kixs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kixs
MemberPakun välja Sparta 350kr kuu. Selle hinna sees treeningkavad.Ühendus Nõmmega hea bussid sõidavad pidevalt.
Spartas on ju vaid noorte hind 350.-
Sõbra spordihallis, väike koht küll aga 10-korra kaart oli ainult 250Sõbra on lahe vanakooli pisike saal. Samas seal on varustuse tase mitte parim.
kixs
Memberesmaspäeva õhtul on siis kõva refreshimist oodata facebooki lehel
kixs
MemberMinu koerad söövad regulaarselt tooreid kanasüdameid (loomulikult peale kõige muu söödava…)ja paistavad olema heas konditsioonis. Ise olen seniajani vaid mõtisklenud südame valmistamise teemal… Ma usun, et seda võiks enne marineerida. Umbes sama, mis pugudega ja neid olen ma küll söönud.Süda on üli hea ja soodne produkt. Ainus mure on valmistamisel aeg, mis selleks kulub. Tavaliselt läheb südame keetmiseks 2-3 tundi. Samas maitse on super hea. Tarbin regulaarselt nädalast nädalasse loomasüdant osana oma toitumiskavast ja vahel kui meelde tuleb valmistan kanasüdameid. Rohelised oad ja loomasüda õhtusäägiks peale trenni viib keele alla.
Teema algatajale ütleks omalt poolt, et hommikul söö putru.
kixs
MemberInimesel on tavaliselt hambad olemas……ja tuletage meelde, kui kaua on vaja suutäit mäluda… enne allaneelamist.
No neid seemneid ikka annab mäluda. Kergem on poest linaseemne jahu osta ja näiteks koos maitsestamata jogurtiga tarbida.
kixs
MemberOdavaim süsikas on sul osta poest Trauben Zuckerit. Pool kilo on umbes 18 krooni.Peaks olema seda suhkrut saada kõikides suuremates poodides. Kindlalt on seda saada Tallinnas Prismas ja Rimis. Prismas oli samas riiulis teiste suhtkrutega. Rimis jäi ta nö. loodustoodete riiulilt silma.
kixs
MemberOdavaim süsikas on sul osta poest Trauben Zuckerit. Pool kilo on umbes 18 krooni.
kixs
MemberSportshackis vist nägin. Kuid võin ka valesti mäletada.
kixs
MemberKui sul tulmusi on juba täna, siis Audentes peaks ju olema sinule nagu loodud http://www.audentes.ee/spordigumnaasium/
kixs
MemberAinuke pood, mis sinu kirjeldusele natukenegi vastab on Fitshop Sparta.
kixs
MemberMinul on lihtne küsimus. Kust saaks suuremat jõusaalvööd kui Fasti XXL.
kixs
Memberofftopic:
Hea ja soodne valguallikas peaks olema Prismas müüdav kalmaari filee. Oli vist nii selle toote nimi.
Suur tükk maksis viimati Mustamäe Prismas 24 krooni ja 100% puhas toode ehk ei midagi üleliigset pole küljes.
kixs
Memberkixs
MemberSusi mind söögu ja Madis mind võtku.Ilmuski kohale üks Eesti talumehe rammust pakatav härra kellele GASPi XXL jope nagu valatult selga sobis. See ongi GASPi ja Better Bodies rõivaste juures hea, et peale ilusa välimuse sobivad nad spordiinimese kehakumerustega ideaalselt ja suurusi on ka kuni XXL välja.
Äh, oleks jope pealekauba saanud, oleks ennast kohale vedanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kixs
MemberMilliseid dressipükse pakkuda on?
kixs
Memberkaks koodi kui keegi tahab
droxerXrw9np0pcfgtx577m41k2vz6uwn0zfvhd2vpdkj
droxerX7oggar8afsqfl5yvtfozywba12wan5xhzn1m
-
AutorPostitused