.
On enamlevinud soovitused, et milliseid lihasgruppe koos teha, et millise aja tagant sama lihast uuesti teha jne.
Samas ütleb enamus asjatundjaid, et õige treening sinu jaoks on see, mille tunned endale kõige sobivama olema ja selleks tuleb erinevaid variante proovida ning vaadata, kuidas mõjub.
Viimast võtan absoluutse tõena, sest just seda arusaama järgides jõudsin treenimisvariandini, mis pakub sellis mõnu, et iga treeningpäeva hommikul juba mõtlen, et kuna õhtul trenni saan minna.
klaver
MemberKaardiga ikka maksta saab?Hommik.
Selle kohta vist miskit ei öeldud?
klaver
MemberTänan vastajaid.
Eks ma teen ikka jalga ja kõhtu ka. Lihtsalt ülakeha puhul ei tea, et kui mõnda lihasgruppi teed, siis milline lihasgrupp veel ja millise mahvi saab.
Kaiv, tänan selle jaotuse eest. Võtan töösse ja kaen, kuda mõjub. Samuti tänud sulle ceork. Ise poleks mõelnud, et näiteks oma jaotust üle päeviti teha. Veel üks võimalus proovimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>klaver
MemberTänan ka tänaseid vastajaid.
Ega polegi plaanis, et kutt hakkab kindla kava ja plaani järgi tegema. Lihtsalt soovisin abi mõttele, et kui lasen tal lihtsate raskustega rahmeldada (väga pealehakkaja teine) hoides silma peal, siis ehk ei tee liiga tema kasvamisele ja ei pane kasvamist kinni. Õnneks tundub see jama jutt olema.
Veelkord tänud kõigile.
klaver
MemberTänan arvamuste eest!
-
AutorPostitused