kkreatiin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kkreatiin
Memberteadmiseid jõusaalist on ja olen suht palju uurinud ka..
aga nüüdseks olen juba kindel et olen rohkem kasvaja tüüpi.
kkreatiin
MemberAga sellisel juhul kas omab tähtsust ka ujumise stiil?selles suhtes, et nagu kas “konn”, “krool” vms..? või pole vahet ja hõlmab niigi kõike lihasgruppe?
kkreatiin
MemberUjudes saab väga sportliku ja korraliku V- kujulise kehaKui seda veel jõusaaliga pooleks teha, on tulemus eriti hea
Aga sellisel juhul kas omab tähtsust ka ujumise stiil?
kkreatiin
MemberEt nagu kulturistiks saada, siis ujumine ei aita, aga ujumisega tuleb sul tugevam süda ja seega ka jõuab süda jõusaalis ja pärast lihaseid paremini toita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma saan aru et kulturistiks sellega ei saa, aga selles mõttes nagu et teeb ta laiemaks, mingil määral suurendab lihaseid?.. ei mõtlegi seda et lihased punnitavad igaltpoolt välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kkreatiin
MemberUjumine on aeroobne treening, põletab rasva..
Kuid kas ujumine suurendab tõhusalt lihasmassi ja kas siis nö. on võimalik suuremaks saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kkreatiin
Memberise ei ole näinud..
kuid kui piltidelt vaadata siis tõesti nad on laiad, aga jääb mulje nagu jõusaali keha.
kkreatiin
Memberseda küll:D
aga ma mõtlesin täpsemalt, et mida ta teeb.
kuidas tuleb jõudu/massi?
kkreatiin
Memberei lugenud eest ja ei tea kas mainini… knock out – ütleme siis nii et põse piirkonda haak!
kkreatiin
Memberaga kas mitte lõuatõmbed ka ei treeni seda ?
kkreatiin
Membersa ei saa kasvada kui sa ei söö ja kui sa sööd siis tuleb ka rasva. Tee massi peale suve ja siis kui juba suurem, hakka rasva põletama!
kkreatiin
Memberaga kuidas see raskuste paigutamine käib.. põhimõtteliselt teen jõusaalis ainult jõudu ja söön massilisajat?
kkreatiin
Memberkava soovitaks vahetada ikka iga paari-kolme kuu tagantaga ma mõtlen et kas siis ka peab kui minna massilt-jõutreeningule?
kkreatiin
MemberTänud;)
kkreatiin
MemberIgatahes tänud kõigile
kkreatiin
MemberTulemus oleneb õigest informatsioonist toitumise ja treeningu osas ning enesedistsipliinist.Siledaks võid kõhu suveks saada,kuid et lihas välja joonistuks,selleks läheb rohkem aega.
iseenesest olen ma trenni teinud päris hästi ja kõhulihased tunduvad päris suured.. ülakõhult on neid näha aga alakõhul se rasvake.. et kui ikkagi rasva saab maha suveks siis mingil määral tulevad nad ju ikka välja?
AutorPostitused