kixs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kixs
MemberEi tea kui tihti ta trenni teeb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>iga õhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kixs
MemberTuttav Scala külastaja kurtis, et neil pole auto omanikule mõeldud. Kesklinna parkimisala ja klubi külastajatele parkimiskohti pole.
Kas Nõmme Spordikeskuse jõusaal on seal Glehni basseinide juures?
kixs
MemberSaade on üles ehitatud show peale ja tervislikkusest (ainult pekist vabanemine on tervisele hea, kuid vast liiga suure tempoga) polnud minu arvates jälgegi. Miks:1) 140 kilo kaaluv inimene panema stepplaual astuma – kas põlveliigeste tervisele keegi ka mõtleb?
2) madala treenitusega inimesele peaaegu koheselt (vähemalt nii jäi mulje) väga suur treeningkoormus peale, mis võib südamele paugu panna
3) kõiki koheldi ühesuguselt – nii 180kg andrest, kui 85 kg kaaluvat naisterahvast. mõlemile pandi sama toit, samas koguses lõunalauas ette, personaalset lähenemist polnud.
Muidu oli saade lahe, aga jättis mulje, nagu vaid 24/7 treenides ja trennile ja toidule mõledes peaks elama. muud elu (mõistliku toitumisega) nagu ei tohikski olla.
Südame pauk sõltub väga palju konkreetsest inimesest. Seal on enamik nooremapoolsed inimesed ja kui natuke varem liigutanud oled siis paljudel suurt häda olla ei tohiks. Räägin omast kogemusest kes ka 155 kg kaalunud
kixs
MemberVaevlen samuti magades surevate näppude probleemiga. Peamiseks põhjuseks arvata võib on, et magan käsi pea all ja sellest harjumusest kuidagi lahti ei saa. Kui siin soovitatakse anda puhkust kätele, siis minul aitas hoopis vastupidine. Rohkem koormust ja probleem leevenes märgatavalt. Peab vitamiinid ka ülevaatama ehk saab probleemi talutavamaks.
kixs
MemberDelfis pole täna paar videot ja pilti ka üritusest http://www.delfi.ee/news/paevauudised/paev…d.d?id=26762723
Kole kahju, et ise samal ajal Eestist ära pidin olema.
kixs
MemberIsegi venekeelne PBK oli uudistesse klipi teinud. Oleks meil Eestis mõned Jón Páll sarnased showmehed saaks jõumehed kõva promo.
kixs
MemberVõrreldes 2005 ja 2007 pilte jääb selline mulje.
kixs
MemberAinult üks häiriv element hakkab kohe silma. Botoxhuuled on lihtsalt jubedad.
kixs
Member20 aastane Arnold
kixs
MemberMis sa oled kolme aastaga ramboks saanud, et sellise mahuga kava üldse koostad? Mingisugust parandust ma su kavas ei näinud.Kolme aastaga Ramboks oleks päris hea müügilause. Ei, tegu on nagu ma kaks korda olen ka juba maininud kavaga, mille koostamisel püüan ennast lihtsalt harida. Ehk on sul täpsemaid ette panekuid kuidas viieks jaotatud kava üles ehitada? Loeksin huviga.
kixs
MemberPaistab, et võtsin selle kava natuke suurelt ette. Püüan kohendada. Tegu õnneks kavaga mille koostasin enda harimiseks mitte veel selle kasutamiseks.
Vastan siin mõnele viimasele küsimusele ka.
Soenduseks ratas? See on puhtalt minu harjumus täna.
Kaua mul on jõusaaliga kogemust? Aktiivselt tegelemisel tikub kolmas aasta. Esimene aasta kolmel korral nädalas, teisest aasta neli korda nädalas ja kui kellegil on huvi, siis hetkel treenin siit lehelt pärit “Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks” järgi.
Muutsi kava vähendades erinevate harjutuste hulka. Ootaks jälle kommentaare ja ettepanekuid.
Õlg
Soenduseks ratas
Õlapress
Kaldpinnal hantlitega surumine
Kaldpinnal hantlitega lendamine
Lendamine küljele hantlitega
Lendamine ette hantlitega
Lendamine ettekallutatult
Õlakehitused kangiga
Rind, kõht
Soenduseks ratas
Kaldpinnal kangi surumine
Lamades surumine kangiga
Lamades pullover hantlitega
Kaldseisus lendamine
Hantlitega surumine lamades pingilt
Kerepainutused trenazööril
Hantliga painutused küljele
Käed
Soenduseks ratas
Küünarvarte kõverdamine istudes
Scottpingil kangiga küünarvarte kõverdamine
Konsentreeritult ühe käega hantliga
Istudes ühe käega kukla tagant
Ploki alla surumine seistes
Käsivatele randmepainutused hantlitega
Kangiga küünarvarte kõverdamine pealthaardes
Selg
Soenduseks ratas
Alla tõmme trenazööril
Ettekallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu
Lamades pullover hantlitega
Ploki tõmbed ülevalt alla kitsas haare
Traktor
Õlakehitused kangiga
Kehasirutused alaselja trenazööril
Jalad
Soenduseks ratas
Täiskükk kang turjal
Käärkükk ühe jalaga
Säärte sirutused ette trenazööril
Jalgade kõverdamine istudes trenazööril
jalapress ühe jalaga
Smithi masinal päkkadele tõusud seistes, jalad normaalasendis
Smithi masinal päkkadele tõusud seistes, jalad väljasuunatud
Smithi masinal päkkadele tõusud seistes, jalad sisse suunatud
kixs
MemberTäitsa paras aeg
Mina hakkasin 22 vaikselt tegelema, 23 aastaselt vaatasin tõsisemalt ja nüüd 24sena on asi aina tõsisemaks läinud. Tulemusi kah natuke nagu märkaks.
Mr. Olympia poole ei sihi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt vaja kontoris kogunenud rasvamägesid veidi asisemaks muuta. Ainuke jama, et kui sa rutiini ei talu võib raskeks minna.kixs
MemberTrenni ajal soovitan DevilDriver. Kui tulemused ei parane siis on asi lootusetu.Hea soovitus
Ise meeldib vahel ka Grave Diggeri plaadid peale panna
kixs
MemberKas teid see muusika konsentreerumist ei sega? Minul on selle muusikaga küll konsentreerumisega suured probleemid. Endale on kõige meelepärasemaks osutunud sellised fosiilsed stiilid nagu glam ja hair metal.
kixs
MemberMa kasutan videosid õhtuti kontoris trenni mineku motiveeringu tõstmiseks (tõsise poweri saab tavaliselt sisse)
Siin näiteks üks http://www.youtube.com/watch?v=p6Xt49epSUU
Mõned täiendavad videod
noor Jay Cutler http://www.youtube.com/watch?v=y1onnrpQmlw
AutorPostitused