Skip to main content

Klaus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: erki nool #40342
    Klaus
    Member

sul punamtsike on vist õigus kahjuks,et ilma õige toitumiseta kõhtu maha ei saa…Kurat,olen ligi kolm kuud teinud aeroobset nagu loom,vahel ligi paaar tundi järjest ja 3-4 kilo ka alla võtnud kuid pole näha, et kõht kadunud oleks. Kohati nagu juba midagi oleks aga siis paar päeva jood või sööd palju ja vats endiselt olemas.Ehkki teen ka saalis kõhule kõvasti trenni,paar korda nädalas oma pool tundi ja kümmekond seeriat järjest.

Kas keeegi teab soovitada,kuidas söögiisu pärssida?Need kodujuustud ja asjad mu kõhtu ei täida,ainult liha,vorstid,praekartul jne.No ei ole jõudu,et rämpstoidust ja õllest loobuda (õll vist sisaldab küll peamiselt vett ja jutud õllekõhust on tegelt jama).

in reply to: ateena olympiks #40306
    Klaus
    Member

Bodybuilding ilmselt jah OMile ei saa sest nn subjektiivseid alasid kus kõik sõltub kohtuniku nägemusest,ei taheta juurde võtta ning teiseks on asjal räige steroidiala maine.

Mis puutub reporteritesse,siis põhjus on minu arust lihtne: spordialasid on OMil palju,kommeńtaatoreid on aga vähe.Ei saagi tahta,et üks mees kommenteeriks hästi nii laskmist kui kergejõustikku,maadlust ja veepalli.

See oleks sama kui Sirbis arvustaks üks inimene nii kirjandust,kujutavat kunsti kui animafilme.

in reply to: Lemmik lood!!!! #40082
    Klaus
    Member

Sepultura-Territory

Metallica-One

Stiltskin-Inside

Need tulid esimesena pähe.Lähtusin sellest,et jõusaalis võiks olla vähe äkilisem biit,muidu kuulan ka hoopis teistsugust muusikat.

in reply to: Jõusaal koju! Kust osta PLOKKMASINAT? #39979
    Klaus
    Member

Ma küll ei suudaks kodus tõsiselt trenni teha,külmkapp,sigaretid,arvuti,lehed ja muud ahvatlused otse käeulatuses.Jõusaalis pole valikut,kui juba seal oled,tuleb trenni teha.

Vahel küll õlga teen kodus,kui saali pole aega minna.Õlga seetõttu,et mul on kodus vaid 25 kilosed hantlid ja muud ma nendega eriti teha ei jõua.Muide,ma ei saa aru miks hantlid ja muud sellised asjad poes nii ropult kallid on,endale tegi tuttav metallitöömees need haltuura korras paari soti eest.Küllap teeks ka plokkmasina; ja hoopis teiste hindade eest kui eelpoolmainitud summad.

in reply to: küsimus trenni kohta #39844
    Klaus
    Member

Ma teen ka neid ühel päeval,kõigepealt biitsepsit,siis lailihast.Kummaline,et ehkki teen lailihast alati väsinuna ja vähem kui teisi lihasgruppe,on areng ok. Sama asi ka õlaga- teen suht vähe aga tulemused samad,mis muudel lihasgruppidel.Kurat teab,miks.

in reply to: Süsivesikud #39724
    Klaus
    Member

30-40 grammi valku pidasin ikka silmas.Ja täpsustan igaks juhuks: mida täpselt trennijärgse valgu juurde ja kui palju ?

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #39691
    Klaus
    Member

Suitsetamine on paha harjumus kindlasti..aga mida kuradit seal küll eetikaga võib pistmist olla?!

in reply to: abipalve #39546
    Klaus
    Member

a pista need endal p…se see on hea kül kus mu viis eeku on kanna üle kohe

in reply to: kes mida õhtuks sööb? #39514
    Klaus
    Member

Oeh,peab ikka tahtejõudu olema,et nii toituda…

KaupzK, kuidas see võimalik on,et nii vähe sööd,kas tõesti kõht tühjaks ei jää?

in reply to: kreatiin või proteiin? #39330
    Klaus
    Member

Toitumisest jne. on juttu olnud küll palju aga arvamused on tihti väga vastukäivad.Sõnastan küsimuse siis nii: mida tarbida kui tahan kaalus alla võtta (käin nii jõusaalis kui jooksmas) aga samas võimalikult palju senisest jõust säilitada.Tean isegi,et mõlemat korraga ei saa,st. jõusaalis pole arengut loota kui üritan alla võtta.Küsimus on selles, kuidas seniseid näitajaid võimalikult palju säilitada.

ero: pidasin silmas,et niiöelda rannalihased on praegugi piisavalt suured,et jõud on olulisem praegu. Ehk said aru,mida öelda tahan.

in reply to: Küsimus Kivika treeningprogrammi kohta #39338
    Klaus
    Member

Mul ka küsimus susimile: kas oled tõesti kaks aastat teinud täpselt sama kava järgi? Räägitakse ju, et aeg-ajalt peab seda muutma,muidu tuleb seisak.

in reply to: dieet #39314
    Klaus
    Member

Mul täpselt samad mõõtmed ja eesmärkki sama.Sa peaks oma elustiiliga alla saama küll,ma ise võtsin nädalaga mitu kilo alla-käisin nii jõusaalis kui ka jooksmas-aga siis “murdusin”, jõin paar päeva ja sõin nagu juhtus ning muidugi tulid kilod kohe tagasi.

Mis jooksmisesse puutub,siis nii ta peaks olema jah; et alla 45 minuti treenid küll südant ja ehk vastupidavust tuleb juurde aga kaal ei vähene.

in reply to: kiire valk #39157
    Klaus
    Member

Mis asi see lemon on?

in reply to: Ehk keegi teab midagi idamaisest võitluskunstist #39041
    Klaus
    Member

Eino jutt on õike aka mu lakkab sama valus kui ma su iba loen,viritondel.Äki sa pisut õpid vahe peal kirrja tarkust?

in reply to: rind #39012
    Klaus
    Member

To Bohemianrhapsody: no sajast kaugemale (praegu surun 100) peaks ju ikka saama.Toitun tõesti mitte kõige tervislikumalt,söön palju rasvast jne; lisaks joon regulaarselt õlut ja paraku ka suitsetan.Mõistan,et kehakaalu on nii raske alla võtta, aga jõudu peaks ju juurde tulema,seda enam,et olen looduse poolt üsna tugeva kondiga.Olen 184 cm pikk ja kaalun 88-90 kilo aga trennis vaatan kuidas nii mõnigi kõhetum vend kes oma jutu järgi ka trenni rohkem ei tee,teeb suuremate raskustega nagu nalja.Ja varem arengut ikka oli,lihtsalt nüüd on see seiskunud.

Tuttav rääkis hiljuti,et oli kuulnud kuidas mingi Soome jõutõstja oli metsikult arenenud.Surus iga trenn 10 seeriat 10 kordusega,seega suht väikese raskusega.Korra proovisin,tundus,et võttis ropult läbi küll.Ehk peaks proovima?

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 51 total)