KK2005
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
KK2005
Member[..]Lüdidalt: Rebenditest lahti ei saa, kuid võid proovida leevendada naiste kreemiga, kui nad lapsi saavad
rebendid tekivad, kui lihaskasv on kiire ja lihased pinged, nahk ei jõua lihtsalt järgi, rebendid võivad lihtsalt ka tekkida kui paksu oled
sama. [by alessandro]
Sellel juhul on mul sellest et lihaskasv oli tõesti järsk kahe kolme kuuga tuli õlavarre ümbermõõdule mingi 4 sentimeetrit juurde.
KK2005
MemberTäiesti õige tähelepanek,3, maximum 4 harjutust, rohkem pole vajagi.
Aga misasjad ma siis välja jätan???? Kõik ju head harjutused? Ma mõtlesin et hakkan tegema lamades surumist, rööbaspuudel surumist, pulloverit, kaldpinnal surumist ja venituseks ka lendamist. Kas see oleks hea mõte siis ju põhimõtteliselt on neli harjutust. Rinda teen ma 1 max 2 korda nädalas.Aga mis harjutusi ise teed??
KK2005
MemberKui sind vaevab väike mure,võta laen,ja saabki suureks
Pole see mure minujaoks nii väike midagi.
KK2005
MemberSee ongi paljudel probleemne lihasgrupp, mul endal ka ei taha hästi areneda.See on geneetikas kinni.Aga mis harjutusi sa teed rinnale???
KK2005
MemberKlassikaline rinnapäevHorisontaalpingil surumine
Kaldpingil surumine hantlitega
lendamine
Teinud seda pea eluaeg (trenni eluaeg või noh saad aru küll) ja rinnalihas vist kõige arenenum lihas mul. Vähemalt visuaalselt
Rene sul on jah rind päris hea olen ise näinud.Oma silm on kuningas. Ma ka seda sama teinud mis sina päris kaua aega aga tulemusi suurt pole. Mul rind probleemne lihas nagu ma olen aru saanud ,aga palju seeriaid ja kordusi seerjates sa nende harjutuste puhul teinud oled??
KK2005
MemberNo aga kui teha peale rööbaspudel surumist horisontaalpingil surumist, siis ei maksa vanu raskusi peale lappidagi. Võtab ikka jõudu küll.Õigesti tehes on see üks parimaid, kui mitte parim, massiharjutus rinnale. Seda tehes pane pea rinnale ja kalluta kergelt ette, vajadusel võid jalad kõverdatuna taga hoida – aitab tasakaalu hoida. Lase sügavale, ning ära tee suuri puhkepause, 30sek käib küll. Selle harjutuse puhul on intensiivsus väga oluline, niiet ära tõesti kaua puhka.
See harjutus on ka neile, kellel ei taha rinna alumine osa hästi välja paista.
Hakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.
KK2005
Memberhmm nö kaableid vead enda ette kokku… seal harjutuste pangas on see rinna all, sealt peaksid leidmaja kas sa tunned et peale trenni on rinnalihased läbi?
Sellist naq väga hullu tunnet küll ei ole et enam ei jõuaks tühja kangigi ülesse suruda aga läbi on nad küll ja ka järgmine päev valusad.
KK2005
MemberAga proovi teha 4×6-8Ja tee ikka nii, et rind on trenni lõpus nii läbi, kui olla saab !
Ning toidulisanditest pole ainult kasu, muu toitumine peab ka korras olema.
Söön omastarust päevas piisavalt valku(muna, liha, kohupiima jpm) ja söön 5-7 korda päevas.
KK2005
MemberMa soovitaks võtta korduste arvu 8 peale. Võib-olla ei pinguta 10-ga piisavalt. Samal päeval positiivse ja negatiivse kaldega kaldpinda teha on liiast. Enda kogemus ütleb, et üle 2 suurema harjutuse trenni kohta rinnale on liiast. Kui välimus on pöhiline, siis peaksid kindlasti pulloveri, crossoveri ja/või rööbaspuudel surumise kavasse panema. Välimuse seisukohalt on väga oluline pidev rinnalihaste venitamine. Rinnalihaste arengut soodustab tugevalt õlalihaste ning triitsepsi arendamine, sest nende hea võimekuse korral saa surumisel suuremaid raskusi kasutada.Mis see crossover on?? Pole kuulnudki:D
KK2005
MemberPaneme siis punkti, et rinna siseosa ei saa eraldi treenida kuna ma usun Indrek Otsust!!
KK2005
MemberMulle tundub, et see suurema amplituudiga treening aktiveerib rohkem lihaskiude, mis on iseenesest kasulik max jõu arendamiseks. Samuti on sellel tugev mõju välimusele juba ainuüksi venitamise seisukohalt. Kindel on see, et õlad arenevad massiivsemaks kui teha hantlitega.Asendamisega on lood kehvasti, kui hantleid ei ole käepärast. Mina olen leidnud kõige parema asendusharjutuse pakkudel raskendatud kätekõverduste kujul (kettad turjal).
Kas kätekõverdused mitte rohkem selga ei tee??
KK2005
MemberAinult kangiga treenimine soodustab mõningate õlalihaste kimpude eelisarendamist teiste suhtes. Kang seob käed omavahel niimoodi, et ühe õla lihased toestavad teist õlga, kui sellel tuleb jõust puudus. Selle tulemuseks on edasijõudnu tasemel ebaproportsionaalselt arenenud õlad ning kõrge õla vigastamise oht muid kiirus/jõu harjutusi või muid spordialasid tehes. Hantlitega treenimisel peavad õlalihased ise ennast igas suunas stabiliseerima, mitte kasutama teise õla tugevamaid lihaseid enda nõrgema osa abistamiseks. Lisaks hantel võimaldab suuremat amplituudi, mis on hea välimust treenides ning ka lihaste üldise venivuse säilitamiseks.Parim tulemus oleks tõesti mõlemaid tehes, kuid mina eelistaks hantlit kangile kui valida oleks.
Aga kas ka siis rinnalihased ei arene ka nii hästi kui ainult kangiga teha, nagu et jäävad mingi ühe kohapealt väiksemaks vms vä??(seda ma tean et mõlemaid tehes kiirem tulemus aga siin jõusaalis pole lihtsalt piisavalt suuri hantleid, seda harjutust ei saa ju kuidagi asendada ka)
KK2005
MemberMul on 40cm
KK2005
Member“Hantlite kasutamine annab võimaluse raskust “sügavamale” langetada, tekitades suurema venituse ja pinge algfaasis. Kahjuks suurendab see oluliselt traumaohtu. Surumine hantlitega on tehniliselt keerukam, eeldab koordinatsiooni ja toob mängu rohkem stabiliseerivaid lihaseid. Põhimõttelist eelist kangiga surumise ees ei ole.”Aga siis nagu lihasekasvu see ei vähenda kui hantlitega surumist ei tee??
KK2005
MemberInimene vajutas lihtsalt kogemata nupule, mis teeb foorumisse teema. Juhtub päris tihti..Irw kusjuures oli jah:D hea et ise märkasin
-
AutorPostitused